Kef c5 καμενο τουιτερ

Reaction score
563
Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όλους,

Δυστυχώς λόγω μεγάλου "κεφιού" η ένταση(της μουσικης) κατα το σουβλισμα του πασχαλινού οβελία μόνο ανεβαινε, με αποτέλεσμα να καει πιθανοτατα το τουίτερ του ενος εκ των δύο Kef C5 ηχείων. Γνωριζει κανεις εάν υπαρχει αντιπροσωπος για τα kef στην ελλαδα η εαν ειναι ευκολη η αντικατασταση του τουίτερ ?

Ευχαριστώ πολύ

Reaction score
563
Καλημέρα σε όλους,

Ξαναγράφω για να ολοκληρώσω την ιστορία.

Με τα πολλά κάλεσα την ETYT η οποία με παρέπεμψε στην DKS (Δουκης) που έχει αναλάβει το σέρβις της KEF.
Σε πρώτη φάση να πω ότι η εξυπηρέτηση - τόσο τηλεφωνικά όσο και από κοντά - ήταν πολύ καλή.
Αρχικά μου επισκεύασαν το καμένο τουίτερ άλλα και το crossover αλλά δυστυχώς δεν έπαιζε όπως πριν και συγκεκριμένα δεν έπαιζε όπως το άλλο ηχείο.Χωρίς δευτερη σκέψη, προχωρήσαμε σε αλλαγή όλου του τουίτερ με άλλο τουίτερ της Tannoy νομίζω, δεν το έχω εξακριβώσει και μάλιστα διαφορετικού τύπου (τα παλιά είναι νεοδύμιου / αλουμινίου ενώ αυτά που έβαλε τώρα είναι νομίζω silk )
Τα ηχεία τα παρέλαβα εχθές μετά από τρεις εβδομάδες! Το κόστος της αντικατάστασης ηταν 100+ΦΠΑ.
Αφού τα άκουσα μερικές ώρες μπορώ να πω ότι σίγουρα παίζουν ολόιδια μεταξύ τους οπως και θα έπρεπε μιας και φορανε ιδιο τουιτερ και πάλι. Ίσως να θέλουνε λίγο burn-in άλλα σε κάθε περίπτωση παίζουνε καλά εάν όχι καλύτερα από πριν!

Ευχαριστώ για την βοήθεια!
Γιώργος

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.557
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM