jmlab 706 chorus με τι ενισχυτη?

Reaction score
0
εχω τα ηχεια jmlab chorus 706 και θελω να παρω av ενισχυτη για μουσικη και ταινιες ,θελω τη γνωμη σας και αν ηδη καποιος εχει τα ιδια ηχεια ας μου πει με τι ενισχ παιζει ,
ευχαριστω!!

Reaction score
0
Βιάζεσαι; Αν ναι Denon 1909 - 2309, Yamaha 663 - 863 (όσο μεγαλύτερος - ακριβότερος τόσο το καλύτερο)
Αν όχι : Μarantz sr 5003 (Λογικά έρχεται όπου να’ ναι)

Reaction score
0
ευχαριστω για τις απαντησεις σας,
με ενδιαφερει και να ακουω μουσικη αλλα και να βλεπω ταινειες,τα χρηματα που μπορω να δωσω ειναι περιπου 1200 ευρω ,οι denon απο οτι εχω διαβασει ειναι μια καλη λυση !με ενδιαφερει αυτο που θα ακουω να ειναι οσο το δυνατον πιο γλυκο πιο μουσικο,εχω sub και δεν με νοιαζουν τα μπαμ μπουμ!!!!

Reaction score
0
Πριν αρκετό καιρό ήμουν στη θέση που είσαι τώρα δες το θέμα που άνοιξα τότε ίσως σε βοηθήσει

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=36668&page=2

εγώ κατέληξα στον Denon 2808 και δε θα έλεγα ότι ήταν και η καλύτερη αγορά που έκανα. Αρκετά δύσχρηστος.

Αν έχεις άκρες με Αμερική θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα ένα Harman Kardon. Έδω είναι αρκετα ακριβοί.

Η τελική απόφαση είναι δική σου.

Reaction score
0
το διαβασα αυτο που μου εστειλες ςχεδον τις ιδιες αποριες εχω και εγω,για τον harman kardon που λες ειναι γιατι τον εχεις ακουσει καπου?ο 2808 που πηρες γιατι δεν σε ικανοποιησε?

Reaction score
0
Αυτό που κατάλαβα τελικά είναι ότι ψάχνουμε ψύλλους στα άχυρα. Είναι τόσο μικρές οι διαφορές στο ήχο στην ιδία κατηγορία τιμής που τελικά αξίζει να πάρεις ένα μηχάνημα που πρωτίστως θα σε ικανοποιεί στην καθημένη χρήση και όχι τόσο στο αν βγάλει 0,5% καλύτερο ήχο από κάποιον άλλο. Ο Denon ηχητικά είναι ικανοποιητικός αλλά όπως προανέφερα είναι δύσχρηστος, τουλάχιστον για τις δικές μου γνώσεις.

Όσο αναφορά για τον HK επαναλαμβάνω οτι αξίζει μόνο αν έχεις ακρη απο Αμερικη, Ευρώπη είναι αρκετα ακριβοί.

Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο ευχαρίστως.

Reaction score
0
Στο budget σου και με δεδομένο ότι σε ενδιαφέρει και η μουσική, θα κοίταγα τον Μarantz sr 7002 (ακόμα καλύτερα τον επερχόμενο 6003) αλλά και ΥΑΜΑΗΑ RXV 2800-1800

Reaction score
0
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΤΑΞΙΔΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ HARMAN ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ DENON 3808 KAI ΙΣΩΣ 4308 Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟ MUCH????????

Reaction score
50
Too much δεν είναι (τα ηχεία σου πάντως δε θα έχουν πρόβλημα), αλλά είσαι σίγουρος ότι θες να κάνεις αγορά από Αμερική; Υπάρχουν διάφορα θέματα, τελωνείο, διαφορά τάσης κτλ. Διάβασε κάποια threads που έχουν συζητηθεί τα παραπάνω να πάρεις μια ιδέα.

Επίσης, αν σου είναι εύκολο, μη γράφεις με κεφαλαία γιατί φαίνεται σα να φωνάζεις και είναι κουραστικό γι' αυτούς που διαβάζουν.

Reaction score
0
Σε αυτη την κατηγορια τιμης δηλαδη 1200ευρω υπαρχει ενισχυτης av για 3 καναλια συν το sub?επιδη εχω και το κεντρικο ηχειο και το sub της jm lab ελεγα μηπως μπορω να παρω surround αισθηση απο μονο 3 ηχεια!!!δεν ξερω αν η ερωτηση μου και η απορια μου εχει βαση για αυτο ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση!

Reaction score
50
Κοίτα όπως και να το κάνουμε η surround αίσθηση έρχεται απ' τα... surround ηχεία :) Με την μπροστινή τριάδα λοιπόν δε νομίζω ότι θα πάρεις ιδιαίτερη surround αίσθηση, αλλά θα κάνεις μια καλή αρχή. Μπορείς να προσθέσεις τα πίσω ηχεία αργότερα. Πάντως έχε υπόψη σου ότι για αρχή μπορείς να βάλεις κάποια surround πολύ φτηνά (έτσι κι αλλιώς δεν αναπαράγουν συνήθως μεγάλο όγκο πληροφορίας) και μετά ν' αναβαθμίσεις. Όσο για ενισχυτή, AV ενισχυτής για τρία κανάλια δεν υπάρχει, αλλά και να υπήρχε δε νομίζω ότι θ' άξιζε να τον αγοράσεις. Πάρε έναν AV της επιλογής σου και απλά του δηλώνεις πως παίζεις με 3 κανάλια αντί για 5 ή 7. Ο ενισχυτής θα κάνει τις προσαρμογές μόνος του έτσι ώστε να δίνει ρεύμα στα δυο μπροστά και το κεντρικό (και φυσικά θα παίρνει σήμα και το sub).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Bill87