interconnect rca- subwoofer cable rca

Reaction score
4
πειτε ρε παιδια σε εμας τους ημιμαθεις εως κ αδαεις ποια η διαφορα ενος interconnect rca cable k ενος subwoofer cable rca.καποιος μου ειπε οτι τα interconnect rca cable χρησιμοποιουντε για συνδεση ηχοσυσκευης πχ cd player με ενισχυτη,ενω τα subwoofer cable rca εχουν κατασκευη με στοχευμενο ευρος συχνοτητων,πχ 50hz κ κατω.
κ τελος εγω τι σκ*** καλωδιο να παρω για να συνδεσω το sub στον ενισχυτη(interconnect cable rca η' subwoofer cable rca)?

Reaction score
4
Απάντηση: interconnect rca- subwoofer cable rca

ευχαριστω πολυ για την αμεσοτητα της απαντησης και τωρα μια τελευταια ερωτηση.υπαρχει μεγαλη διαφορα απο καλωδιο σε καλωδιο κ βλεπουμε αυτες τις χαοτικες διαφορες τιμης?
(αν εχετε καποια προταση interconnect cable για sub απο μαγαζι που εχει eshop πειτε μου γιατι μενω Κρητη κ δεν ξερω μαγαζια εδω αλλα δε βρισκω κ απο το διαδικτυο)

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.176
Πόσα θέλεις να δώσεις?

Υπάρχει κάποια μικρή διαφορά από καλώδιο σε καλώδιο, αλλά οι ενισχυτές με την ισοστάθμιση τι κάνουν?

Reaction score
4
Απάντηση: interconnect rca- subwoofer cable rca

για αυτο θελω μεχρι 50€ για τα 20μ για τα ηχεια μεχρι 35€ με παχος 1.5mm2

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.176
Εγώ που δεν έχω υπομονή, όταν θέλω γρήγορα ένα ομοαξονικό καλώδιο σε συγκεκριμένο μήκος, πηγαίνω σε κατάστημα εγκαταστάσεων στερεοφωνικών αυτοκινήτου που έχουν κουλούρα γιά sub, και τους βάζω να το τερματίσουν επί τόπου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.368
Members
38.309
Νεότερο μέλος
dsisikis