Klipsch και Λάιος

Reaction score
7.886
Θα ήθελα να εκφράσω τη δυσαρέσκιά μου προς τον Ελληνα αντιπρόσωπο.

Πως έχει η κατάσταση

Ηχείο κεντρικό klipsch αγορασμένο από Γερμανία εντός εγγύησης αλλά δεν με ενδιαφέρει καθώς το φταίξιμο είναι δικό μου.

Με κάποιο παιχνίδι έκανε κατά λάθος ο πιτσιρίκος σημάδι στο dust cap.

έχω στείλει email και στην εταιρία που το αγόρασα στην Γερμανία αλλά και στην Klipsch για διαθεσιμότητα και κόστος του woofer.
δεν έχει κάποιο πρόβλημα καθώς όπως είπα είναι στο dust cap και πολύ μικρό αλλά και μόνο που ξέρω ότι υπάρχει θέλω να το φτιάξω.

Για πιο άμεση επισκευή παίρνω τηλ στον Ελληνα αντιπρόσωπο για διαθεσιμότητα και κόστος χωρίς να αναφέρω για εγγύηση ή οτιδήποτε άλλο καθώς ξέρω ότι είναι δικό μου λάθος οπότε δε τίθεται θέμα εγγύησης.

Προς έκπληξή μου το πρώτο πράγμα που με ρωτάει είναι αν έχει αγοραστεί από Ελλάδα.

όταν του είπα από Γερμανία είπε ότι δε μπορεί να με εξυπηρετήσει καθώς δεν θα είναι περασμένο το serial number.

Ρωτάω όλα τα woofer ίδια δεν είναι? Απαντάει θετικά.

Οπότε θέλω ένα woofer να το αλλάξω.

Δε γίνεται γιατί αυτά που κρατάω stock είναι για τα Ελληνικά.

Μου φάνηκε πολύ λάθος γιατί θέλησα να αγοράσω ανταλλακτικό όχι να με καλύψει με εγγύηση

Με αυτά που διαβάζουμε τελευταία νομίζω ότι δεν υπάρχει σοβαρότητα από τις ¨Ελληνες αντιπροσώπους
και η αρνητική εικόνα παίρνει δυστυχώς μπάλα και τους σωστούς.

Reaction score
1.729
Είναι «βαρύς» αυτός ο αντιπρόσωπος, είναι από τη δεκαετία του ‘60, μη του πολύ «κολλάς».

Που να δεις αντιμετώπιση όταν ζήτησα να ακούσω (στον χώρο του φυσικά) έναν ολοκληρωμένο Accuphase, ώστε να έχω μια άποψη πριν προβώ σε αγορά και του είπα ότι μου έκανε άσχημη εντύπωση που δεν ειχε κανένα μοντέλο απόθεμα ή εκθεσιακό.

Reaction score
4.089
Είναι γνωστά αυτά, έχουν έχουν γραφτεί κατά καιρούς από μέλη.
Όπως ο @blackbirdxx αν θυμάμαι καλά σε απόπειρα επισκευής ενός Sub klipsch από Γερμανία. (διατηρώ μια επιφύλαξη αλλά νομίζω ότι δεν με απατά η μνήμη μου)

Προσωπικά, χωρίς να έχω συνεργαστεί με τον συγκεκριμένο, και μόνο από όσα έχουν γραφτεί, δεν παίζει να κάνω αγορά από αυτόν.

Προτιμώ το εξωτερικό σε σχεση με τις εταιρείες που εκπροσωπεί, με όση ταλαιπωρία μπορεί να προκύψει σε ενδεχόμενη ανάγκη για service.

ΥΓ: Άκου λέει το στοκ είναι για Ελληνικά serial number....ο ρατσιστής.... :p:o

Reaction score
3.473
Αν σου βούλιαξε το dust cup προσπάθησε να το ρουφήξεις με σκούπα ηλεκτρική σιγά σιγά.
Αν δεν ...στείλε mail στην klipsch για τον αλήτη.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.250
έχω στείλει email και στην εταιρία που το αγόρασα στην Γερμανία
Τί κάθεσαι κι ανοίγεις θέματα και δυσαρέσκειες και ξέρω 'γώ. Σάμπως θα γίνει τίποτε; Απλώς χαλάς το συκώτι σου. Πενήντα χρόνια τώρα, η ίδια νοοτροπία. Το απλούστερο που μπορείς να κάνεις, παράγγειλε το woofer από τη Γερμανία.

Reaction score
7.886
Τί κάθεσαι κι ανοίγεις θέματα και δυσαρέσκειες και ξέρω 'γώ. Σάμπως θα γίνει τίποτε; Απλώς χαλάς το συκώτι σου. Πενήντα χρόνια τώρα, η ίδια νοοτροπία. Το απλούστερο που μπορείς να κάνεις, παράγγειλε το woofer από τη Γερμανία.
Αυτό έχω κάνει πλέον. Απλά για πιο γρήγορα ήθελα να εξυπηρετηθώ.
Post automatically merged:

Αν σου βούλιαξε το dust cup προσπάθησε να το ρουφήξεις με σκούπα ηλεκτρική σιγά σιγά.
Αν δεν ...στείλε mail στην klipsch για τον αλήτη.
Πια σκούπα βρε σύ. Το σημάδι είναι όσο η τρύπα από καλαμάκι espresso. :p:roflmao:

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.806
Αυτό έχω κάνει πλέον. Απλά για πιο γρήγορα ήθελα να εξυπηρετηθώ.
Post automatically merged:

Πια σκούπα βρε σύ. Το σημάδι είναι όσο η τρύπα από καλαμάκι espresso. :p:roflmao:
Τραβα μια μυτια με μικρο καλαμακι αλα Αλ Πατσινο!

Reaction score
7.886
Τραβα μια μυτια με μικρο καλαμακι αλα Αλ Πατσινο!
Οταν ξέρω αυριο μεθαύριο ότι έρχεται το νέο, Θα δοκιμάσω να το φέρω. Το πρόβλημα είναι ότι στα klipsch ο κώνος είναι μεταλλικός όπως και το dust cap.

Reaction score
577
Είναι «βαρύς» αυτός ο αντιπρόσωπος, είναι από τη δεκαετία του ‘60, μη του πολύ «κολλάς».

......
Σιγα τα αυγα...
Ενα χεσιμο απο την μαμα εταιρεια και να δεις πως στρωνει ο πολλα βαρυς μαγκας..
Τελειωσανε αυτα >:(>:(
Κανε αναφορα επωνυμα στη μητρικη εταιρια για να καταλαβουν οτι υπαρχει 'θεμα' σε αυτην την γωνια του πλανητη και θα λυθει το προβλημα σου...
Ενημερωσε μας

Reaction score
577
ΜΑκαρι απλα να εγινε μια παρεξηγηση και να εξυπηρετηθει τελικα ο φιλος μας..
(και εγω ειχα ακουσει γενικα καλα λογια για το καταστημα αυτο παλαιωτερα και εξεπλαγειν.....)
Αλλα αν οχι, ΜΙΑ αναφορα θα κανεις επωνυμα στην μαμα εταιρια, οτι ΔΕΝ σε εξυπηρετησε και τα υπολοιπα θα λυθουν απο μονα τους...
Οι 'αμερ'κανοι ειναι πολυ ευαισθητοι σε αυτα και 'βαλκανικες μαγκιες΄ τετοιου ειδους και αλλων εποχων απλα πια δεν περνανε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.668
Members
38.359
Νεότερο μέλος
Γιαννα