kratos magic πολυμπριζο παρακαλω αποψεις???

Reaction score
6.975
Μόνο προσέξτε γιατί τα νέα ψηφιακά ρολόγια είναι non calibrated και γράφουν και στέλνουν μετρήσεις , ότι τους καπνίσει.
Οσοι έχουν υποστεί αλλαγή , βλέπουν εντελώς διαφορετικές μετρήσεις , από ότι είχαν μέχρι τώρα.
Αυτό γιατί ο ΔΕΔΗΕ είπε θέλουμε τόσα ρολόγια τώρα.
Ο κατασκευαστής απάντησε , μόνον αν τα πάρεις ακαλιμπράριστα. Αλλιώς περίμενε 6 μήνες να τα καλιμπράρουμε .
Αμ δε.
Δύο μόνο τυχερούς ξέρω , που μετράνε , πάνω κάτω τα ίδια με πρίν.
Ολοι οι άλλοι βλέπουν αυξημένες μετρήσεις και φυσικά αυξημένες χρεώσεις , με την ίδια κατανάλωση .
Δηλαδή η ίδια η ΔΕΗ διαπράττει με κάποιο τρόπο ρευματοκλοπή ενώ εκείνη κατηγορεί τους καταναλωτές για αυτό χρησιμοποιώντας το σαν πρόφαση για την ακρίβεια του ρεύματος;
Και πως βγάζεις άκρη Γιάννη με αυτό;
Θα ρωτήσω και έναν ηλεκτρολόγο πάντως....

Reaction score
519
Και πάνω που είχα ξεμπερδέψει με τα ταιριάσματα στα ρεύματα εντός ήρθε η αλλαγή εκτος.
Άντε πάλι στρώσιμο και να δούμε και πως παίζει τώρα γιατί εκτός από το ρολόι της ΔΕΗ αλλάξανε και τα καλώδια από την παροχή σε αυτό😛😛

Τι τραβάμε με το χάι φάι!!
ΥΠΟΜΟΝΗ!!!
Εμένα μου πήρε ένα μήνα για να φύγει η τσιρίδα/ψηφιακίλα που απέκτησα, μετά από αντίστοιχες με εσένα, αλλαγές στο μετρητή της ΔΕΗ και στο καλώδιο.

Μόλις στρώσεις όμως, θα ακούσεις καλύτερα από πριν. Μεγαλύτερη καθαρότητα και πιο πολλά μίκρο και μάκρο δυναμικά.

Κάτι σαν να πήγες σε καλύτερο πολύπριζο δηλαδή. ;) 😀 :hi:

Last edited:

Reaction score
4.103
Τι γίνεται σ' αυτήν την κοινωνία!
Μέλος που αγόρασε το Kratos δεν ικανοποιήθηκε.Το "έφερε" με πολύ καλο καλώδιο ρεύματος και ικανοποιήθηκε.Οταν όμως "έστρωσε" το Kratos,επανήλθε η αρχική απογοητευση.Τελικα,αγόρασε επωνυμο πολυπριζο δίχως φίλτρο(ακριβότερο του Ludic) και ησύχασε.

Reaction score
593
Τι γίνεται σ' αυτήν την κοινωνία!
Μέλος που αγόρασε το Kratos δεν ικανοποιήθηκε.Το "έφερε" με πολύ καλο καλώδιο ρεύματος και ικανοποιήθηκε.Οταν όμως "έστρωσε" το Kratos,επανήλθε η αρχική απογοητευση.Τελικα,αγόρασε επωνυμο πολυπριζο δίχως φίλτρο(ακριβότερο του Ludic) και ησύχασε.
Φιλος σου θα ήταν μάλλον…..
Ο κόσμος βλέπεις δεν είναι ίδιος.

ακυρο παράδειγμα.

Χτες ήρθε φιλος σπίτι(μικρός σε ηλικία) και έφερε να οδηγήσω και να του πω την αποψη μου για ένα BMW I8 για όσους ξέρουν.
Ικανοποιήθηκα πλήρως , αλλιμονο άλλωστε για ένα supercar αρκετά πάνω από 100000 ευρώ.
Άλλος φιλος είπε……ελα ρε αντιγραφή ιταλικών και Γαλλικών αυτοκινήτων είναι σιγά.
Ο τελευταίος δε, αρρωστακι Ρενω που ότι του βάλεις στην εξίσωση τα βλέπει ΟΛΑ Ρενω.
Αν λοιπόν σε ρώτησε ο φιλος σου την άποψη σου…….αναμενομενο το αποτέλεσμα Παναγιώτη.
Αν θες σου στέλνω το τηλ του φίλου μου να κάνετε παρέα.
Το Κράτος είναι μια χαρά ……και ειδικά στα λεφτά του είναι σαν να κλέβεις εκκλησία.

Reaction score
4.103
Φιλος σου θα ήταν μάλλον…..
Ο κόσμος βλέπεις δεν είναι ίδιος.

ακυρο παράδειγμα.

Χτες ήρθε φιλος σπίτι(μικρός σε ηλικία) και έφερε να οδηγήσω και να του πω την αποψη μου για ένα BMW I8 για όσους ξέρουν.
Ικανοποιήθηκα πλήρως , αλλιμονο άλλωστε για ένα supercar αρκετά πάνω από 100000 ευρώ.
Άλλος φιλος είπε……ελα ρε αντιγραφή ιταλικών και Γαλλικών αυτοκινήτων είναι σιγά.
Ο τελευταίος δε, αρρωστακι Ρενω που ότι του βάλεις στην εξίσωση τα βλέπει ΟΛΑ Ρενω.
Αν λοιπόν σε ρώτησε ο φιλος σου την άποψη σου…….αναμενομενο το αποτέλεσμα Παναγιώτη.
Αν θες σου στέλνω το τηλ του φίλου μου να κάνετε παρέα.
Το Κράτος είναι μια χαρά ……και ειδικά στα λεφτά του είναι σαν να κλέβεις εκκλησία.
Δεν είναι φίλος μου.
Σου υπενθυμίζω πως κι εσύ παραδέχεσαι το "στρώσιμο".Εγώ δε,το έχω βρει μπροστά μου πολλές φορές.Μηχανηματα και καλώδια που με ξετρελλαναν καινούρια,τα απαξιωσα όταν "έστρωσαν".

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.817
Μηχανηματα και καλώδια που με ξετρελλαναν καινούρια,τα απαξιωσα όταν "έστρωσαν".
πω πω ούτε να τα στρώσουμε δε μπορούμε, μπερδεύεται το πράμα :p :p

ακόμα και 'γω που δεν "πιστεύω" στα πολύπριζα... το κοιτάω με συμπάθεια!

Reaction score
593
πω πω ούτε να τα στρώσουμε δε μπορούμε, μπερδεύεται το πράμα :p :p

ακόμα και 'γω που δεν "πιστεύω" στα πολύπριζα... το κοιτάω με συμπάθεια!
Εγώ ξαναθυμιζω , δεν το αγόρασα με γνώμονα την απόδοση , αλλά την προστασία.
Παραδόξως το όλο σύστημα παίζει πιο όμορφα με δαυτο.

Reaction score
4.103
εσύ δεν "έστρωσες" και σου κάνουν και σένα τέτοια? :p
Εμένα έχουν πάψει να μου κάνουν τέτοια εδώ και δύο δεκαετίες ακριβώς διότι "έστρωσε" η νοοτροπία μου και δεν αγοράζω πια σχεδόν ποτέ καινούρια η όταν τα αγοράζω τα ακούω πρωτα ως μεταχειρισμενα.Αλλοιμονο σε άλλους!

Reaction score
4
Καλησπέρα σε όλους, καινούριος στο forum και σχετικά καινουργιος στον κόσμο του hifi.
Πρόσφατα, και πριν διαβάσω τη συνομιλία, αγόρασα κι εγώ το Ludic Kratos και θέλω να παραθέσω τη γνώμη μου.

Μια εισαγωγή - το setup μου είναι:
Πικαπ Pro-ject 2X με αναβαθμισμένο subplatter
Κεφαλή Nagaoka mp-200
Ενισχυτής Vincent sv-238 mk
Ηχεία Triangle Australe
Από καλώδια ακόμη απλά πράγματα, interconect Vincent. ηχείων Ecosse

Προ 6μήνου αγόρασα το φίλτρο Audiolab DC Block 6. Το αποτέλεσμα με εξέπληξε, όλο το ηχοσύστημά μου αναβαθμίστηκε πάρα πολύ (δεν περιγράφω άλλο για οικονομία).

Θέλοντας ωστόσο να αρχίσω να πειραματίζομαι με καλώδια ρεύματος διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να το κάνω με το audiolab γιατί οι πρίζες του δεν είναι schuko αλλά IEC, και έτσι μπήκα στη διαδικασία να το πουλήσω και να πάρω κάτι άλλο στα ίδια χρήματα.

Έτσι κατέληξα στο Ludic Kratos, και εδώ αρχίζει το μικρό review μου χαχα

Για εμένα το Ludic αξίζει τα χρήματά του και με το παραπάνω. Εγώ μπορώ να το συστήσω χωρί να έχω αμφιβολίες.
Άρχισα να το δοκιμάζω μπρος πίσω με το audiolab μέχρι να δοθεί για πούλημα. Το audiolab πολύ πολύ καλό αλλά το Ludic το ξεπερνάει αισθητά σε ευκρίνεια και αέρα ανάμεσα στα όργανα. Οι φωνές ήρθαν περισσότερο στο κέντρο και νιώθω ότι ο ήχος απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη έκταση (ερασιτέχνης γαρ, οι περιγραφή μου μπορεί να μην είναι ολόσωστη αλλά θέλω να σας δώσω τη δική μου εμπειρία). Σημαντικά άλλαξε και το μπάσο και εκεί στην αρχή προβληματίστηκα. Ένιωσα ότι έχασα αρκετά μπάσα σε σχέση με το audiolab το οποίο έδινε πόνο. Ωστόσο του έδωσα χρόνο και ακροάεσεις και είδα ότι το μπάσο δεν έφυγε, αλλά αλλαξε χαρακτήρα, έγινε πιο στρογγυλό, πιο κοφτό και πιο γρήγορο.
Σίγουρα μα σίγουρα όμως ο ήχος έγινε συνολικά πιο καθαρός.

ΥΓ: 1) εγώ πήρα την έκδοση με όλες τις πρίζες με φιλτρο.
2) Και με τα δύο πολύμπριζα η διαφορά είναι αισθητή σε σχέση με ένα απλό αντικεραυνικό πολύμπριζο ρεύματος.
3) Είμαι απλός ερασιτέχνης με εξοικειωμένο όμως αυτί στον ήχο επειδή παίζω μουσική. Καταθέτω απλώς αυτό που ακούω, χωρίς να υποστηρίζω ότι είναι το σωστό, απλώς έτσι λειτούργησε σε μένα.
4) Καλώς σας βρήκα

Reaction score
4.103
Εγώ ξαναθυμιζω , δεν το αγόρασα με γνώμονα την απόδοση , αλλά την προστασία.
Παραδόξως το όλο σύστημα παίζει πιο όμορφα με δαυτο.
Τοτε πλήρωσες ακριβά την προστασία.
Όμορφα;Τι είναι τούτο πάλι;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.420
Νεότερο μέλος
Iliashifi