ipad 3 με 350 ευρω στο ricardo. Να το παρω?

Reaction score
9
Δωστε καμια συμβουλη βρε παιδια γιατι ειμαι προβληματισμενος. Χτυπησα ενα καινουργιο ipad 3 στο ricardo με 350 ευρω ( ηταν η ελαχιστη προσφορα, ειχε και αμεση αγορα με 550 ευρω) η πλειοδοσια εληξε κ κατοχυρωθηκε σε μενα ( δεν χτυπησε αλλος). Η πληρωμη ειναι μεσω paypal και σκεφτομαι να το πληρωσω μιας και νομιζω οτι αν πεσω σε απατεωνα το paypal θα μου επιστρεψει τα χρηματα. Ο πωλητης μεσω mail μου ειπε οτι ολα ειναι οκ και οτι ειναι 10 χρονια μελος του paypal. Τι να κανω? ( ο πωλητης εχει 90% καλες κριτικες για 25 προιοντα που εχει πουλησει, κυριως αθλητικα παπουτσια)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.062
Απάντηση: ipad 3 με 350 ευρω στο ricardo. Να το παρω?

Υπομονή. Απ' τη στιγμή που έχεις την εξασφάλιση του paypal, δες πρώτα το ipad που θα παραλάβεις, και μετά πράττεις ανάλογα.

Reaction score
9

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Νομιζω οτι ειναι στα ορια του αδυνατου να εχω αγορασει καινουργιο, αυθεντικο ipad 3 για 350 ευρω. θα σας ενημερωσω τι τελικα εγινε. Παντως σε μια παλιοτερη περιπτωση που ειχα αγορασει απο ebay ενα iphone 4 απο ενα απατεωνα απο τη Μαλτα μεσω paypal, οταν καταγγειλα οτι δεν εστειλε τιποτα το paypal μου επεστρεψε τα χρηματα μετα απο μερικες εβδομαδες.

Reaction score
1.457

Εγώ είχα αγοράσει ολοκαίνουριο iphone 3GS 32 GB το 2010 από το emarket.Μάλιστα ο πωλητής ήθελε μόνο κατάθεση σε λογαριασμό της Alpha Bank,ενώ ο ίδιος βρισκόταν στις ΗΠΑ!Ρίσκαρα αλλά μου βγήκε σε καλό.Στη Ελλάδα η αγορά τότε του iphone 3gs 32gb ήταν περίπου 680 ευρώ αν θυμάμαι καλά.Εγώ είχα πληρώσει 370 ευρώ με τα ταχυδρομικά!
Πάντως να μας ενημερώσεις φίλε μου με το τι έγινε τελικά,γιατί με ενδιαφέρει και μένα!

Reaction score
4.904

Μηπως εχει καποιο πρόβλημα και μετα ισχυριστεί οτι αυτός στο έστειλε άψογο αλλα εσύ το...βανδάλισες και μπλέξεις;

Reaction score
9

Τελικα δεν προχωρησα στην αγορα, γιατι 99,9% ειναι απατη

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.892
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan