htpc προβλημα

Reaction score
1
για σας μετα απο αρκετο καιρο.αντιμετοπιζω το εξης βασανιστικο προβλημα το οποιο εγκατεληψα πριν μια εβδομαδα και μετα απο πολλε αλλαγες και δοκιμες χωρις αποτελεσμα.χρησιμοποιω το ζοομ πλειερ εδω και χρονια και τωρα και το windvd 9 στο νεο μου htpc amd athlon 5600 64x2 (2.9x2),ram 2g,mobo asus m3n-h/hdmi,dvdrom pionner,και δισκο seagate paraguta 500 και η κινηση σε dvd με αναλυση 1280χ720 και απο την καρτα και απο το risize του zoom player και με τις ιδιες ρυθμισεις που ειχα και στο παλιο πσ ειναι σκατοπατια ενω καποιες στιγμες το παγκραουντ μου θυμιζει την νοσο των τρελων αγελαδων .αλλαξα version απο ολλα τα προγραμματα και φυτρα(zoom player,ffdshow,windvd 9,) αλλα τιποτα μεχρι και αλλαγη window απο vista σε xp εκανα.μια τικαρισμα του hardware video acelaretion μια οχι,δοκιμασα ολλα τα redender ,αφαιρεσα ολλα τα φιτρα στο ffdshow δεν γνωριζω κατι αλλο .αν γνωριζει καποιος ας με βοηθησει αρχισα να πιστευω οτι κατι δεν επικοινωνει σωστα μεταξυ τους στο hardware

Reaction score
1
oxi δεν τα δωκιμασα διοτι εκτος που δεν γνωριζω πως να τα ρυθμισω πιστευω οτι δεν ειναι θεμα ισχυς επεξεργαστη διοτι δουλευει στο 20-30% στο windvd και 40-60% στο zoom και εκτος απο το zoom player το κανει και στο windvd 9 plus blu ray.Ειναι συμβατο dvd

Reaction score
2
Φιλε μου καταρχάς να σε παρακαλέσω αν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείς τελείες καθώς δεν καταλαβαίνω ακριβώς ποιό είναι το πρόβλημα.Το να αναπαράγεις συμβατικό DVD, δηλαδή DVD σαν αυτά που έχουν τα video clubs και να ανεβαίνει το CPU στο 60% μου φαίνεται πραγματικά παράλογο για τον επεξεργαστή που έχεις.Απεγκατέστησε τα πάντα από codecs και media players που έχεις εγκαταστήσει και βάλε το απλό POWER DVD 6 να δεις αν έχεις τα ίδια προβλήματα. Θεωρητικά θα δουλέψει. Αν όχι συνεχίζουμε την προσπάθεια.

Reaction score
1
χρησιμοποιω dvd απο video club αλλα με το ζοομ πλεηερ με καποια φιλτρα οπωσ risize1280χ720,sharpness,και ενα φιλτρο μειωση θορυβου δεν θυμαμε ομως την ονομασια του τωρα.εκανα αυτο που λες απεγκατασταση και ξανα εγκαταστασεις μεχρι και αλλαγη απο vista σε xp εκανα αλλα δεν χρησιμοποιησα το powerdvd αλλα το windvd.Θα το πραξω οταν παω σπιτι και θα σου πω.

Reaction score
1
Στο powerdvd τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα αλλα δεν μου αραισει η ποιοτητα και πιστευω οτι το μηχανιμα μου ειναι για ποιο ψυλα επιπεδα εικονας μεσον καποιων φιλτρων φυσικα.αυτος ειναι και ο λογος που εκανα και αναβαθμιση απο P4 2.6 σε αυτο.μηπως την επαιξεργασια για καποιο λογο την αναλαμβανει η εσωματομεη καρτα.πως μπορει να ελεχθει αυτο;

Reaction score
5
Για την περίπτωση DVD εαν έχεις Nvidia καρτα γραφικών να χρησιμοποιήσεις το Purevideo.....εκτος αν είναι αλλο το πρόβλημα

Reaction score
1
πως επιλεγω το purevideo.Νομιζω ομως οτι εαν καταφερω να κανω το reclock απο κιτρινο να πρασινισει θα ληθει εντελο το προβλημα γιατι απο την στιγμη που το χρησιμοποιησα ειδα αρκετη διαφορα.τα αλλα φιτρα που χρησιμοποιω ειναι τ ac3 για τον ηχο,powerdvd για την εικονα και ffdshow.

Reaction score
1
τελικα αφου εβαλα το zoom player στο 3D της καρτα γραφικων αλλα αλλαζοντας και το resize απο 1280χ720 σε 2χαναλυση dvd δηλ. 1440χ1152 και μετα 1280χ720 απο την καρτα γραφικων στο προβολεα και vmr7 εγινε τελειο.η κινηση δεν ειναι αυτη του windvd με ενεργοποιημενο το trimension αλλα ειναι κοντα και φυσικα καλυτερη απο ενα dvdplayer.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.690
Members
38.598
Νεότερο μέλος
OCAMI