KII AUDIO

Status
Not open for further replies.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.593
Αν είναι καλές οι πορνοστάρ , τις θέλω εγώ. Θα τα βρούμε στην τιμή.
Δεν υπάρχουν καλές και κακές πορνοστάρ...γι'αυτό γράφω ''της επιλογής σας''...άλλοι γουστάρουν τα κοντοπούτ@ν@ άλλοι τα ρημάδια:p:D..οπότε θα τα βρούμε όπως και να'χει βιτσιόζε μου:roflmao:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.575
Προσφέρω ένα νεφρό. Άλλωστε δύο έχω, τι να τα κάνω..:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πληροφορίες με πιεμ.:D

Ή μάλλον όχι, προσφέρω ένα ημιοσχεο, πλήρως λειτουργικό, σε άριστη κατάσταση. Κι απ'αυτα έχω δύο, και με 3 παιδιά, μου είναι εντελώς άχρηστο πλέον να έχω ακόμα κι ένα! :p

I

iason

Guest
Καλημέρα ελπίζω καταρχάς να μην είναι πρωταπριλιάτικο αστείο.Και έρχομαι στην προσφορά για ανταλλαγή. Μήπως θα σάς ενδιέφερε ανταλλαγή με Γάιδαρο τριαξονικο καθαρόαιμο κάνει και για βόλτες με τουρίστες μόνο Ευρωπαίους.:dance2:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.575
Θέλω να κάνω καλύτερη προσφορά από τον προλαλησαντα, με γάιδαρο της προκοπής, όχι ο,τι κι ο,τι:

FB_IMG_1490956298174.jpg

I

iason

Guest
Επειδή μου τη βγήκε ο Έαρ με Γάιδαρο Τουοτα να προσθέσω και εγώ ότι ο δικός μου είναι και Ξεσαμαρωτοςςςςςς:wink:

Reaction score
29.690
Δεν υπάρχουν καλές και κακές πορνοστάρ...γι'αυτό γράφω ''της επιλογής σας''...άλλοι γουστάρουν τα κοντοπούτ@ν@ άλλοι τα ρημάδια:p:D..οπότε θα τα βρούμε όπως και να'χει βιτσιόζε μου:roflmao:

Ποια είναι ρε συ τα ρημάδια?
Τα κοντοπούτανα όλοι τα γουστάρουμε. :roflmao::biggrin:
[DOUBLEPOST=1491049761][/DOUBLEPOST]
Up...
-10% στα 6750€
Σ¨ωραίος. :dance2::biggrin:

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.804
Ποια είναι ρε συ τα ρημάδια?
Τα κοντοπούτανα όλοι τα γουστάρουμε. :roflmao::biggrin:
[DOUBLEPOST=1491049761][/DOUBLEPOST]

Σ¨ωραίος. :dance2::biggrin:

Καλό μήνα σε όλουs .
John , αφιερωμένο εξαιρετικά .

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.804
Ποια είναι ρε συ τα ρημάδια ?
Τα κοντοπούτανα όλοι τα γουστάρουμε .

Τα κοντοπούτανα που όλοι τα γουστάρουμε είναι αυτά που μαs κάνουν να ξεχνάμε τα " ρημάδια " .
Τα " ρημάδια " είναι αυτά που σε έχουν πονέσει , σου έχουν πάρει το μυαλό , τίs χάρηκεs λίγο και σου έφυγαν ! Κατι σαν Αντριάνα Σκλεναρίκοβα ένα " πράμα " . Καρεμπέ !
ΟΥ μπλέξειs !
Πονάει ,
Γιά αυτό " άστα τα ρημάδια " !

-

Reaction score
1.815
Τα κοντοπούτανα που όλοι τα γουστάρουμε είναι αυτά που μαs κάνουν να ξεχνάμε τα " ρημάδια " .
Τα " ρημάδια " είναι αυτά που σε έχουν πονέσει , σου έχουν πάρει το μυαλό , τίs χάρηκεs λίγο και σου έφυγαν ! Κατι σαν Αντριάνα Σκλεναρίκοβα ένα " πράμα " . Καρεμπέ !
ΟΥ μπλέξειs !
Πονάει ,
Γιά αυτό " άστα τα ρημάδια " !
-
Kαι όπως έλεγε η γιαγιά μου απ' τα ψηλά της Νάξου:
"Ψηλή ποτέ μη φοβηθείς,
απ' την κοντή φυλάξου!" :D:D

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads