Hz και Response time

Reaction score
0
Καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση με τα Hz και Response time. Γνωριζω οτι υψηλοτερο Ηz και χαμηλοτερο ms ειναι το καλυτερο. Εχω 2 τηλεορασεις ομως και θα ηθελα να ξερω ποια θεωρειτε καλυτερη και γιατι για fps gaming απο αποψη input lag κλπ. Η μια ειναι 23" LG ips πανελ με 50hz και 5ms και η αλλη 50" SONY va πανελ με 120hz και 22ms.

ευχαριστω εκ των προτερων

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.531
Επειδή τα 120 Hz πιθανολογώ να μην ισχύουν στη σύνδεση με τον υπολογιστή.... θεωρητικά καλύτερη είναι η LG.
Στην πράξη ... γιατί δεν τις δοκιμάζεις και τις δύο?
Το κακό response συνήθως το αντιλαμβάνεσαι σαν σκιές που αφήνουν πίσω τους τα κινούμενα αντικείμενα...

Προσωπικά θα άφηνα στην άκρη τα νούμερα αυτά και θα διάλεγα ποια θα χρησιμοποιήσω, ανάλογα με το πιο μέγεθος με βόλευε... είναι πολύ πιο μεγάλη η SONY ....

Reaction score
0
Ξεχασα να αναφερω οτι η πηγη ειναι Playstation Pro. Η αληθεια ειναι οτι την sony την αγορασα πριν 4 χρονια περιπου λογω του οτι ειχε το χαμηλοτερο latency της αγορας τοτε σε 50" αλλα και γενικοτερα. θα το τεσταρω και βλεπουμε. σε ευχαριστω πολυ!

Reaction score
1.027
Τα ms που αναγραφεις ειναι για τον κυκλο gray-to-gray? Αν ναι, δεν εχουν καμια σχεση με input lag και φυσικα καμια σχεση για την αισθηση του κερσορα η για εχθρους που φαινονται πιο πριν(το εχω ακουσει και αυτο)

Επισης το ping της γραμμης σου θα ειναι αρκετα υψηλοτερα και απο τις δυο οποτε μην σε κοφτει και πολυ, εφοσον αναφερεσαι σε input lag.

Reaction score
0
Τα 22 ms ειναι μετρημενα σαν input lag για την σονυ. για την lg δεν εχω βρει κατι. Απλα ρωταω για καλυτερα. δεν ειμαι κ επαγγελματιας...απλα η αποκριση σε ενα shooter online ειναι θεμα..πχ πεθαινεις πριν τον δεις ας πουμε. αλλα βλεπεις live και αλλα μετα στο killcam

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.856
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29