Hidden menu (κρυφο μενου) ??? σε TV

Reaction score
0
Καπου διαβασα κατι για κρυφα μενου στις τηλεορασεις.
Για παραδειγμα στην LG 37LC2R που πηρα τωρα που θα τις βρω και, αληθεια, θα μου χρησιμεψουν ?

Reaction score
1
Καλό θα είναι να μην πειράξεις ΕΣΥ κάτι.
Το κρυφό μενού της το βλέπεις πατώντας το κουμπί Menu από την τηλεόραση και ταυτόχρονα το αντίστοιχο κουμπί από το remote control (για 2-3 δευτερόλεπτα περίπου).

Reaction score
36
Σαν ηλεκτρονικός θα ήθελα να αναφέρω το εξής:

Το "κρυφό" μενου δεν δίνεται στον πελάτη γιατί είναι για το service ... και μόνο.
Αν ο πελάτης δεν γνωρίζει τι πειράζει ενδέχεται την TV του να την κάνει ...
φύλλο και φτερό :shock: :shock:, και μετά σίγουρα θα θέλει service :mrgreen: :mrgreen:

Μ άλλα λόγια είναι βοήθημα για τον τεχνικό, και οχι για τον ιδιοκτήτη :D :D.

Reaction score
14
moutoulos said:
Σαν ηλεκτρονικός θα ήθελα να αναφέρω το εξής:

Το "κρυφό" μενου δεν δίνεται στον πελάτη γιατί είναι για το service ... και μόνο.
Αν ο πελάτης δεν γνωρίζει τι πειράζει ενδέχεται την TV του να την κάνει ...
φύλλο και φτερό :shock: :shock:, και μετά σίγουρα θα θέλει service :mrgreen: :mrgreen:
στην LG μου δούλεψε του Σωκράτη το tip, αλλά δεν βρήκα τίποτε που να άξιζε το ρίσκο να αλλάξεις, απο την άλλη κάτω κάτω υπάρχει το "return to default" οπότε και υπάρχει "επιστροφή"

Reaction score
0
Το συμαντικοτερο που μπορεις να αλλαξεις ειναι να κανεις τις γκρι μαυρες στο τηλεοπτικο καδρο 4:3 απο γκρι σε μαυρο.

Αυτο εχω αλλαξει προς το παρον !!!. :lol:

Reaction score
0
"Return to default" δεν νομιζω να ειδα στην 37lc2r.
Παντως αν σημειωσεις απο πριν τα νουμερα, μπορεις να γυρισεις πισω.
Δεν αλλαξα τιποτα. Απο αυτα που καταλαβαινα τι ειναι, δεν υπαρχει λογος να αλλαξει κατι.
Το καλο ειναι οτι μπροεις να δεις ποσες πραγματικες ωρες εχει δουλεψει το μονιτορ.

Παντως ανακαλυψα κατι αλλο:
κρατωντας πατημενο το "menu" του τηλεκοντρολ για περιπου 5 δευτ., βγαινει μια ενδειξη και ζηταει 4ψηφιο κωδικο προφανως για προσβαση καπου.
Ο οποιος κωδικος δεν ειναι το 1234 ουτε το 0000. Φανταζομαι ισως ειναι προσβαση στο ιδιο μενου που λεγαμε παραπανω.

:x :xΑφου αγοραζω το προϊον, δεν θα επρεπε να μου δινουν ολα οσα εχουν σχεση με αυτο, μαζι ??
Στους υπολογστες για παραδειγμα, γιατι δεν ειναι κλειδωμενα τα πιο πολλα μενου ??? :shock:

Reaction score
0
Andronidis Akis said:
Το συμαντικοτερο που μπορεις να αλλαξεις ειναι να κανεις τις γκρι μαυρες στο τηλεοπτικο καδρο 4:3 απο γκρι σε μαυρο.

Αυτο εχω αλλαξει προς το παρον !!!. :lol:

Πως θα το αλλαξω LG 37LB1R ?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.184
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90