HOL:Τελικά συμφέρει ή όχι;

Reaction score
10
Τελευταία δέχομαι συνεχώς τηλεφωνήματα από τη hol για να γίνω πελάτης της.
Ομολογώ οτι αρχίζουν να με ψήνουν.
Η συνδεση που έχω τώρα με τον ΟΤΕ είναι άθλια. Eχω 1Mbps και από αυτά είναι ζήτημα να πιάνω τα 200-300kbps. Περισσότερο δεν σηκώνει η γραμμή.

Τηλέφωνα πολλά δεν κάνουμε έτσι κι αλλιώς και ο λογαριασμός τώρα είναι συνήθως στα 70€ μαζί με το πάγιο του internet.

Σκέφτομαι να πάρω το πακετάκι με τα 6Mbps+σταθερό τηλ. κοστίζει λένε 42€

http://www.hol.gr/default.asp?pID=23&ct=3&itmID=101

το δίμηνο φαντάζομαι οτι με τα λίγα τηλέφωνα που κάνουμε δεν θα βγαίνει περισσότερο από τα 70€ που πληρώνουμε τώρα.

Επίσης λένε οτι θα μου δώσουν δωρεάν ασύρματο μοντεμ-ρουτερ.

Νομίζω όμως οτι οι ψηφιακές γραμμές που βάλανε δεν φτάνουν μέχρι το σπίτι μου φτάνουν 500μ περίπου μακριά από αυτό.
Όταν τους ρωτάω επίμονα να μου πουν αν όντως το σπίτι μου συνδέεται κατευθείαν με ψηφιακό καλώδιο λένε οτι συνδέεται.
Δε βλέπω όμως ρε παιδιά κάπου το δρόμο απ΄έξω να είναι σκαμμένος ενώ παραπέρα φαίνεται καθαρά.
Τι γίνεται μήπως θα συνεχίσουν από εκεί που σταματάνε τα καλώδιά τους με τις συμβατικές γραμμές του ΟΤΕ και η ταχύτητα που θα έχω θα είναι πάλι χάλια;

Έχει κανείς HOL να μας πει εντυπώσεις;
Είναι δυνατόν να συνεχίσουν τη σύνδεση μέσα από το δίκτυο του ΟΤΕ;
Ή πράγματι έβαλαν γραμμές και δεν το πήρα χαμπάρι; Έλειπα κι από το σπίτι τα τελευταία χρόνια.

Περισσότερο με ενδιαφέρει η γνώμη σας για την ταχύτητα που θα έχω στο internet αλλά και η αξιοπιστία της εταιρίας.
Θενκς.

Reaction score
10
Re: HOL:Τελικά συμφαίρει ή όχι;

Στον έλεγχο διαθεσιμότητας που έχει γράφει για τη γραμμή μου τα παρακάτω:

Υπάρχει διαθεσιμότητα στο ιδιόκτητο δίκτυο της hellas online με δυνατότητα επιδότησης σε επιλεγμένα πακέτα.

Αυτό σημαίνει οτι υπάρχει σύνδεση με οπτική ίνα μέχρι το σπίτι μου;
Τι λέτε;

Reaction score
164

Ένα θα σου πω: είχα HOL για 7 μήνες, από τους οποίους 4 δεν είχα ούτε τηλέφωνο, ούτε φυσικά internet. :141:

Reaction score
19

Γιατί όχι Forthnet που είναι 24Mbit (λέμε τώρα... αλλά αν σου κάτσει; λογικά θα σου κάτσει γύρω στα 10-12...) και έχει απεριόριστα σταθερά, υπεραστικά και αρκετά διεθνή καθώς και 60 λεπτά το μήνα δωρεάν κινητά (κάθε φορά που ξεκινάει το καινούργιο λεπτό βέβαια, χρεώνεται ολόκληρο...);

Νομίζω είναι καλύτερες οι πιθανότητες σε 4net να σου πάνε καλά τα πράγματα.
Είναι και λίγο φθηνότερη, 39,90.
Εγώ είμαι μεταξύ 4net και ontelecoms.

Reaction score
10

thomas, σε ποια περιοχη των Χανιων εισαι;
Δεν είμαι πλέον στα Χανιά. Έφυγα δυστυχώς!
Είμαι σε κωμόπολη στην Καρδίτσα. Εδώ είναι η καταγωγή μου.

Με την ευκαιρία να πιούμε και κανένα καφεδάκι στη Λάρισα!

Reaction score
10

Γιατί όχι Forthnet που είναι 24Mbit (λέμε τώρα... αλλά αν σου κάτσει; λογικά θα σου κάτσει γύρω στα 10-12...) και έχει απεριόριστα σταθερά, υπεραστικά και αρκετά διεθνή καθώς και 60 λεπτά το μήνα δωρεάν κινητά (κάθε φορά που ξεκινάει το καινούργιο λεπτό βέβαια, χρεώνεται ολόκληρο...);

Νομίζω είναι καλύτερες οι πιθανότητες σε 4net να σου πάνε καλά τα πράγματα.
Είναι και λίγο φθηνότερη, 39,90.
Εγώ είμαι μεταξύ 4net και ontelecoms.
Έχουν αυτές οι εταιρίες δικό τους δίκτυο σε όλη την Ελλάδα;

Reaction score
10

Ένα θα σου πω: είχα HOL για 7 μήνες, από τους οποίους 4 δεν είχα ούτε τηλέφωνο, ούτε φυσικά internet. :141:

Τόσο χάλια είναι τα πράγματα;
Είχα την εντύπωση οτι είναι οι μόνοι που έχουν βάλει κοντά στην περιοχή μου γραμμές οπτικής ίνας.
Ο ΟΤΕ δυστυχώς δεν έχει τη δυνατότητα να μου δώσει εδώ που είμαι ταχύτητα πάνω από 200-300kbps.
Μιλάμε σέρνεται.:617:

Reaction score
10

Μπορείς να το ελέγξεις εδώ:
http://adslwizard.forthnet.gr

και εδώ:
http://www.ontelecoms.com/on/index.jsp?main_category=residential (δεξιά λέει "Ελέγξατε τη διαθεσιμότητα του δικτύου μας")

Να τα αποτελέσματα.

Για τη forthnet

Στην περιοχή σας είναι διαθέσιμες οι ταχύτητες 1024 και 2048 εκτός ιδιόκτητου δικτύου Forthnet.

και ontelecoms

Η υπηρεσία δεν είναι Διαθέσιμη.

Μάλλον μας έχει ξεχάσει κι ο Θεός.

Reaction score
172
Απάντηση: Re: HOL:Τελικά συμφαίρει ή όχι;

Ναι αλλα τους υπολοιπους 3 ειχες απ'ολα :138:

Reaction score
152

Δεν είμαι πλέον στα Χανιά. Έφυγα δυστυχώς!
Είμαι σε κωμόπολη στην Καρδίτσα. Εδώ είναι η καταγωγή μου.

Με την ευκαιρία να πιούμε και κανένα καφεδάκι στη Λάρισα!

καφε οποτε θες...

πες στο παλλουκαρι που σκαβει στα χωραφια να κανει πιο γρηγορα,να δεις θεου προσωπο!:142:

Reaction score
10

καφε οποτε θες...

πες στο παλλουκαρι που σκαβει στα χωραφια να κανει πιο γρηγορα,να δεις θεου προσωπο!:142:

Έτσι όπως σκάβει αυτός δε βλέπω να φτάνει ποτέ εδώ!:142:

Αύριο θα είμαι Λάρισα αν έχεις χρόνο τα λέμε!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: HOL:Τελικά συμφαίρει ή όχι;

Συνάντησα τυχαία το συγκεκριμένο thread και επειδή ενδιαφέρομαι για αλλαγή σε HOL προτίμησα να μην ανοίξω νέο θέμα...
Οι ερωτήσεις μου, λοιπόν!
Είμαι συνδρομητής Forthnet εδώ και 2 χρόνια στην οδό Αλμυρίδος, για όσους ξέρουν, παράλληλα με το ρέμα στον Πύργο Χαλέπας...πιο συγκεκριμένα, κάθετα της Ακρωτηρίου στο ύψος του ζαχαροπλαστείου ''Σπιτικό'', στα φανάρια για αεροδρόμιο!
Αν και ευχαριστημένος από τη Forthnet (οι λόγοι αλλαγής περιγράφονται σε άλλο thread) θα ήθελα να μετακομίσω σε διαφορετική εταιρία...τι πιο άμεσο, από τη HOL δηλαδή! (προτάσεις για ό,τιδήποτε καλύτερο για την περιοχή μου, εκτός από OTE, θα είναι ευχάριστα δεκτές!)
Θα ήθελα να μάθω από κατόχους HOL εδώ στα Χανιά, και πολύ περισσότερο εάν υπάρχουν χρήστες κοντά στην περιοχή που διαμένω, να μου δώσουν τις εντυπώσεις τους από τη γραμμή τους.
Ενδιαφέρομαι για μια 24άρα γραμμή αλλά δεν έχω και απαιτήσεις, μιας και από τη Forthnet συγχρονίζω περίπου στα 8 μέχρι στιγμής!
Online gaming δεν με ενδιαφέρει (μιλάω για τα pings) αλλά torrents-browsing-youtube κτλ. θα ήθελα να λειτουργούν όσο το δυνατόν απροβλημάτιστα (όπως έχω απολαύσει από τη Forthnet μέχρι στιγμής αλλά να πω και το παράπονό μου, το έχω απολαύσει μετά από αναμονή 1,5 χρόνου και με απαίσιες αναμνήσεις από τη γραμμή μου).
Θα ήθελα να μου πείτε, επίσης, τι εμπειρίες έχετε από την αλλαγή παρόχου, μιας και θα ήθελα η μετάβασή μου από Forthnet σε HOL να μην με ταλαιπωρήσει με μερικές εβδομάδες καθυστέρηση και υστέρηση, μαζί!
Περιμένω μα αγωνία συντοπίτες και μη για τη γνώμη και τις εμπειρίες τους...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.303
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Desmios1924