If you hear my voice between your speakers...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Μου έστειλαν στο e-mail μου αυτή τη φωτογραφία και δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποιός είναι αυτός και τι κάνει??? :126:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Φοβάμαι ότι ολημερίς κι ολυνυχτις κάνει "εξαγνιστικές" ακροάσεις και δεν έχει πλέον χρόνο για Φορουμς... :142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Η αληθεια ειναι Χρηστο οτι ο Νικολας ο Μενδρηνος με τα μαντζουνια του σαφως και με εκανε να μεινω λιγο εκτος απο την φορουμιστικη κατασταση αλλα αξιζει με το παραπανω αυτη η δοκιμη που ειλικρινα χαιρομαι που ενας Ελληναρας ακομα με την πολυχρονη ιστορια του Νικου μπορει ευκολα να δειξει σε αρκετους ξενους οτι το τσαγανο μας και η ευρηματικοτητα μας μπορει πολλα να κανει οπουδηποτε!!!!!
Καποια στιγμη λοιπον εδω μεσα θα μιλησουμε για αυτα τα Purifiers μιας και αυτο που προσφερουν σε ενα συστημα ειανι σημαντικο και φυσικα ωττοεμφανεστατο!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Re: Απάντηση: If you hear my voice between your speakers...

vlasis, Proceed βλεπω?
HI Nick και καλη χρονια αγαπητε μου κουστουμακια!!!!!!!Τι να σου κανω που σε καμαρωνω στον Ηχο ετσι ζεν πρεμιε που μου εισαι αρχοντα του hi end!!!!!
Proceed Νικολακι για διενισχυση του αδηφαγου κεντρικου HTM1 Nautilus και τα ντιμπια στα καγκελα φιλε μου!!!
Χρονια πολλα βρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: If you hear my voice between your speakers...

Xρονια πολλα και καλα βρε φιλε!
Ποιον εχεις?
BPA η HPA?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Ωραία πραγματούδια έχει ο τρελο-Κορίνθιος!

Να τα χαίρεσαι, Βλάση!
Καλη χρονια βρε τρελλοΣαλλονικιε τυχερακια(αυτο γιατι λατρευω πραγματικα αυτην την πολη--αλλωστε πιρν 2 εβδομαδες ετρωγα στα Λαδαδικα στο Πανελληνιον,στο Χαλαρο για τσιτσι στην Καλαμαρια και 6 τοννους καφεδες στην Νικης με τα απιστευτα πιπινια και παρεα μου μια πασιγνωστη Αναπληρωματικη γενικη διευθυντικη προσωπικοτητα του avsite και φυσικα εξισου εναν λαμπρο Hi Definition συντονιστη αυτου του κονακιου!!!)Ο Τσαρουχας μου ζητησε να μην αναφερω σε κανεναν την ν συναντηση μας και την τσιπουροκατανοιξη εκεινες τις δυο φλογερες νυχτες στον Βαρδαρη....οποτε μην με πιεζεις δεν μπορω να σου με ποιον ημουν....οχι -οχι μην με πιεζεις...εδωσα τον λογο μου....δεν σου λεω!!!!!!!!!
Τωρα Σαλλονικιε μου με δυο μικρα στο σπιτι με πυρετους -μανουρες-τσαντηλες-βηχες-σιροπια-κλασιματα-ωτητιδες- ζηλιες και τελος υπνοξενυχτια....σιγα μην μπορω να τα χαρω παλλικαρι μου!!!!!!Σαν κυνηγεμενος οποτε περισσευει λιγος χρονος αφου φυσικα σβερκοθουν οι μωρτες μου μονο τοτε αλλα σιγα μην τους ξυπνησω........χεσε μεσα!!!!!!!!!!Αντε βρε...Καλη χρονια να εχουμε!!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Πασά μου οι τσικουδιές σου! :615:

p.s. Έχω σβήσει τα γκομενάκια στη φωτογραφία γιατί μπαίνουν και οι γυναίκες μας στο AVSite. :116:

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
NM Sonic Purifiers!!!

Για πες μας τώρα Βλάση, "λαμόγιο" (κατά εγκέφαλο Τσαρουχά) πόσα σου 'δωσε ο "εφευρέτης" Νίκος Μενδρινός (κατά εγκέφαλο Τσαρουχά) για να γράψεις καλά λόγια στο Forum του A.C.A. για αυτά τα "φύκια για μεταξωτές κορδέλες" (κατά εγκέφαλο Τσαρουχά) !!! :141:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
IQ σοκοφρέτας. :114:
Ρε π@ύτη μου σε τόσες την πέφτει, δεν βρίσκεται μια να του κάτσει μπας και αρχίσει να παίρνει στροφές;

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Μια εφεύρεση του κου Νίκου Μενδρινού η οποία σχεδιάστηκε για να απορροφά RF παρεμβολές. Μέχρι στιγμής γίνονται δοκιμές σε κλειστό κύκλο (ACA & friends) και τα αποτελέσματα είναι τα καλύτερα.

...

Reaction score
14
εγω εχω μια συσκευή απορρόφησης παρεμβολών συχνότητας SKLMBX... λέγεται... ignore! Και δουλεει αριστα!!

Τελικά μου φαίνεται ο Κλιμακούμπαξ κοιμάται και συ-σκέπτεται Νικόλα μου....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Είναι δεδομένο ότι ΔΕΝ μπορεί να ζήσει χωρίς εμένα. Όσο περισσότερο του τα χώνω τόσο πιο πολύ μπαίνει στo AVSite. Σε λίγο θα μας παρεξηγήσουν. :114:

...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: If you hear my voice between your speakers...

Είναι δεδομένο ότι ΔΕΝ μπορεί να ζήσει χωρίς εμένα. Όσο περισσότερο του τα χώνω τόσο πιο πολύ μπαίνει στo AVSite. Σε λίγο θα μας παρεξηγήσουν. :114:

...

Κουκουράκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.200
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike