JBL LS 80

Reaction score
204
Πωλούνται τα πασίγνωστα σε όλους JBL ls80, αγορασμένα απο Ηχοδομή πριν απο 1.5 χρόνο περίπου.

Τα ηχεία είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση και σχεδόν άριστη οπτική, και λέω σχεδόν γιατί εχουν ένα σημάδι από χτύπημα στο πλάι (διατομής περίπου 3mm) το οποίο φυσικα δεν είναι ορατό απο τη θέση ακρόασης. (ας είναι καλά ο σκυλάκος μου...)

Δεκτή ακρόαση φυσικά και κάθε έλεγχος...(τώρα που ανοίγει και ο καιρός ευκαιρία για βόλτα στο Πορτο-Ράφτη)

πωλούνται λόγω αναβάθμισης σε κάτι πολλαπλάσιας αξίας

για τα χρηματά τους και για όσους ροκάρουν (ή για home cinema) δεν υπάρχει αντίπαλος...

τιμή 1.200€

τηλ 6976194018 Κώστας

Reaction score
228
Τί χρώμα είναι?

Καμμιά φωτογραφία είναι δυνατόν να βάλεις?
Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Καταπληκτικά ηχεία!!!! Τα πούλησε ένας φίλος μου 800€.... και φυσικά το μετάνιωσε!!! Αν ακούει κάποιος Deep Purple.... ας τα πάρει με κλειστά τα μάτια!!! (Εγώ ψάχνω λίγο ποιο γλυκό ήχο... Για πολύωρες ακροάσεις)

Reaction score
204
το χρώμα είναι το mahogany .
ανέβασα και μια φωτο με το χτύπημακι απο κοντά..είναι στο πίσω μέρος του ηχείου και αν δεν το ξέρεις απλα δεν το βλέπεις...

το ηχείο δεν παιζει απλά deep purple είναι μια πολύ καλή all round λύση με μεσουψηλά ζηλευτά από ακριβότερα ηχεία.
Για να πάρω κάτι καλύτερο για τα δικά μου γούστα θα ξεφύγω σε 3 πλάσιο κόστος απο την αξία του ως καινούργιο...

επίσης βασικό..είναι έυκολο στην οδήγηση...είναι πραγματικό 8ωμο...αν και θα δείξει τον εαυτό του με καλό τελικό...

για οποιαδήποτε απορία ή ακρόαση είναι στημένα κανονικά τα ηχεία στο σύστημα..

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp