Klipsch RB-61:Την γνώμη σας παρακαλώ

Reaction score
4
Επιτέλους ήρθε η ώρα να αναβαθμίσω τα ηχεία μου, πήρα σβάρνα τα μαγαζία και τα ηχεία που μου έκατσαν καλά ήταν τα Klipsch RB-61. Τα έχει ακούσει κανείς;Προτείνονται;

Έψαξα να βρώ κανα review στο internet άλλα τα μόνα που βρήκα ήταν για home cinema. Οι ταίνιες με ενδιαφέρουν ελάχιστα και θα τα χρησιμοποίησω για μουσική σχεδόν αποκλειστίκα.

Θα οδηγηθούν από ενισχυτή tripath 45W+45W, μουσική ακούω πολλά είδη και το σαλόνι είναι 18τ.μ

Reaction score
4
Απάντηση: Klipsch RB-61:Την γνώμη σας παρακαλώ

Τί γίνεται ρε γαμ*το ούτε ένας; Και εγώ νομιζα πως είναι αρκετά εμπορικά...

Καμία άλλη λύση για ηχεία;

D

Deleted member 23222

Guest

Τί γίνεται ρε γαμ*το ούτε ένας; Και εγώ νομιζα πως είναι αρκετά εμπορικά...

Καμία άλλη λύση για ηχεία;[/QUOTE

Πολλές επιλογές, αρκεί να κάνεις λίγο οικονομία να μαζέψεις λίγα περισότερα...

Reaction score
4

Όταν λες λιγη οικονομία για πόσα € μιλάμε ωστε να έχω πολλές επιλογές; Ψάχνω για ηχεία βάσης και σχετικά ευαίσθητα.

Reaction score
1.187

Επιτέλους ήρθε η ώρα να αναβαθμίσω τα ηχεία μου, πήρα σβάρνα τα μαγαζία και τα ηχεία που μου έκατσαν καλά ήταν τα Klipsch RB-61. Τα έχει ακούσει κανείς;Προτείνονται;

Έψαξα να βρώ κανα review στο internet άλλα τα μόνα που βρήκα ήταν για home cinema. Οι ταίνιες με ενδιαφέρουν ελάχιστα και θα τα χρησιμοποίησω για μουσική σχεδόν αποκλειστίκα.

Θα οδηγηθούν από ενισχυτή tripath 45W+45W, μουσική ακούω πολλά είδη και το σαλόνι είναι 18τ.μ
Λοιπόν τα έχω πάρει για τον ανηψιό μου. Τα οδηγεί με έναν στερεοφωνικό δικάναλο Yamaha RX-797 2x100 watts RMS και για πηγή το marantz CD 5003
Ο ήχος τους είναι πάρα πολύ καλός, δυναμικός και παράλληλα ξεκούραστος και γλυκός. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο αυτό για κόρνες ναι έτσι είναι. Οι κόρνες των Klipsch όχι μόνο δεν τσιρίζουν αλλά θα τις χαρακτήριζα και γλυκές. Η μεγάλη ευαισθησία που έχουν τους επιτρέπει να πετύχουν υψηλές εντάσεις χωρίς να ζορίσουν τον ενισχυτή. Όχι ότι έχει ανάγκη ο Yamaha.. ίσα ίσα του περισσεύουν τα watts αλλά στον tripath η ευαισθησία των Klipsch είναι σημαντικό πλεονέκτημα.
H ουσία είναι ότι όποτε πηγαίνω στο σπίτι του ανηψιού ακούω με τις ώρες χωρίς να θέλω να το κλείσω. Ακούω διάφορα είδη μουσικής από jazz έως rock και pop και τα Klipsch ανταποκρίνονται άψογα. Εφόσον τα άκουσες και εσύ και σού άρεσαν σού τα συστήνω ανεπιφύλακτα.

Reaction score
4

Komhst μου άρεσε πολύ ο ήχος τους αλλά με προβληματίζαν τα σχόλια που είχα ακούσει ότι γίνονται κουραστικά με την πολύωρη ακρόαση (στο σπίτι ακούω όλη μέρα) αλλά και το γεγονός πως πολύς κόσμος τα χρησιμοποιεί σαν μπροστίνα σε ΗC και όχι για να ακούσει stereo μουσική.

Χαίρομαι που άρεσαν και σε σένα γιάτι σκέφτομαι σύντομα να πάω σε αγορά. Άκουσα πολλά ηχεία αλλά τα Klipsch είχαν άλλη γλύκα (φοβερά πρίμα).

Reaction score
1.187

Τι να σου πω... Εγώ ακούω επί ώρες στο σπίτι του ανηψιού μου και δεν θέλω να το κλείσω. Τα θεωρώ από τα πλέον ξεκούραστα ηχεία που έχω ακούσει! Πολύ γρήγορος ήχος, πολύ άμεσος, και χωρίς υπερβολές σε καμμία περιοχή του φάσματος. Οι κόρνες τους είναι αποκάλυψη.
Σε στέρεο ακούει ο ανηψιός μου, δεν έχει home cinema.

Reaction score
4

oops δεν προλαβα να κάνω edιt το προηγομενο σχολιο μου :105:

D

Deleted member 23222

Guest

oops δεν προλαβα να κάνω edιt το προηγομενο σχολιο μου :105:
Τα συγκεκριμένα δεν τα έχω ακούσει και η γνώμη του φίλου σεβαστή,αλλά από μεγαλύτερα μοντέλα δεν έμεινα ικανοποιημένος...σε κάποια σε site θεωρούνται ως non audiophile

D

Deleted member 23222

Guest

Σε οικονομική κατηγορία κοίτα και τα quad...

D

Deleted member 23222

Guest

Τώρα αν κάνεις και οικονομία και πας σε Dynaudio ακόμα καλύτερα...

Reaction score
4

Τα dynaudio δεν τα βρήκα πουθενά να τα ακούσω αλλά αυτά δεν θέλουν δυνατό ενισχυτή;θα τα παίξει ο δικός μου;

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Klipsch RB-61:Την γνώμη σας παρακαλώ

Με τον ενισχυτή σου τα RB-61 είναι εξαιρετική επιλογή. Και αφού σου άρεσε και ο ήχος τους, απλά μονόδρομος.

Reaction score
1.187

Ναι το είπαμε αυτό. Για τον Tripath τα Klipsch είναι το ιδανικό πάντρεμα.

Reaction score
4

... και από σήμερα είναι σπίτι μου!:107:
Αρχίζει στρώσιμο!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Πρεπει να παιξουν σουπερ με τα 45βατ και ειναι ιδανικα για το χωρο των 18τμ σου, καλοριζικα καλοακουστα!

Reaction score
4

Μέτα από μια εβδομάδα και κάτι παιξίματος είπα να σας γράψω τις εντυπώσεις μου.

Για τους επίδοξους αγοραστές αν υπάρχουν, τα ηχεία στην αρχή είχαν "σκλήρα" πρίμα, εκνευριστικά, έφευγα από το σπίτι και άκουγα πιατίνια (πως λέμε ακουγα τζιτζίκια :116:). Αφού πέρασαν κανα 2-3 μερούλες κάθησαν σώστα και γλύκαναν.

Όπως είπε και ο φίλος komhst έχουν ισορροπημένο ήχο χωρίς εξάρσεις σε κάποια περιοχή του φάσματος.

Σε σύγκριση με τα προηγούμενα ηχεία μου (Wharfedale 9.1) κέρδισα ένα πιο διευρυμένο φάσμα (και μπάσσα και πρίμα). Όπως επίσης κατάλαβα πως τα wharfedale στις χαμηλές συχνότητες μπορεί να μην έφταναν χαμήλα αλλά ήταν τονισμένες και για αυτό ακουγόταν τόσο καλά. Τώρα βέβαια μου ακούγεται ψεύτικο το μπάσσο αυτών.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas