skaloumbakas
4Haris
- Reaction score
- 1.677
Μου έστειλαν στο e-mail μου αυτή τη φωτογραφία και δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποιός είναι αυτός και τι κάνει??? :126:

HI Nick και καλη χρονια αγαπητε μου κουστουμακια!!!!!!!Τι να σου κανω που σε καμαρωνω στον Ηχο ετσι ζεν πρεμιε που μου εισαι αρχοντα του hi end!!!!!vlasis, Proceed βλεπω?
Καλη χρονια βρε τρελλοΣαλλονικιε τυχερακια(αυτο γιατι λατρευω πραγματικα αυτην την πολη--αλλωστε πιρν 2 εβδομαδες ετρωγα στα Λαδαδικα στο Πανελληνιον,στο Χαλαρο για τσιτσι στην Καλαμαρια και 6 τοννους καφεδες στην Νικης με τα απιστευτα πιπινια και παρεα μου μια πασιγνωστη Αναπληρωματικη γενικη διευθυντικη προσωπικοτητα του avsite και φυσικα εξισου εναν λαμπρο Hi Definition συντονιστη αυτου του κονακιου!!!)Ο Τσαρουχας μου ζητησε να μην αναφερω σε κανεναν την ν συναντηση μας και την τσιπουροκατανοιξη εκεινες τις δυο φλογερες νυχτες στον Βαρδαρη....οποτε μην με πιεζεις δεν μπορω να σου με ποιον ημουν....οχι -οχι μην με πιεζεις...εδωσα τον λογο μου....δεν σου λεω!!!!!!!!!Ωραία πραγματούδια έχει ο τρελο-Κορίνθιος!
Να τα χαίρεσαι, Βλάση!
Hpa 250 w γιατρε μου.....Xρονια πολλα και καλα βρε φιλε!
Ποιον εχεις?
BPA η HPA?
Είναι δεδομένο ότι ΔΕΝ μπορεί να ζήσει χωρίς εμένα. Όσο περισσότερο του τα χώνω τόσο πιο πολύ μπαίνει στo AVSite. Σε λίγο θα μας παρεξηγήσουν. :114:
...