lcd TV FIRSTLINE tehnika haraktiristika

Reaction score
0
mporei kapios parakalw polu na me enimerosei pou tha mporousa na vrw sto internet tehnika haraktiristika apo tis lcd kai plasma tv FIRSTLINE ?

diladi ti analisi ehoun, contrast, sindesimotita to kathe montelo?

den mporei... kapou sto diaolo tha iparhoun ta tehnika haraktiristika... akoma kai sta carrefour , den ta grafoun....

Reaction score
2
Εγώ απλώς είπα μια κουβέντα για να μη κλαις τα λεφτά σου στο μέλλον...
φιλικά πάντα!

Reaction score
0
pantos den ehw akousei kapion pou agorase firstline kai na min ine efharistimenos, shedon oloi paradehonte oti gia ta lefta tous ine times tileoraseis kai me to parapanw

Reaction score
0
Φιλε μου για firstline δεν ξερω , δεν εχω δει! Αλλα μια funai 27αρα που ειδα τυχαια σε ενα videoclub ειχε καταπληκτικη εικονα, δεν το περιμενα! Και μαλιστα με τηλεοπτικο σημα.

Reaction score
2
Το θέμα δεν ειναι αν θα μείνεις ευχαριστησμένος απο την εικόνα. Τα προβλήματα θα ξεκινήσουν στην υποθετική περίπτωση που θα σου χαλάσει. Βρες πρώτα ποιος εισάγει αυτές τις τηλεοράσεις, με τι είδους εγγύηση τις καλύπτει (αλλαγή, επισκευή, ποια ανταλακτικά καλύπτει ποια οχι) και μετα τις κοιτάς. Εκτός βέβαια αν είσαι ένας μικρός Ωνάσης και στην περίπτωση που σου χαλάσει, έχεις σκοπό να την πετάξεις...
Φιλικά, πάντα :)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.998
Members
38.275
Νεότερο μέλος