JVC DR-MH300

VG

Reaction score
0
Αγόρασα πρόσφατα το recorder-player JVC DR-MH300SE, με σκληρο 160GB.
Το συνέδεσα μέσω HDMI με τηλεόραση Bravia V40''.

Είπα να μοιραστώ τις πρωτες εντυπώσεις μου,από την ματιά ενός χρήστη χωρίς προηγούμενη εμπειρία από τέτοιο μηχάνημα.

Το scaler που εχει για να ανεβαζει την αναλυση ειναι μαλλον αχρηστο,ακόμα και σε μια τηλεόραση σαν την δικη μου (με μεγαλο μεγεθος και υψηλη αναλυση) δεν καταφερα να καταλαβω τι χρησιμοτητα εχει περα απο marketing.

Η ποιότητα εγγραφης ειναι μετριότατη, το σημα που εμφανίζει απο την κεραία είναι φτωχότερο από αυτό της τηλεόρασης,ισως γιατι τα διαφορα συστηματα μείωσης θορύβου που επαγγέλεται η JVC είναι και αυτα μερος του marketing αλλά όχι μέρος του RD.Σκεφτομαι να αλλαξω καλώδιο αλλα πολυ αμφιβάλλω εαν το ολοκαίνουριο καλώδιο της JVC είναι χαλασμένο.

Μεχρι τωρα, ειναι αδυνατον να γραψω σε 16:9 που ειναι η τηλεόραση μου, αφού οι κεραίες των καναλιων εκπέμπουν 4:3.
Οσες εγραφες εκανα με το ζόρι 16:9 εχουν ως αποτελεσμα αλλοιωμενη εικόνα,πιθανως δεν φταίει η jvc για το συγκεκριμένο πρόβλημα αφου παίρνει 4:3 σήμα.

Overall και μεχρι νεωτερας, θα συνιστούσα να αποφυγετε την αγορα του εν λόγω μηχανήματος εαν δεν ειστε κάτοχος CRT.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300