HISENSE και VIDAA λειτουργικο μια τρομερη έκπληξη

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.142
Καλημερα σε ολους.

Προχτες σε μια επίσκεψη σε γνωστο καταστημα ηλεκτρικών ειδών για ασχετη αγορά ειχαν προσφορα την Hisense A7GQ στις 43 ιντσες. Λεω στην γυναίκα μου δεν αλλαζουμε την Samsung στο υπνοδωματιο μετα απο 14 χρόνια και λογω χαμηλής τιμης (369€) το τολμήσαμε μετα και απο καποιες καλες κριτικες στο internet για τον κατασκευαστη. Λοιπον η τηλεοραση ειναι μια πολυ καλη εκπληξη απο θεμα αποδοσης χρηματων. Αυτο που με εξέπληξε ειναι το λειτουργικο της VIDAA το οποιο ειναι πολυ γρηγορο και τα ομορφα χρώματά της. Προς τι ο λογος να παρει καποιος ενα player οπως το sheild οταν το λειτουργικο ειναι τοσο πληρες και γρήγορο; Εχει ολες τις πλατφορμες video streaming, εχει plex, media player τα παντα. Τι κερδιζει καποιος με ενα sheild οταν το ενσωματομενο ειναι πληρες;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.479
Τι κερδιζει καποιος με ενα sheild οταν το ενσωματομενο ειναι πληρες;
Οτι το shield μπορεί να παίξει ήχο εικόνα , ότι μπορεί να φανταστεί κανείς , να δώσει σε προβολικό , ότι θέλεις κάνεις.
Με την τηλεόραση περιορίζεσαι σε θέαση μόνο με αυτήν.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.283
Έχω κορυφαία Σαμσούνγκ <3 χρόνων η οποία δεν παίζει DTS απο το ενσωματωμένο player και κολλάει αν είναι βαριά τα αρχεία του Plex ή αν θελήσεις να αλλάξεις υποτίτλους ενώ παίζει.
Τότε ανάβω το Shield. :tongue:

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.142
Εγω εχω μονο ΤV και για αλλα μεσα στο σαλονι δεν παιζει. Οποτε ενα καλο media player software σε TV θα μπορουσε να μειωσει τις πολλες συσκευές.
Έχω κορυφαία Σαμσούνγκ <3 χρόνων η οποία δεν παίζει DTS απο το ενσωματωμένο player και κολλάει αν είναι βαριά τα αρχεία του Plex ή αν θελήσεις να αλλάξεις υποτίτλους ενώ παίζει.
Τότε ανάβω το Shield. :tongue:
Η Hisense παιζει μεχρι και dolby atmos και δεν κολλαει. Τωρα στο μελλον δεν ξερω αν θα αρχισει κολλήματα.

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.142
Ασε που με το μέγεθος που έχει δεν το λες συσκευή.
Μικρουλα ειναι αλλα αν θελεις ενα minimal system με μια ΤV και καλο ενισχυτη τα εχεις ολα για εικονα μονο. Για μουσικη αλλη συζήτηση.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.533
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106