- Reaction score
- 2.444
Μιάς και αρχίζω να ονειρεύομαι ήδη για το μελλοντικό μου σπιτικό και τα σχέδια πρέπει να αρχίζουν να ετοιμάζονται σιγά σιγά, μπορείτε να μου προτείνετε ιδανικές διαστάσεις για dedicated χώρο;
Αυτό που σκέφτομαι είναι Ύψος: 3 μέτρα Πλάτος: 4,8 μέτρα Μήκος: 7 μέτρα.
Συνολικό εμβαδόν: 33,6 τ.μ.
Έτσι όπως τα σκέφτομαι θα μπουν 6 GoldenEar Triton One, 1 SuperCenter XXL και 4 Aon3 για atmos.
Επίσης θα υπάρχει και ξεχωριστός χώρος περίπου 1,5 τ.μ. για να μπουν τα διάφορα μηχανήματα (όχι πολλά,μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού ελπίζω).
Subs θα είναι 2 PB16 Ultra και αν μπορέσουμε να ενσωματώσουμε με κάποιο τρόπο ένα ξεχωριστό sub που θα είναι μόνο για το κεντρικό ηχείο.
Μέχρι εδώ έχω σκεφτεί προς το παρών. Πώς το βλέπετε;
Πρέπει κάτι να δώσω στον σχεδιαστή για να μη γίνει κάτι λάθος από την αρχή. Ευελπιστώ μονάχα μη γίνει αποθήκη σε περίπτωση που στραβώσουν τα πλάνα.
Αυτό που σκέφτομαι είναι Ύψος: 3 μέτρα Πλάτος: 4,8 μέτρα Μήκος: 7 μέτρα.
Συνολικό εμβαδόν: 33,6 τ.μ.
Έτσι όπως τα σκέφτομαι θα μπουν 6 GoldenEar Triton One, 1 SuperCenter XXL και 4 Aon3 για atmos.
Επίσης θα υπάρχει και ξεχωριστός χώρος περίπου 1,5 τ.μ. για να μπουν τα διάφορα μηχανήματα (όχι πολλά,μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού ελπίζω).
Subs θα είναι 2 PB16 Ultra και αν μπορέσουμε να ενσωματώσουμε με κάποιο τρόπο ένα ξεχωριστό sub που θα είναι μόνο για το κεντρικό ηχείο.
Μέχρι εδώ έχω σκεφτεί προς το παρών. Πώς το βλέπετε;
Πρέπει κάτι να δώσω στον σχεδιαστή για να μη γίνει κάτι λάθος από την αρχή. Ευελπιστώ μονάχα μη γίνει αποθήκη σε περίπτωση που στραβώσουν τα πλάνα.