iZotope Ozone 4

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.801
Το καλύτερο mastering plugin, κατά τη γνώμη μου, σε νέα έκδοση με πάρα πολλά νέα χαρακτηριστικά κι ακόμα περισσότερα έτοιμα presets για τους βιαστικούς.

Επίσημη ιστοσελίδα

Τιμές:

New Customers - $249.99 USD

Ozone 1 and 2 Customers - $99 USD
Ozone 3 Customers - $79 USD

[YOUTUBE]BkSbZXU77q0[/YOUTUBE]

Reaction score
0
Απάντηση: iZotope Ozone 4

Kαλό το Izotope 4 και το χρισημοποιώ αρκετά, το έχω εδώ και 2 εβδομάδες. Είχα και την έκδοση 3. Αλλά και τα Τ-Racks που δοκίμασα, μου δώσαν την εντύπωση ότι είναι κάπως καλύτερα, ιδιαίτερα τα presets που έχουν.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.801

Kαλό το Izotope 4 και το χρισημοποιώ αρκετά, το έχω εδώ και 2 εβδομάδες. Είχα και την έκδοση 3. Αλλά και τα Τ-Racks που δοκίμασα, μου δώσαν την εντύπωση ότι είναι κάπως καλύτερα, ιδιαίτερα τα presets που έχουν.
Αυτό που λες παίζει μεγάλο ρόλο στους πελάτες των VST plugins.
Η πλειοψηφία χρησιμοποιεί τα presets και δεν "ψάχνεται" για να δημιουργήσει προσωπικές ρυθμίσεις, ή βάζει ένα preset και το σκαλίζει λίγο.
Το ίδιο συμβαίνει και με τα VST instruments.
Έχουμε περάσει στην εποχή της ευκολίας σε όλους τους τομείς, ακόμα και στα plugins! :137:

Reaction score
0

Ναι ξέρω, ασχολούμαι με ηλεκτρονική μουσική στον υπολογιστή (για χόμπυ) και βλέπω τι γένετε με τα Vst. Πέφτω και γω σε αυτό το λάθος ιδιαίτερα με τα Effects, εκτός απο το Echo/Delay που το ψάχνω πολύ, τα υπόλοιπα είναι σκαλισμένα Presets:135:.

Δε λέω καλά τα presets, αλλά είναι ωραίο να την ψάχνεις και απο μόνος σου, ιδιαίτερα στα Synthesizers (μιλαμε για vst πάντα), να κάνεις και κανένα ήχο απο το μηδέν.

Το Izotope Ozone το πείραζα με ρυθμίσεις στο μηδέν (μου αρέσει το "γλυκό" reverb που έχει), απλά τα presets δεν μου είχαν κάτσει καλά στο αυτί, αλλά στα T-racks, δοκίμσα 2-3 presets απο περιέργεια και έιδα ότι είναι πολυ καλά ρυθμισμένα (τουλάχιστον για ηλεκτρονική μουσική που δοκίμασα εγώ για άλλα είδη δεν ξέρω).

Επίσης Izotope Trash, πολύ καλό.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.108
Members
38.409
Νεότερο μέλος
mmapollo