KLIPSCH

Reaction score
0
Γεια σας..Επαναφερω μια αγγελια απο παλια για πωληση ηχειων Klipsch RF-52 αψογης καταστασης στα 300€...Ευχαριστω..

Reaction score
0
Απάντηση: KLIPSCH

Καφέ; Νόμιζα ότι βγαίνουν μόνο σε μαύρο.
Υπάρχει κάποια φωτογραφία; Ενδιαφέρομαι και εγώ. (Μήπως υπάρχει και το αντίστοιχο κεντρικό; RC-52)

Και αν επιτρέπεται, γιατί τα δίνεις;

tem

Reaction score
44

Φίλε Ζήνων με τι τα οδηγούσες μέχρι τώρα? αν έχεις την καλοσύνη μπορείς να μου πεις και μένα γιατί τα πουλάς.επίσης η εταιρία λέει ότι τα βγάζει σε μόνο σε μαύρο, τί γίνεται ακριβώς? Συγνώμη αν ήμουν κουραστικός.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Φίλε Ζήνων με τι τα οδηγούσες μέχρι τώρα? αν έχεις την καλοσύνη μπορείς να μου πεις και μένα γιατί τα πουλάς.επίσης η εταιρία λέει ότι τα βγάζει σε μόνο σε μαύρο, τί γίνεται ακριβώς? Συγνώμη αν ήμουν κουραστικός.
αν δεις το .pdf της σειρας Reference που υπαρχει διαθεσιμο στο site της Klipsch, θα δεις οτι βγαινουν και σε καφε.

tem

Reaction score
44

αν δεις το .pdf της σειρας Reference που υπαρχει διαθεσιμο στο site της Klipsch, θα δεις οτι βγαινουν και σε καφε.
Συγνώμη έχεις δίκιο. είδα την φώτο που είπες.
απλά εγώ κατέβασα τo pdf που αναφέρεται στα συγκεκριμένα ηχεία και λέει "Available in a black vinyl finish, the RF-52 comes with...mplampla"
δεν λέει ούτε "only in black" ούτε "and in black" ούτε κάτι άλλο πιο διαφωτιστικό αλλά τελικά έχεις δίκιο. Ευχαριστώ πολύ !

Reaction score
0

Γεια σας...Παρακαλω να κλεισει η αγγελια τα ηχεια πουληθηκαν σε φιλο απο τα μερη μου ο οποιος ηρθε και τα παρελαβε απο το σπιτι μου, βγαζοντας με απο κοπο...Ευχαριστω ολους και ζητω συγνωμη αν ταλαιπωρησα καποιους...:105:
abcd την δουλεια σου σε παρακαλω...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.089
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21