HOL IPTV

Reaction score
59
HOL IPTV

Ακόμα μια IPTV γεννιέται.

Η Hol παρουσίασε χθες, σε μπλόγκερς και μόνο, τη νέα της πρόταση στα τηλεοπτικά. Θα περιέχει μπουκέτο ελληνικών και ξένων καναλιών και θα προσφέρει ταινίες προς ενοικίαση με 2 ευρώ.

http://www.hol.gr/default.asp

Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν περισσότερα

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: HOL IPTV

αρα εχουμε, OnTelecoms, Conn-x TV, Hol TV, Vivodi TV (υπάρχει ακόμη ?) και κάτι άκουσα ότι ετοιμάζεται και η TELLAS...
Αρα μπήκαν όλοι στο παιχνίδι...

ΓΡΑΜΜΕΣ χωρίς προβλήματα θα έχουμε...... ??????? :101:
Καθότι όπως γνωριζουμε απαιτείται και κάποια ταχυτητα ανω των 8 Mbits για να εχουμε εικόνα χωρίς προβλήματα.

Τι εγιναν τα project με τις οπτικές ινες προχωράμε... ???

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: HOL IPTV

αρα εχουμε, OnTelecoms, Conn-x TV, Hol TV, Vivodi TV (υπάρχει ακόμη ?) και κάτι άκουσα ότι ετοιμάζεται και η TELLAS...
Αρα μπήκαν όλοι στο παιχνίδι...

ΓΡΑΜΜΕΣ χωρίς προβλήματα θα έχουμε...... ??????? :101:
Καθότι όπως γνωριζουμε απαιτείται και κάποια ταχυτητα ανω των 8 Mbits για να εχουμε εικόνα χωρίς προβλήματα.

Τι εγιναν τα project με τις οπτικές ινες προχωράμε... ???
Θεωρητικά προχωράνε...

Reaction score
26
Hellas Online: Ξεκινάει η υπηρεσία «hol tv»

Η Hellas Online ανακοίνωσε σήμερα την εμπορική διάθεση της υπηρεσίας «hol tv», που επιτρέπει στους συνδρομητές της να παρακολουθούν 38 διαφορετικά κανάλια, καθώς και να έχουν πρόσβαση σε «video club» για την ενοικίαση και προβολή ταινιών. Πιο συγκεκριμένα, το πακέτο καναλιών που προσφέρεται μέσω της υπηρεσίας IPTV της Hellas Online περιλαμβάνει ειδησεογραφικά, ενημερωτικά, μουσικά, παιδικά, και αθλητικά κανάλια από όλο τον κόσμο, καθώς και τα «μεγαλύτερα» ελληνικά κανάλια. Χαρακτηριστικά, στη...

Πηγή: myphone.gr

Reaction score
0
Δελτίο Τύπου: hol tv: Αλλάζει τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση
Η νέα υπηρεσία της hellas online

Αθήνα – 9 Μαρτίου 2009 – Η hellas online, ο δυναμικότερος πάροχος ευρυζωνικών υπηρεσιών, αλλάζει τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση, παρουσιάζοντας τη νέα ψηφιακή εμπειρία hol tv. Η πρωτοποριακή υπηρεσία της hellas online προσφέρει ψηφιακή τηλεόραση νέας γενιάς, πρόσβαση σε video club και μια σειρά πρόσθετων εφαρμογών που ζωντανεύουν τον κλασσικό τηλεοπτικό δέκτη, μετατρέποντάς τον σε διαδραστικό κέντρο ψυχαγωγίας όλης της οικογένειας.

Ανάμεσα σε μία πληθώρα επιλογών η hol tv προσφέρει:

* Νέα ειδησεογραφικά, ενημερωτικά, μουσικά, παιδικά, αθλητικά κανάλια από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο και δωρεάν τα μεγαλύτερα ελληνικά, όλα σε ψηφιακή μετάδοση.
* Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πρόγραμμα σε υψηλή ευκρίνεια (High Definition) για να έχετε στον δέκτη σας την απόλυτη εμπειρία τηλεθέασης.
* Video Club με εκατοντάδες ταινίες νέας κυκλοφορίας, προσφέροντας ποικιλία και ευρύτητα επιλογών ακόμα και στον πιο απαιτητικό θεατή. Παράλληλα, ως ειδική προσφορά παρέχεται εντελώς δωρεάν ένας μεγάλος όγκος αθλητικού, ενημερωτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου.
* Εύκολη, στιγμιαία ή/και αυτόματη εγγραφή ζωντανού προγράμματος ώστε να μην χάνετε ποτέ την αγαπημένη σας εκπομπή
* Δυνατότητα “παγώματος” και “επανάληψης” του ζωντανού προγράμματος ώστε να βλέπετε εσείς τα “replay” που θέλετε.
* Ηλεκτρονικά στον τηλεοπτικό σας δέκτη το αναλυτικό πρόγραμμα 14 ημερών των καναλιών για εύκολη αναζήτηση των ταινιών ή των εκπομπών που σας ενδιαφέρουν.
* Προβολή φωτογραφιών και αναπαραγωγή μουσικής από το PC απευθείας στον τηλεοπτικό δέκτη.

Η νέα εμπειρία hol tv πλαισιώνεται από την παρουσίαση του portal της υπηρεσίας www.holtv.gr όπου σε ένα εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον παρουσιάζονται αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστικά της, ειδικά διαμορφωμένα demo, πληροφορίες για το περιεχόμενο του Video Club και όλες οι απαντήσεις στα ερωτήματα και του λιγότερο εξοικειωμένου χρήστη στην νέα αυτή ψηφιακή εμπειρία.

Οι τιμές διάθεσης της υπηρεσίας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και συνοδεύονται από μια ειδική προσφορά για τους νέους συνδρομητές που θα αποκτήσουν την υπηρεσία hol tv έως την 31η Μαΐου 2009.

* Μηνιαία συνδρομή από € 15 μόνο € 9,90 για έναν ολόκληρο χρόνο.
* Χρεώσεις ταινίας για 24 ώρες από το hol video club που ξεκινούν από € 0,99.
* Τέλος ενεργοποίησης από € 99 μόνο € 49,90.

Η hellas online επιλέγοντας τους κορυφαίους συνεργάτες στον χώρο του IPTV παγκοσμίως, όπως τη Microsoft για την πλατφόρμα παροχής της υπηρεσίας (Mediaroom), τη Motorola για τον αποκωδικοποιητή και την Alcatel για την ολοκλήρωση των τεχνικών υποδομών, διαμορφώνει μία από τις πιο καινοτόμες, ευέλικτες και φιλικές προς τον χρήστη προτάσεις στον χώρο της οικιακής τηλεοπτικής ψυχαγωγίας.

Η υπηρεσία hol tv προσφέρεται πανελλαδικά σε όλα τα σημεία παρουσίας του ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών της hellas online μέσω πλήρους αδεσμοποίησης του τοπικού βρόχου και η διαθεσιμότητά της μπορεί εύκολα να ελεγχθεί στο www.holtv.gr ή και στο www.hol.gr.

Πηγή: ΔΤ hol

Reaction score
164
Απάντηση: Re: HOL IPTV

* Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πρόγραμμα σε υψηλή ευκρίνεια (High Definition) για να έχετε στον δέκτη σας την απόλυτη εμπειρία τηλεθέασης.
Είπαμε να λέμε καμία βλακεία να περνάει η ώρα. Η HOL όμως το παράκανε!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Re: HOL IPTV

Είπαμε να λέμε καμία βλακεία να περνάει η ώρα. Η HOL όμως το παράκανε!
Γιατί αφού μπορεί να δώσει...

Όσοι πιάνουν 9-10 Mbps μπορούν να δουν... εγώ που είμαι στα 11 πρέπει να βλέπω...

Reaction score
164

Στην On είμαι με 14+ και ίσα ίσα που παίζει SD...
Και μην παραμυθιαζόμαστε... Δεν είναι η ανάλυση μόνο το HD.
Όταν το καλό PAL DVD φτάνει μέχρι 9Mbps, δεν μπορούμε να μιλάμε για 10Mbps 1080...

Reaction score
164

14 σταθερά, δεν νομίζω ότι έχει πάνω από το 5% των σπιτιών.

Μακάρι βέβαια... :121:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: HOL IPTV

14 σταθερά, δεν νομίζω ότι έχει πάνω από το 5% των σπιτιών.

Μακάρι βέβαια... :121:

Μα φυσικά σηκώνει 3play η γραμμή σας ... είναι η υπογραφή μου χρόνια στο adslgr

Reaction score
4.245

Μεγαλυτεροι επαγγελματιες απατεωνες απο την HOL δεν υπαρχουν. Ημουν ενα μηνα με χαλασμενη γραμμη και δεν ειχαν εναν τεχνικο να μου στειλουν για την βλαβη. Δεν ειχα τηλ και μου χρεωναν τα παγια. Για να τους παρω τηλ ημουν μονιμως 3-4 ωρες αναμονη απο το κινητο. Τους δοκιμαζα και στις 12 το βραδυ και παλι 2-3 ωρες αναμονη. Μου ηρθε λογαριασμος στο κινητο μου κατι παραπανω απο 500 ευρω. Μου ειπαν προφορικα οτι θα αφαιρουσαν το παγιο απο το διαστημα που ειχα την βλαβη και δεν το εκαναν ποτε. Ηθελα να φυγω προς αλλη κινητη τηλ αλλα δεν μπορουσα γιατι στον λογαριασμο που μου εστελναν δεν εγραφαν τον αριθμο του τηλεφωνου του σπιτιου μου κι ετσι ημουν παγιδευμενος. Μετα απο 5 μηνες και αφου τους απειλησα δικαστικα μου εστειλαν τον λογαριασμο οπως οριζε ο νομος. Το σερβις τους στην δικη μου περιπτωση λειτουργουσε μονο τηλεφωνικα!!!

Reaction score
4.245

Παιδια μεσυγχωρειτε, εκτος θεματος ειμαι, αλλα απο την αλλη τετοια αγανακτηση και σπασιμο νευρων δεν την ξαναειχα ποτε μου. Φυσικα θα τους "διαφημιζω" παντου

Reaction score
0

Παιδιά και εγώ πιστεύω οτι HD μέσω iptv είναι πάαααρα πολύ δύσκολο να δούμε. Προφανώς η HOL θα μιλάει για κάποια αναβάθμιση σήματος μέσω hdmi. Eπίσης και η OnTelecoms (την οποία έχω εδώ και 1,5 χρόνο) μέσα στο site ontv μιλάει για περιεχόμενο hd... προσεχώς.
Και αντε να υποθέσω οτι υπάρχουν γραμμές που μπορούν να υποστηρίξουν hd, που υπάρχουν και θα μιλήσω για μένα που είμαι στα 19.000, σιγά μη το δούμε στην Ελλάδα. Εδώ τσακώνονται για την ψηφιακή η ΕΡΤ με τα υπόλοιπα ιδιωτικά κανάλια σε πιο προτώκολο θα δουλέψουν, ο ένας λέει mpeg2 και οι άλλοι λένε mpeg4, HD θέλει να μας δώσει η HOL; (HaliaOnLine)

Reaction score
6

Στην On είμαι με 14+ και ίσα ίσα που παίζει SD...
Και μην παραμυθιαζόμαστε... Δεν είναι η ανάλυση μόνο το HD.
Όταν το καλό PAL DVD φτάνει μέχρι 9Mbps, δεν μπορούμε να μιλάμε για 10Mbps 1080...
Μην συγκρίνεις τα 9Mpbs του Mpeg-2 με τα 10Mpbs του Mpeg-4 .... είναι η νύχτα με τη μέρα...
Τα περισσότερα δορυφορικά HD στα 1080i παίζουν με h264/mpeg-4 στα 9-10Mbps !

Reaction score
0

εγω συγχρονιζω στα 12 περιπου ,, βλεπω discovery hd απροβληματιστα και χωρις σπασιματα... απλα μαγεια!!!!!!!!!!!!!:107:

Reaction score
0

Με συγχωρητε παιδια και εγω hol εχω εκανα το λαθος να βαλω iptv στις 5/8 με γραμμη
παρακαλω 15 σταθερα.Και αφου εστησα το μηχανημα περιμανωντας μα λαχταρα να απολαυσω hd discovery ανακαλυψα οτι το καναλι δεν υπαρχει πουθενα στο μενου για
ενοικιαση,μπα ειπα καποιο λαθος θα κανω δε βλεπω καλα ξαναβλεπω τιποτα.Ειπα ας παρω
ενα τηλ. στη hol.Aπο εκεινη τη στιγμη αρχισαν τα βασανα μου με την τυ που επι 10 ημερες και αφου μιλησα μονο 2 φορες μα τεχνικο και αυτο ειναι θαυμα.μου ειπε ο πρωτος
"μην ανυσηχητε κυριε την αλλη μερα θα βλεπετε hd".Χαρα εγω!!Τη αλλη μερα ανοιγω
το κουτι και περιμενω με ανυπομονησια και τα σαλια μου να τρεχουν να δω hd.ΤΖΙΦΟΣ!!!
μια απο τα ιδια.Ξανα εγω τηλ στην τυ.Με παιρνει τηλ μετα απο καιρο καποιος εγκριτος και
με 7 master τυ και τι μου λεει!! κυριε με συγχωρητε αλλα δεν μπορειτε να δειτε hd καναλια!!!@@@#γιατι ανθρωπε μου τον ρωταω?γιατι η γραμμη σας εχει προβλημα-τη προβλημα εχει να την φτιαξουμε-λεω εγω.Οχι τετοιο προβλημα μια χαρα ειναι η γραμμη σας@@@@!##!#!#-λεει αυτος????Μα καλα του λεω κλειδωνο σταθερα στα 15 δεν συκωνει η γραμμη μου hd?Οχι λεει θα εχετε σπασιματα στο hd!!!!!!Για να μην σας πρηζω
αλλο δεν θα δω hd απο την holiptvτο λογο μονο ο θεος τον ξερει γιατι και το ατομο απο την τυ δεν ηξερε να μου πει.ΟΙ ανθρωποι ειναι επικυνδινοι πουλαν ενα προιον που δεν ξερουν και οι ιδιοι αν δουλευει σε ολους που τηρουν τις προυποθεσεις του κλειδωματος της γραμμης και το διαπιστωνουν μονο οταν πληρωσουν ενεργοποιηση και παγιο.Εμενα
μου το κοψαν απο τις 20/8 που εκανα αιτηση διακοπης στις 4/11 αφου προτα μου χρεωσαν και τους μηνες που δεν εβλεπα!!!ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ γιατι οι ανθρωποι δεν ξερουν τι τους γινετε και την πληρωνουμε εμεις τη νυφη με τα λεφτα μας.:406:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.303
Members
38.297
Νεότερο μέλος
Monarchix