Hi-Fi rack jahnke

Reaction score
9
Πωλείται Hi-Fi rack jahnke 3 θέσεων, ακριβώς όπως φαίνεται στη photo που επισυνάπτω με μόνη διαφοροποίηση στα γύαλινα μέρη που στην έκδοση που έχω είναι ξύλινα. Όπως ακριβώς το κάτω και πίσω μέρος του επίπλου. Το χρώμα είναι ίδιο με τη photo και τα 2 μακρόστενα κάθετα και καμπυλωτά στηρίγματα του επίπλου είναι μεταλλικά όπως στη photo.
Διαστάσεις: Mήκος: 610mm, 'Yψος: 935mm, Bάθος: 450mm. Τιμή 100Ε 834920093_L.jpg
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Attachments

Reaction score
9
Απάντηση: Hi-Fi rack jahnke

Νέα τιμή 90Ε

Η κατάσταση του επίπλου είναι άψογη, εννοείται δεκτός οποιοσδήποτε έλεγχος πριν απο την αγορά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Reaction score
9

Πωλείται Hi-Fi rack jahnke 3 θέσεων, ακριβώς όπως φαίνεται στη photo που επισυνάπτω με μόνη διαφοροποίηση στα γύαλινα μέρη που στην έκδοση που έχω είναι ξύλινα. Όπως ακριβώς το κάτω και πίσω μέρος του επίπλου. Το χρώμα είναι ίδιο με τη photo και τα 2 μακρόστενα κάθετα και καμπυλωτά στηρίγματα του επίπλου είναι μεταλλικά όπως στη photo.
Διαστάσεις: Mήκος: 610mm, 'Yψος: 935mm, Bάθος: 450mm. Τιμή 100Ε View attachment 21396
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Reaction score
4

σπαει σε κομματια?ενδιαφερομαι αλλα θελω να το μεταφερω στην Κρητη.

Reaction score
9

Καλησπέρα φίλε μου, δυστυχώς σπάει εν μέρη. Δηλαδή όπως το βλέπεις η δεξιά και η αριστερή κολώνα λύνεται, επίσης και τα ράφια. Το πρόβλημα είναι στο πάνω, κάτω και πίσω μέρος και στα σημεία επαφής τους που μάλλον συνδέονται με κόλλα..

Reaction score
9

Απ' όσο μπορώ να υποθέσω τουλάχιστον αφού δεν βλέπω βίδες

Reaction score
4

το θεμα ειναι να μην το καταστρεψουμε,εσυ οταν το αγορασες δε το συναρμολογησες?η' ετοιμο το πηρες?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo