Jamo HCS-406 μαζί με pioneer 416 ή Yamaha 459 ?

Reaction score
0
Καλημέρα, βρήκα μία προσφορά στα ηχεία JAMO HCS-406 στα 300€ και λέω να τα πάρω μαζί με ένα pioneer 416.

Είναι καλό το πάντρεμα? Η να πάρω τον Yamaha 459?

Εάν κάποιος μπορεί ας πει την γνώμη του … σήμερα λέω να πάω να τα ακούσω και ίσως τα αγοράσω κιόλας.

ευχαριστώ

Reaction score
4
Δεν θα εχεις προβλημα να τα οδηγησεις και με τους δυο ενισχυτες τα συγκεκριμενα ηχεια.

Η μονη διαφορα του Pionner απο τον Yamaha ειναι οτι εχει ονομαστικη ισχυ 10
W rms περισσοτερα.
Η αντισταση και στους δυο ενισχυτες ειναι 8 Ω .
Aλλη μια διαφορα ειναι οτι ο Yamaha που αναφερεις ειναι 6.1 ενω ο Pionner 5.1

Στην θεση σου θα επαιρνα τον Pionner αν δεν σε ενδιαφερει το 6.1
Οσο για τα ηχεια δεν τα εχω ακουσει αλλα η τιμη τους ειναι πραγματικα δελεαστικη.

Με τους ενισχυτες που θελεις να παρεις ομως σιγουρα μπορεις να παιξεις με καλυτερα ηχεια και οχι απαραιτητα ακριβα.
Ριξε μια ματια και σε αλλα..

Reaction score
0
maniac Τα ηχεία κάνουν 300 € που έχω βρει, εσύ ποια ηχεία θα πρότεινες? βασικά θέλω τα πίσω ηχεία να είναι μικρά όπως αυτά ώστε να τα κρεμάσω στον τοίχο.
όσο για τον av και εγώ στον pioneer κλείνω για τα 10 W παραπάνω.

Reaction score
0
παιδιά βρήκα ένα πακέτο απο ηχεία τις magnat monitor 990 series που κάνει και αυτό περίπου 300€. τι λέτε? βασικό ρόλο παίζει να έχουνε χρώμα καρυδιάς !!!

Reaction score
164
Έχω τα 990 και τα βρίσκω πολύ τίμια και για ταινίες και για μουσική. Ιδίως στα 300€, μην τα σκέφτεσαι καθόλου.

Reaction score
0
unforgiven τα πίσω ηχεία τα έχεις βάλει σε βάσεις στον τοιχο?
παιζουνε καλα?

απο av λεω να πάρω τον YAMAHA RX-V459 ... πώς το βλέπεις?

Reaction score
164
Δεν τα έχω κρεμάσει στον τοίχο, τα έχω σε επιδαπέδιες βάσεις. Ομολογώ ότι δεν είναι καλά τοποθετημένα, είναι χαμηλά και δεξιά-αριστερά του καναπέ και όχι πίσω. Από τα ηχεία δεν έχω παράπονο. Αν τοποθετηθούν καλά, που δεν γίνεται σε αυτό το σπίτι, και αν αξιωθώ να ασχοληθώ σοβαρά μαζί τους (το ντεσιμπελόμετρο μου έλλειπε!), θα παίξουν πολύ καλύτερα.
Ο χώρος μου είναι 3.5Χ5.5 μέτρα με άξονα προβολής τη μικρή πλευρά. Έχω τoν Yamaha 357 και από ισχύ είμαι καλυμμένος. Το μόνο που μου λείπει είναι η έλλειψη πολλών εισόδων και εξόδων εικόνας και ήχου. Αν ο χώρος σου είναι παρομοίων διαστάσεων και δεν θέλεις να γκρεμίσεις τους τοίχους από την ένταση με τον 459 θα είσαι μια χαρά.

Reaction score
0
υπάρχει ο παράγοντας γυναίκα οπότε είναι και ο κόφτης για την δυνατή μουσική. Δευτέρα που δεν δουλεύω θα πάω να το πάρω το πακετάκι νομίζω.
Σε ευχαριστώ πολύ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.986
Members
38.274
Νεότερο μέλος
Triumph