La La Land (2016)

Reaction score
8.347
το μιούζικαλ που τσάκισε τις Χρυσες Σφαιρες και εχει κανει καποιο ντόρο.
Προσωπικα μου αρεσε πολύ,παρα πολύ καλογυρισμενο με συμπαθητικούς πρωταγωνιστες και ομορφη μουσικη.
Η ιδεα ηταν να θυμίζει καπως τα κλασσικα μιούζικαλ και το καταφεραν ως ένα σημειο.Αλλα κατά τη γνώμη μου είναι πιο πετυχημένο ως ρομάντσο παρα ως μιούζικαλ,τα νουμερα είναι συμπαθητικα χωρις να εντυπωσιάζουν.
Όπως και ναχει είναι μια τανια για ωριμες ηλικίες ,δεν ειναι ο κανόνας ο σημερινος για 8χρονα.Για αυτο και δεν βλεπω να βγάλει πολλά λεφτα.

Reaction score
304
Πολύ καλό. Το είδα χθες και πραγματικά πέρασα 2 ώρες πολύ καλά στο σινεμά.
Επίσης εξαιρετικά τραγούδια και στη σωστή δοσολογία ώστε να μην κουράζει. Και ο χορός μου άρεσε επίσης.
Αποδεικνύεται ότι για να είσαι σταρ πρέπει εκτός απ' το acting να έχεις και τα singing και dancing

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.473

Reaction score
402
Budget $30 million
Box office $128.9 million

https://en.wikipedia.org/wiki/La_La_Land_(film)

Μιά χαρά τα πάει μέχρι τώρα και μετά τα βραβεία θα ανέβουν πολύ τα εισιτήρια.
στο budget δεν υπολογιζεται η διαφημιστικη προωθηση της ταινιας.
και για τετοιες ταινιες hollywood ειναι πολυ μεγαλα τα ποσα.
οποτε το κερδος μειωνετε. σιγουρα ομως δεν ειναι flop.

Reaction score
8.347
Αποδεικνύεται ότι για να είσαι σταρ πρέπει εκτός απ' το acting να έχεις και τα singing και dancing
αυτό σχετικό είναι.Στα κλασσικα μιούζικαλ του παρελθόντος οι πρωταγωνιστές ηταν ειτε επαγγελματίες χορευτές,Φρεντ Αστερ,Τζην Κελλυ,ειτε επαγγελματιες τραγουδιστες,Φρανκ Σινατρα,Ντορις Ντει κλπ.φυσικά με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Στις περιπτώσεις που ηταν ηθοποιοί,πχ.Ωραια μου Κυρια με την ΩντρευΧεμπουρν,Ο Βασιλιας κι εγω μ την Ντεμπορα Κερρ,Γουεστ ΣαιντΣτορι με την ΝαταλιΓουντ,τοτε ντουμπλαριζαν τις φωνες με επαγγελματιες τραγουδιστες,για αυτο σε ολες τις περιπτώσεις τα μουσικοχορευτικα αποτελέσματα ηταν υψηλου επιπεδου.
Υπηρξαν και περιπτώσεις όπως ο Τζων Τραβόλτα που εκανε λιγο απ όλα,αλλα παρα το ταλέντο του ειδικά στο χορό ο συγκεκριμένος προτίμησε καριερα ως ηθοποιός.
Σημερα η ταση είναι δραματικοί ηθοποιοί να δοκιμάζουν τις δυναμεις τους σε χορο και τραγούδι.Ειδαμε στο ΜαμαΜια τη Μερυλ Στρηπ να εχει αξιοπρεπή αποτελέσματα στο τραγούδι,αλλα τον δυστυχή Πηρς Μπρόσναν να αποτυγχανει οικτρά.Εδω οι δυο πρωταγωνιστες,είναι συμπαθητικοί,καλυτερη τραγουδίστρια η Εμμα Στοουν απο τον Ραιαν Γκόσλινγκ ο οποιος απλα βγάζει κάπως τα νουμερα.

Reaction score
8.347
ο ελληνας δεν μπορει θα πει τη λαλακία του....

τρεις νοτες ιδιες εχουν στην αρχη ,αυτό είναι ολο,τοτε όλα τα τραγουδια του κόσμου μοιάζουν...:D

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon