KEF Reference 203/2 Loudspeakers

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

KEF Reference 203/2 Loudspeakers
Price: $8000 USD per pair.
Warranty: Five years parts and labor.

"Conclusion

The KEF Reference 203/2 is a remarkable and drop-dead-gorgeous loudspeaker. The product of a long tradition of innovative technology development, it offers excellent transparency and is outstanding at conveying detail. Its bass extension is adequate for all but the most bass-heavy music. Although its performance is sensitive to upstream cables and components, once properly dialed in, it is an impressive speaker. Its flexibility in adjusting to room acoustics and accommodating triwiring also makes it highly adaptable to different situations.

Let no one say that the British don’t have style. If I weren’t already in a significant relationship with a French loudspeaker, I’d be tempted."

Full Review: ultraaudio.com

Reaction score
874
Αν και συλλαμβάνω εαυτόν να 'ποστάρω' συχνά τελευταία, αν και έχω διαφωνήσει αρκετές φορές μαζί σου, δεν μπορώ να μην σου αποδώσω τα εύσημα για το ανέβασμα αυτών των διαμαντιών στην κατηγορία...Άσχετα αν δεν έδωσε κανένας σημασία...Δεν πειράζει...Τις πολύ όμορφες γυναίκες, τα πολύ γρήγορα αυτοκίνητα, τα σπάνια κρασιά τα εκτιμούν λίγοι...
Ναι...έχω τρέλλα με τα kef...πιστεύω πως ήταν και είναι τα καλύτερα ηχεία στον κόσμο...Υπερβολικό...Ίσως...
Ξέρεις έχω τα 205 ref...as you can see...

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: KEF Reference 203/2 Loudspeakers

Tα παλαιότερα μοντέλα της KEF ήταν όντως διαμάντια (άχτι μου έχει μείνει να ακούσω τα Maidstone) αλλά για τα νεώτερα δεν είχα άποψη. Πρόσφατα άκουσα τα iQ9 και - μετά απο πολύ σύντομη ακρόαση - μπορώ να πω ότι η απόδοσή τους ήταν μία ευχάριστη έκπληξη. Ειδικά η μεσαία περιοχή ήταν "αλλού". Άριστη λύση για...μουσικόφιλους! ;)

Και μια που το αναφέραμε, λίγο οφθαλμόλουτρο:

Reaction score
874
Re: Απάντηση: KEF Reference 203/2 Loudspeakers

Tα παλαιότερα μοντέλα της KEF ήταν όντως διαμάντια (άχτι μου έχει μείνει να ακούσω τα Maidstone) αλλά για τα νεώτερα δεν είχα άποψη. Πρόσφατα άκουσα τα iQ9 και - μετά απο πολύ σύντομη ακρόαση - μπορώ να πω ότι η απόδοσή τους ήταν μία ευχάριστη έκπληξη. Ειδικά η μεσαία περιοχή ήταν "αλλού". Άριστη λύση για...μουσικόφιλους! ;)

Και μια που το αναφέραμε, λίγο οφθαλμόλουτρο:
Έχω και τα q7...Με το racetrack woofer (νεώτερη έκδοση του Β139...made in China)
Πολύ καλά...αλλά καμία σύγκριση με τα refs...
Εδώ δεν 'ακούς' τη μουσική...τη ζεις...μπαίνεις μέσα...την νοιώθεις...την αισθάνεσαι...ξεχνάς ότι ακούς μηχανήματα...

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: KEF Reference 203/2 Loudspeakers

Έχω και τα q7...Με το racetrack woofer (νεώτερη έκδοση του Β139...made in China)
Πολύ καλά...αλλά καμία σύγκριση με τα refs...
Ό,τι πληρώσεις παίρνεις - όταν μιλάμε για σοβαρές εταιρείες. :cool_4:

Πάντως τα iQ9 αξίζουν ακρόαση για κάποιον που ψάχνει ηχείο εκεί στα 1300-1500 ευρώ.

Reaction score
874
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: KEF Reference 203/2 Loudspeakers

Ό,τι πληρώσεις παίρνεις - όταν μιλάμε για σοβαρές εταιρείες. :cool_4:

Πάντως τα iQ9 αξίζουν ακρόαση για κάποιον που ψάχνει ηχείο εκεί στα 1300-1500 ευρώ.
Φυσικά και αξίζουν κάθε ευρώ...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.096
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21