Κώστας Φ.
Truth hurts. Here's a teddy bear.
- Reaction score
- 895
Έχω μία απορία...
Είδα ότι υπάρχει review του set Evolution 202/600 στο τελευταίο High Fidelity.
Εντάξει, σκέφτηκα, τώρα τα βρήκαν διαθέσιμα οι άνθρωποι, τώρα τα δοκίμασαν. Κάλιο αργά παρά ποτέ.
Και μετά πέφτει το μάτι μου στο παρακάτω:
Εγώ θυμάμαι να ακούω το συγκεκριμένο "σετάκι" στο Ηράκλειο (στο κατάστημα PlanetAV) αρχές Αυγούστου 2007. Υπάρχει μάλιστα και σχετικό thread.
Στο Stereophile υπάρχει αντίστοιχη δοκιμή από τον Δεκέμβριο του 2006.
Από τότε έχουν περάσει τρία χρόνια ενώ είναι πολύ πιθανό να υπήρχαν, αυτά όπως και άλλα μοντέλα στη σειρά Evolution, από πολύ νωρίτερα...
Και ερωτώ:
Δεν ξέρει ο reviewer πότε κυκλοφόρησε η σειρά Evolution ή είχαν τόσα χρόνια τη δοκιμή στο "ψυγείο" ;
Είδα ότι υπάρχει review του set Evolution 202/600 στο τελευταίο High Fidelity.
Εντάξει, σκέφτηκα, τώρα τα βρήκαν διαθέσιμα οι άνθρωποι, τώρα τα δοκίμασαν. Κάλιο αργά παρά ποτέ.
Και μετά πέφτει το μάτι μου στο παρακάτω:
Μέχρι και πέρυσι;! :111:Το design τους εντελώς διαφορετικό από τα standard που μας έχει συνηθίσει η Αμερικάνικη εταιρεία μέχρι και πέρυσι. Ξεχνάμε επομένως τις τεράστιες εκείνες κατάμαυρες κατασκευές με τα κοφτερά κοψίματα και τις επιβλητικές εξωτερικές ψύκτρες... ...
Εγώ θυμάμαι να ακούω το συγκεκριμένο "σετάκι" στο Ηράκλειο (στο κατάστημα PlanetAV) αρχές Αυγούστου 2007. Υπάρχει μάλιστα και σχετικό thread.
Στο Stereophile υπάρχει αντίστοιχη δοκιμή από τον Δεκέμβριο του 2006.
Από τότε έχουν περάσει τρία χρόνια ενώ είναι πολύ πιθανό να υπήρχαν, αυτά όπως και άλλα μοντέλα στη σειρά Evolution, από πολύ νωρίτερα...
Και ερωτώ:
Δεν ξέρει ο reviewer πότε κυκλοφόρησε η σειρά Evolution ή είχαν τόσα χρόνια τη δοκιμή στο "ψυγείο" ;