HONDA=10ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ?ΨΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟ

Reaction score
51
Απάντηση: HONDA=10ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ?ΨΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟ

Και νορμάλ να ήταν ("μαμά", απείραχτο κλπ) αν ο οδηγός είναι κάφρος / σιδεροφάγος / ανόητος / κουλός μπορεί άνετα να σπάσει ένα μοτέρ. Ακόμα και αν είναι πρακτικά αλεξίσφαιρο!!

Παράδειγμα??
Σε κόντρα με σκαστή τετάρτη αν ο κάφρος από λάθος καρφώσει 3η αντί για 5η τότε......
Το μοτέρ θα ανεβάσει 11 χιλιάδες στροφές (υπερστροφία)! Και ο ίδιος ο κάφρος θα πει στο συνεργείο.....Το αυτοκίνητο φταίει γιατί θα έπρεπε να σταματήσει στον κόφτη των 9000rpm. Αλλά και βέβαια είναι κάφρος γιατί άλλο κόφτης που θα σταματήσει το ξέσκισμα με 4η πχ (για να μην ανεβάσει κι άλλο) και άλλο υπερστροφία λόγω αδράνειας που δεν την σταματάει τίποτα.....Άντε να εξηγήσεις τώρα στον κάφρο τι σημαίνει υπερστροφία αδράνειας και τι υπερστροφία από αλλαγή θέσης στον κόφτη......Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή...
Και βεβαίως η υπερστροφία μπορεί να σου χτυπήσει από βαλβίδες (που λογικό είναι να μην μπορούν με τα "μαμά" ελατήρια επαναφοράς να επιστρέψουν στην θέση τους την σωστή στιγμή με αποτέλεσμα να φιλήσουν τα πιστόνια) μέχρι και στρόφαλο ή μπιέλες κλπ (αφού υπερστροφία τέτοιου επιπέδου θα ανεβάσει την γραμμική ταχύτητα των εμβόλων στα 23 ή 25m/s όταν το μοτέρ έχει φτιαχτεί για 21 ή 22m/s)

Το δε σασμάν μάλλον θα γίνει ένας υπέροχος μύλος......

Και μετά θα βγει ο κάφρος να λέει ότι τα S2000 σπάνε.....

Reaction score
264

Και νορμάλ να ήταν ("μαμά", απείραχτο κλπ) αν ο οδηγός είναι κάφρος / σιδεροφάγος / ανόητος / κουλός μπορεί άνετα να σπάσει ένα μοτέρ. Ακόμα και αν είναι πρακτικά αλεξίσφαιρο!!

Παράδειγμα??
Σε κόντρα με σκαστή τετάρτη αν ο κάφρος από λάθος καρφώσει 3η αντί για 5η τότε......
Το μοτέρ θα ανεβάσει 11 χιλιάδες στροφές (υπερστροφία)! Και ο ίδιος ο κάφρος θα πει στο συνεργείο.....Το αυτοκίνητο φταίει γιατί θα έπρεπε να σταματήσει στον κόφτη των 9000rpm. Αλλά και βέβαια είναι κάφρος γιατί άλλο κόφτης που θα σταματήσει το ξέσκισμα με 4η πχ (για να μην ανεβάσει κι άλλο) και άλλο υπερστροφία λόγω αδράνειας που δεν την σταματάει τίποτα.....Άντε να εξηγήσεις τώρα στον κάφρο τι σημαίνει υπερστροφία αδράνειας και τι υπερστροφία από αλλαγή θέσης στον κόφτη......Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή...
Και βεβαίως η υπερστροφία μπορεί να σου χτυπήσει από βαλβίδες (που λογικό είναι να μην μπορούν με τα "μαμά" ελατήρια επαναφοράς να επιστρέψουν στην θέση τους την σωστή στιγμή με αποτέλεσμα να φιλήσουν τα πιστόνια) μέχρι και στρόφαλο ή μπιέλες κλπ (αφού υπερστροφία τέτοιου επιπέδου θα ανεβάσει την γραμμική ταχύτητα των εμβόλων στα 23 ή 25m/s όταν το μοτέρ έχει φτιαχτεί για 21 ή 22m/s)

Το δε σασμάν μάλλον θα γίνει ένας υπέροχος μύλος......

Και μετά θα βγει ο κάφρος να λέει ότι τα S2000 σπάνε.....
Γιαννη κατι βρωμαει εδω, οπως εχω πει και πιο πριν,απλα δεν το ξερουμε.Το ξαδερφακι μου εχει civik vti του 1998 και το 2002 το τουρμπισε σε καλο μαστορα της αθηνας(εντοσθια μοτερ μαμα).Τωρα παιζει στα 240 μπλαρια το χειμωνα και περιπου 200 στο νταλα καλοκαιρι(κατεβαζει την πιεση) και δεν εχει κανει ουτε ενα τοσο δα μικρο τσικ το μοτερ
Δηλ εδω και 5,5 χρονια, που ειναι τουρμπατο και το πλακωνει καθε μερα στα γκαζια, δεν εχει βγαλει ουτε μια ζημια εκτος απο σετ αμπραγιαζ που το εκανε φυτηλια μεσα σε 6 μηνες στην αρχη,πραγμα δηλ χωρις σημασια.

Reaction score
1

Είπαμε , είναι φταίξιμο του οδηγού ... Το να σπάσει μοτέρ της honda είναι σαν να μην πάρει η BMW το βραβείο για τον καλύτερο κινητήρα ...

Reaction score
264

Είπαμε , είναι φταίξιμο του οδηγού ... Το να σπάσει μοτέρ της honda είναι σαν να μην πάρει η BMW το βραβείο για τον καλύτερο κινητήρα ...
Δημητροπουλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!
Που εισαι αγαπητε????????????????????????????????????:137::137:

Reaction score
1

Τάκη , σε έπιασα κότσο ... η BMW δεν πήρε ποτέ βραβείο για τον 1.6 ...

Reaction score
1

από 3 και πάνω , ναι , από 3 και κάτω , ψοφίμια ...

Reaction score
264

από 3 και πάνω , ναι , από 3 και κάτω , ψοφίμια ...
Κου@φ@λες εχετε κανει ολοι σας κλικα και με παιζετε μονοτερμα ε?:141::141:.Θα μαζεψω και καμια 10ρια ακομα BMWδακιδες να εχω πλατες και μετα τα ξαναλεμε αγαπημενοι μου χρεπιοΑλφακιδες.:205::205:
Παρολαυτα σας αγαπω ρε τομαρια:136::136: γιατι αγαπατε με την καρδια σας μια ιστορικη μαρκα (οπως εγω με μια αλλην)και σας αξιζουνε συγχαρητηρια:126:

Reaction score
51

Κρατάω μόνο τα συγχαρητήρια.....
Αν φέρεις 10 φιλαράκια τους θα σας ΒΑΝάρω όλους!!!!
:137: :138: :142: :142: :142: :136: :136: :136:

Reaction score
2
Να ξεθαψω το θεμα....
Ναι δεχομαι οτι δεν ειναι εργοστασιακη η επεκταση εγυησης και δεν ειναι σωστο να μην μεταβιβαζεται για αυτο το λεει ο Σ bonus εμπιστοσυνης για τον πρωτο κατοχο . Νομιζω ομως οτι καλυπτει εστω με ασφαλιστικη τα βασικα μερη του αυτοκινητου .Εω το Honda CRV του 2008 με αυτοματο κιβωτιο και το εω ακομα . Εχω βαλει υγραεριο σε εξουσιοδοτημενο Honda με αποδειξη
Μου βγαζει λαμπακι μηχανης και μου λενε μαλακιες για φωτο μιγμα καυσιμου κλπ . Δεν θα με καλυψει αν εχει κατι το αμαξι ?

Reaction score
26.154
η μετατροπη σε υγραεριο ειναι σιγουρο οτι δεν την καλυπτει η εγγυηση.
το φτωχο μειγμα ειναι ευθυνη αυτουνου που το φτιαξε - πρεπει να το διορθωσει.
αλλη ζημια εχει γινει;

Reaction score
2
Δεν ηταν το μιγμα ...Πηγα σε εγκατασταστη που ηξερε και οχι σε ασχετους και απλα ειχε σκιστει ενα καλωδιακι απο την λαδιερα προς την μπεκιερα .Το εφτιαξε σε λιγοτερο απο 3 λεπτα .

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.874
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain