In-Car Active Acoustic Tailoring (ICAAT) system

Reaction score
24.770
auto motor und sport και auto τριτη?
ε ειπα να τα χωσω στα σοβαροτερα ,αμα ασχοληθουμε και με αυτα...

κοιτα γενικα δεν ειναι απαριατητο να φτιαχνουν καλα λαστιχα μονο η michelin και η bridgestone,αλλα τουλαχιστον εχουν τα απαραιτητα για να μπορουν να το κανουν (κεντρα δοκιμων κτλ). επισης ΔΕΝ ηταν χορηγοι την επομενη χρονια στο αυτοκινητο συντακτη των 4Τ.

ο εισαγωγεας δεν μπορει να ζητησει αλλα λαστιχα για τα αυτοκινητα του και το βασικοτερο:οταν κανεις συγκριτικο για να βγαλεις το απολυτο gti (δηλαδη γαι ενα αυτοκινητο που στο 70% των περιπτωσεων θα κ&λ%φτιαχτει) πρεπει τουλαχιστον να χρησιμοποιεις τα ιδια λαστιχα (χορηγοι δοξα το θεο υπαρχουν). αλλιως δεν λες οτι το Α ειναι το καλυτερο , οφειλεις να αναφερεις οτι "στις συνθηκες αυτες το Α μαλλον εινια καλυτερο". παρτο και αλλιως: ειναι δυνατον να δοκιμαζεις ηχεια χωρις να τα στησεις στοιχειωδως?

επισης για να εισαι σοβαρο εντυπο πρεπει να εχεις το θαρρος να πεις οτι αυτο το ονειρικο αυτοκινητο εχει και καποια μειονεκτηματα (σε ενα αυστριακο εντυπο ο δοκιμαστης-οδηγος btcc ειχε τολμησει να γραψει για την 911 (το μοντελο με τα ορθια φωτα η το επομενο του) οτι στριβει σαν τρακαρισμενο και ητανε αληθεια).τωρα το αν ενα αυτοκινητο που ειναι καλυτερο στην σπορ οδηγηση με απολυτα τεκμηρια (και για το συγκεκριμενο μιλαμε γαι ανωτερο και στην καθημερινη χρηση),ειναι και καλυτερο αυτοκινητο , ε αυτο εξαρταται απο τις απαιτησεις μας. αν θελουμε το αλογακι η αν θελουμε κατι για να το σπαμε ακαταπαυστα κτλ.

οσο για το φιεστα ,καθοτι για να το παρω ζητησα τεστ drive στο 1.6 και ενω το 1.4 ειναι ευκαιρο σε ολα σχεδον τα καταστηματα (σε αντιθεση με το 1.6 που ειναι πιο σπανιο) ο ιδιος ο πωλητης μπηκε στο κοπο να μου βρει ενα ιδιο με αυτο που θα παρω(και ας ελεγα εγω "ενταξει μωρε παιρνουμε και το 14αρι δεν εγινε κατι") ,θεωρω οτι αν οντως ειχαν ζητησει το αντιστοιχο του συγκριτικου τοτε 99% θα τους ειχαν δωσει το trend. αλλιως δεν εχει νοημα ενα τετοιο συγκριτικο ,ειναι παραπλανητικο.

δεν θετω θεμα οδηγικων ικανοτητων των συντακτων (αν και μερικες φορες ισχυει κατι τετοιο) αλλα ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ωστε να μπορουν να δοκιμασουν ενα αυτοκινητο και να γραψουν γαι αυτο και οχι απλα να του σκισουν τα βαρδουλα. και εγω εχω ακουσει αρκετα συστηματα αλλα ειμαι παντελως απειρος να κρινω ενα συστημα σε επιπεδο δοκιμης και παρουσιασης σε περιοδικο. μαλιστα φιλος μου και συμφοιτητης μου εχει ηδη περασει απο δυο εντυπα και μου εχει πει για το επιπεδο των δοκιμων σε αυτα (και φυσικα και για τα υπολοιπα καθοτι μεσα στο χωρο).

φυσικα δεν περιμενω να εισπραξεις επιταγη απο τον Κ.Κ.
ναι ειμαι αυστηρος γιατι επιμενω να κρινω τους 4Τ ως εντυπο ειδικου τυπου (και μαλιστα το κορυφαιο στην ελλαδα). αν τελικα θελετε να το κρινω σαν διαφημιστικο εντυπο τοτε θα ειμαι πολυ πιο χαλαρος. φανταζομαι εχεις καταλαβει οτι για τα αλλα "εντυπα" δεν υπαρχει λογος να μιλαμε ...

Reaction score
14
Σε όλα αυτά που λες Πάνο υπάρχει και ο αντίλογος.
Θα έρθει σαν λαίλαπα το βράδυ από τον μεγαλομέτοχο των 4τ. (Δημ/λο).

Προς το παρόν, ελπίζω να μην ξέχασες ότι έρχεται Μάρτης.

(Καλογερόπουλος - Parking Sensor...)xaxaxaxa

Reaction score
24.770
χααχχαχα!
ναι αλλα εγω θα ειμαι πολωνια!!!
και δε θα ξερετε που θα μενω!
χοχοχοχοχ!

Reaction score
41
Μπράβο ο Καλογερόπουλος!!! :shock: :shock:
Ανοίγει υποκατάστημα και στην........Πολωνία!!! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. Πάνοοο.........Δεν ξέχασα την απάντηση για τους 4Τ. Δεν θα προλάβω γιατί αύριο έχω γενικό service στην Alfa και θα ξυπνήσω νωρίς (και θέλω να δω και ταινία τώρα!!!) :wink:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.103
Members
38.408
Νεότερο μέλος
nikPIT