Homecinema σε σαλονοτραπεζαρία...γίνεται ???

Reaction score
475
Το μετά είναι πάντα πρόβλεψη Μάνθο.
Καλές οι προβλέψεις τουλάχιστον ? 😁

Συνήθως Βασίλη που θα εχεις μετρήσει σίγουρα με rew κάποιο σύστημα ως επιβεβαίωση , πεύτουν δραματικά έξω?? Λαοπλάνοι και κομπογιαννίτες απατεωνίσκοι ??

Το άλλο ΣΚ θα έχουμε και μετρήσεις rew...γιατί βαρέθηκα πια με αυτούς τους διαόλους που έμπλεξα......που να είχα και τρίνοφ....απαπαπαπ.....επιστήμη....

Να σου χαθούν οι αρχικες ρυθμίσεις του , να εξαφανιστεί και ο Βασίλης ( είτε γιατι εφυγε εξωτερικό είτε γιατι πλακωθήκαμε) και ποιον να φωνάζουμε μετά....!!! 😊😄

Ακόμα και το user friendly Dirac and Audyssey μου σπάει τα π... με τις 13+9 μετρήσεις μικροφώνου αν μετακινησεις ένα ηχείο τόσο δα , ή αν βάλει η γυναίκα κανα έξτρα τραπεζάκι εντός...ουφ...ψυχαναγκασμός...

Reaction score
475
Για τα ανήσυχα πνεύματα που χρησιμοποιούν Dirac στα συστήματα τους , επισυνάπτω τις "μαγικές" target curves της Storm...που κράτησαν επάξια μια θέση στα presets μου μετά από ένα σύντομο τεστ και αναστεναγμό των γειτόνων μου!!:dance2:

Tools & Guides - StormAudio

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-12-08 234433.jpg

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
92.708
Δεν υπάρχουν "μαγικές καμπύλες". Υπάρχουν καλά και κακά ηχεία, που παίζουν σωστά ή λάθος (και άρα έχουν καλή ή κακή καμπύλη).
Τα Room Eq είναι για να ισοσταθμίζουμε την επίδραση του χώρου στον ήχο, και αυτό είναι μέχρι περίπου τα 500Hz. Απο κει και πάνω ο ρόλος των software πρέπει να είναι περιορισμένος, κυρίως ως ρυθμιση κλίσης, δήλαδη κάτι σαν το παλιό treble control. Και όχι η ταύτιση με μια προκαθορισμένη καμπύλη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.873
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain