High End και... στυτική δυσλειτουργία...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Δεν είμαι διαφημιστής αλλά πιθανολογώ ότι οι διαφημιστικές εταιρείες στις μέρες μας, κάνουν μια στοιχειώδη έρευνα ούτως ώστε οι επενδύσεις των πελατών τους σε διαφήμιση, να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο στοχευμένες στα κατάλληλα target groups αγοραστικού κοινού. Κάθε προϊόν άλλωστε έχει την αγορά του.

Φαντάζομαι λοιπόν ότι η επιλογή ενός χαϊφιντελάδικου περιοδικού για την διαρκή καμπάνια ενημέρωσης θεμάτων στυτικής δυσλειτουργίας, πρέπει να αρχίσει να μας προβληματίζει όλους, σχετικά με το χόμπι που επιλέξαμε.

Προσοχή σύντροφοι, το hi end βλάπτει σοβαρά τη λίμπιντο. :137:

...

Reaction score
1.844
Απάντηση: High End και... στυτική δυσλειτουργία...

Τότε πρέπει να υπάρχει αντίστοιχη διαφήμιση σε περιοδικά για ψάρεμα. Υπάρχει και το σχετικό ρητό:

-Δεν γ@μείς που δεν γ@μείς, δεν πας για ψάρεμα;
:142:

Reaction score
0
Κι ήθελα να το θίξω το θέμα κάποια στιγμή.

Θυμάμαι που πήρα το περιοδικό την πρώτη φορά που έβαλε τη διαφίμιση, το ξεφυλλίζω και με το που φτάνω στην τελευταία σελίδα και το βλέπω, κατουρήθηκα από τα γέλια!:204::204::204:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Αναρωτιέμαι πως το σκέφτηκαν.
Σου λέει, για να ασχολούνται αυτοί με διαφορές καλωδίων... :138:
Από την άλλη, η συγκατάθεση του High Fidelity, με βάζει σε ακόμη περισσότερες σκέψεις. Ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. :114:

...

Reaction score
0
Ωραία.
Από ότι καταλαβαίνω, το ότι σταματήσα εδώ και κάποιο καιρό τα περιοδικά, είναι μια ακόμα ένδειξη ότι περνάω την εφηβεία.

Την δεύτερη... $%#@^$#%

Άλλη μια ένδειξη είναι ότι ψάχνω νέο σύστημα -μη χαϊ εντ- και για το υπνοδωμάτιο.:205:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.490

Κοιτάτε και ποιοι διάβαζαν τα περιοδικά hi-fi τότε …

Όπως λένε και τα Hmiz, η πειρατεία σκοτώνει το σεξ. Το ίδιο κάνει και το βαρύ high end, καθώς φαίνεται.

- Χμ, αααα, εεε, οοο, ηηηη, χμμμμμμ, άραγε πόσες ώρες θέλει ακόμα για να στρώσει το κωλοκαλώδιο, και το πλήρωσα ένα κάρο λεφτά, το φελέκι μου μέσα …
- Γιώργο, άσε τις μαλακίες και συγκεντρώσου λίγο μπας και σαλέψει ο λουκουμάς. Να μην το ξενυχτίσουμε, ε; Άντε, γιατί πιάστηκε το χέρι μου…

Attachments

Reaction score
0

Κοίτα, το bodybuilding να το καταλάβω ως ένα βαθμό.

Αν αρέσκεσαι στις δοκιμές όπως η αφεντιά μου, καλό είναι να είσαι και λίγο γυμνασμένος, αλλιώς πρέπει να αγγαρεύεις χαμάλη, για να μη σου φύγει κανένα νεφρό... :142:

Υ.Γ. Είμαι τελείως αγύμναστος, btw...

Reaction score
0

Δεν είναι θέμα διαφημιστικής εταιρείας. Αν διαβάσετε τα ονόματα των αρθρογράφων προσεκτικά, θα καταλάβετε ποιός το έχει δώσει και μάλιστα - πιθανότατα - δωρεάν.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: High End και... στυτική δυσλειτουργία...

Δεν είναι θέμα διαφημιστικής εταιρείας. Αν διαβάσετε τα ονόματα των αρθρογράφων προσεκτικά, θα καταλάβετε ποιός το έχει δώσει και μάλιστα - πιθανότατα - δωρεάν.
Τι ενοείς? Τί σχέση εχουν οι αρθρογράφοι ?

Reaction score
0

Ψάξε να βρεις ποιος είναι αυτός που μπήκε στα δύο τελευταία τεύχη και ερεύνησε για τα λοιπά ενδιαφέροντά του στον έντυπο χώρο.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Ψάξε να βρεις ποιος είναι αυτός που μπήκε στα δύο τελευταία τεύχη και ερεύνησε για τα λοιπά ενδιαφέροντά του στον έντυπο χώρο.
για πέρνα στο παρασύνθημα, γιατί βαριέμαι να ψάχνω...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.421
Νεότερο μέλος
kokdim