Σε άριστη κατάσταση με συσκευασία και παρελκόμενα.
Δεν είναι το nano idsd le(light edition) που κυκλοφορεί ακόμα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκδοση που διέθετε επιπλέον ένα φίλτρο ,μια ψηφιακή έξοδο spdifκαι υποστήριζε dsd έως 512 (νομίζω) και όχι έως 128 όπως το light edition.
Ανταλλάσσεται με αντίστοιχης κατηγορίας usb dac που να διαθέτει όμως και μια ψηφιακή είσοδο coaxial και να είναι σε αντίστοιχα άριστη κατάσταση.
Features του nano όπως η φορητότητα και ο ενισχυτής ακουστικών δεν με ενδιαφέρουν ,ενώ η υποστήριξη hi-res αρχείων (το nano φτάνει έως 32/384) και η υποστήριξη dsd σε αυτά που θα προταθούν θα εκτιμηθούν ,χωρίς η έλλειψή τους να συνιστά απαραίτητα deal breaker.
Πιθανή (μικρή) χρηματική διαφορά από την πλευρά μου είναι συζητήσιμη.
Τιμή ,λόγω κανονισμού ,140€.
Παρακαλώ ,προτάσεις με pm.
Δεν είναι το nano idsd le(light edition) που κυκλοφορεί ακόμα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκδοση που διέθετε επιπλέον ένα φίλτρο ,μια ψηφιακή έξοδο spdif

Ανταλλάσσεται με αντίστοιχης κατηγορίας usb dac που να διαθέτει όμως και μια ψηφιακή είσοδο coaxial και να είναι σε αντίστοιχα άριστη κατάσταση.
Features του nano όπως η φορητότητα και ο ενισχυτής ακουστικών δεν με ενδιαφέρουν ,ενώ η υποστήριξη hi-res αρχείων (το nano φτάνει έως 32/384) και η υποστήριξη dsd σε αυτά που θα προταθούν θα εκτιμηθούν ,χωρίς η έλλειψή τους να συνιστά απαραίτητα deal breaker.
Πιθανή (μικρή) χρηματική διαφορά από την πλευρά μου είναι συζητήσιμη.
Τιμή ,λόγω κανονισμού ,140€.
Παρακαλώ ,προτάσεις με pm.
Last edited by a moderator: