HXEIA B&W N804 KAI N805

Reaction score
0
Δυστηχώς πρέπει να αποχωρησθώ τα αγαπημένα μου ηχεία λόγο των ζωηρών παιδιών μου.
Πουλάω τα Nautilus 804 και 805.
Τα 805 είναι με τις επιδαπέδιες βάσεις τους, τα οποία αγοράσθηκαν 3000€. Είναι σε αρίστη κατάσταση.
Τα 804 είχαν αγορασθεί στην τιμή των 4500€. Είναι σε αρίστη κατάσταση παρα μόνο ένα ατύχημα που μου δημιούργησε ο γιος μου χάλασε το τουίτερ της κορυφης αλλά μπορεί να αντικατασταθεί με καινούργιο το οποίο έχει γύρω στα 150€.

Όλο το σετ πωλείται 4000€
Αλλά και μεμονωμένα τα ζευγάρια των ηχείων 804 2000€ και 805 2400€

Παρακαλώ μόνο σοβαρες προτάσεις.

Attachments

Reaction score
0
Απάντηση: HXEIA B&W N804 KAI N805

Σας ζητώ συγνώμη για το αποχωριστώ και για τις ξέχωρες τιμές. Τώρα τα πρόσεξα.
Τα 804 με τα 805 είναι ανάποδα. Δηλ τα 804 2400€ και τα 805 2000€

Reaction score
0

Οι τιμές για την ξεχωριστή πώληση παραμένουν οι αρχικές;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: HXEIA B&W N804 KAI N805

με τι ενισχυτές τα οδηγούσες; ενδιαφερομαι για ενισχυτες

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Τι θα ελεγες κανα 500αρι€ για τα 804; και η προταση ειναι σοβαρη

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.650
Αυτά σε ΡΜ... και η πρόταση δεν είναι σοβαρή.

Μπορεί να ζητάει ο πωλητής πολλά, αλλά είναι δικαίωμά του.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Εχεις πμ για να κρινεις τη σοβαροτητα του καθενος

Reaction score
0

H αγγελία ήταν μούφα, ήθελα να τα αγοράσω για να φτιάξω το τουίτερ και να μου μείνει και το υπόλειπο ηχοσύστημα για χωριό. Μπορεί κάποιος να ρωτήσει το ricardo για να δει ότι δεν πληρώθηκε.

Reaction score
0

Και Λακη η σοβαρότητα του καθενώς φαίνεται από τα γραφομενά του.Στέλνεις ΠΜ και με ρωτάς πώς παίζουν τα 804 σε σχέση με τα 805 που έχεις, προφανώς γιατι εδώ είναι χώρος για αγγελίες, αλλά μετά γράφεις την κοτσάνα σου και χαλάς την αγγελία. Και πολύ ευχαρίστως να αγοράσω τα ηχεία σου με 600 Ευρώ και όχι με 500 που δίνεις εσύ και ας είναι τα 805.

Reaction score
118

Το Ricardo γενικά έχει πάμπολλες μούφες(90+%) αλλα τι περιμένει κανείς; Όπως κουτοπονηριά βλέπουμε κι αλλού, έτσι είναι και εκει μέσα. Φίλε που έβαλες την αγγελία, μην δίνεις σημασία σε ΜΗ σταράτες προτάσεις. Τα εργαλεία σου είναι άριστα. Εύχομαι να τα πουλήσεις σύντομα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Και Λακη η σοβαρότητα του καθενώς φαίνεται από τα γραφομενά του.Στέλνεις ΠΜ και με ρωτάς πώς παίζουν τα 804 σε σχέση με τα 805 που έχεις, προφανώς γιατι εδώ είναι χώρος για αγγελίες, αλλά μετά γράφεις την κοτσάνα σου και χαλάς την αγγελία. Και πολύ ευχαρίστως να αγοράσω τα ηχεία σου με 600 Ευρώ και όχι με 500 που δίνεις εσύ και ας είναι τα 805.
Αγαπητε, σου εστειλα πμ γιατι οντως ενδιαφερομουν για αναβαθμιση εναντι των 805ς. Ανακαλυπτω οτι εχεις αγορασει (το αν πληρωθηκαν ή οχι δεν το ξερουμε) ολοκληρο συστημα μονο με 811€ σε δημοπρασια, με τα ειδη που πουλας εδω μεσα σε υπερβολικα μεγαλες τιμες. Τι θα σκεφτει ο οποιοσδηποτε; ο,τι το κανεις για τα φραγκα, σωστα; ΣΩΣΤΑ! Και δικαιωμα σου ασφαλως, οποιος "τσιμπησει" τσιμπησε - κι αν αυτα που δινεις ειναι σε καλη κατασταση μπραβο του και να τα χαιρεται, εστω κι αν τα καλοπληρωσε! Η προταση μου για τα 804 ηταν στο πλαισιο της αγορας που εκανες - ου μην αλλα και για να "τσιγκλισω" κανεναν ενδιαφερομενο οτι κατι τρεχει εδω. Κι αν θελεις να μαθεις, στα sites σαν ετουτο εδω (θελω να) πιστευω οτι , αν οχι ολοι μα οι περισσοτεροι, λειτουργουν σαν παρεα και οχι σαν μεταπρατες για να "βγαλουν κανα φραγκο" απο μεταχειρισμενα. Οσοι πουλαμε το κανουμε (συνηθως) για αναβαθμισεις των μηχανηματων μας, αλλα φυσικα υπαρχουν και παιδια που το κανουν απο εκτακτη αναγκη, και αυτο σχεδον παντα δηλωνεται, πραγμα κατανοητο. Στην περιπτωση σου ομως ΕΙΝΑΙ φανερο οτι το εκανες για την κονομα και μονο. Εν πασει περιπτωσει, επραξα οπως νομιζα οτι επρεπε να πραξω κατα τη δικη μου αντιληψη περι site (που αναφερα παραπανω). Τα 805 τα εδωσα στη τιμη που επρεπε (1200ε με δωρο βασεις) και οχι...2000€ (καινουργια ειχαν 2200+), αλλα ουσιαστικα 1000€ γιατι εβαλα καινουργιο μεγαφωνο αντι να το επισκευασω με 35€!.
Τωρα βεβαια αν κατι τετοιο (σαν την αγγελια σου, εννοω) δεν ενοχλει αλλους, πχ τον Videomix, μπορουν καλλιστα να συνεχισουν την αγορα, γιατι οχι;
Αλλα γιατι σε ενοχλησε η προσφορα μου και οχι η κοινοποιηση της αγορας σου απο το ricardo (οπου πλεον εγινες...hargas222);

Reaction score
0

τα 805 αγοράσθηκαν 2300€ και οι βάσεις κοντά 700€.
Άν νομίζει κάποιος ότι μπορεί να αγοράσει όλα αυτά που έδινε αυτός στο Ρικαρ.. (μην κάνουμε και διαφήμηση) με 811€
είναι νυχτωμένος.
Και για την όλη παραξήγηση η τιμή πέφτει στα 3000€

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988