Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
το lector δεν το εχω ακουσει αλλα νομιζω οτι και ετσι το cambridge ειναι καλυτερο.Έχει ακούσει κάποιος και τα δύο ?
Απόψεις?
Λόγω του upsampling???το lector δεν το εχω ακουσει αλλα νομιζω οτι και ετσι το cambridge ειναι καλυτερο.
TO cambridge στις ωδες στην καλλιθεα.Λόγω του upsampling???
Είμαι περίεργος τι θα έβγαζε το Cambridge σ ενα πραγματικο high - end συστημα... Πως μπορουμε αραγε να το ακουσουμε?
Δεν είμαι σίγουρος αν είναι άστοχη γιατί περί ψηφιακής αναπαραγωγής πρόκειται, εξάλλου πολλοί λένε με πάθος οτι το Cambridge είναι το καλύτερο CD player μέχρι 5000 ευρώ... Είναι?Μα νομίζω το Lector έχει υπερδιπλάσια τιμή από το 840, είναι λίγο άστοχη η σύγκριση των δύο.
εαν επαιζε και sacd.Δεν είμαι σίγουρος αν είναι άστοχη γιατί περί ψηφιακής αναπαραγωγής πρόκειται, εξάλλου πολλοί λένε με πάθος οτι το Cambridge είναι το καλύτερο CD player μέχρι 5000 ευρώ... Είναι?
εχω ακουσει οτι σε μερικους δεν <καθεται> καλα το 840 αραγε που να οφειλεται αυτο?
εχω ακουσει οτι σε μερικους δεν <καθεται> καλα το 840 αραγε που να οφειλεται αυτο?
Γιατί το kitάκι της Anagram που φοράει το 840C κοστίζει πολύ παραπάνω (και κουβαλάει πολλά κιλά παραπάνω τεχνολογία και τεχνογνωσία) απ'ό,τι είναι έτοιμοι να ξοδέψουν οι ανταγωνιστές στα προϊόντα της κατηγορίας του Cambridge (και αρκετά παραπάνω).
Γιατί προτιμάει να τα δώσει σε βουρτσισμένα αλουμίνια και βύσματα από ρόδιο..Γιατι λοιπόν ένας κατασκευαστης ενός CD Player των 3500-4000 ευρω να μην βαλει το ιδιο κιτ ...
δεν μπορω να φαντασθω οτι εταιριες σοβαρες και με παραδοση στον χωρο οπως oi marantz-yamaha-rotel-nad-pioneer-onkyo-denon κτλ να μην μπορουν να <βγαλουν> συσκευες παρομοιεςΓιατί προτιμάει να τα δώσει σε βουρτσισμένα αλουμίνια και βύσματα από ρόδιο..
Υπάρχουν και άλλοι περισσότερο σοβαροί βέβαια.
Δες το Audio Aero Capitole Mk II ή το Orpheus Laboratories Heritage..
Παίζουν στα κοστολόγια που αναφέρεις και αρκετά παραπάνω και δουλεύουν με Anagram.
Το έχω ξαναγράψει.. Μόνο το evaluation kit της Anagram, χωρίς transport, κατευθείαν από τους Ελβετούς, ήθελε 500 ευρώ όταν το έψαχνε φίλος.
Προφανώς οι της Cambridge θα αγοράζουν σε άλλες τιμές αλλά, δεδομένο ότι στην τιμή του Cambridge τα περισσότερα CD players δεν κοστίζουν όχι 500ρικο αλλά με το ζόρι 300 ευρώ συνολικά (σε υλικά), νομίζω σου δίνει μία άριστη βάση για ψηφιακή πηγή που σίγουρα ξεφεύγει από τα δεδομένα της κατηγορίας του...
Μα η Cambridge δεν ανέπτυξε τίποτα η ίδια. Πλέρωσε και έβαλε έτοιμα τα "υλικά" της Anagram. Απλά ήταν αρκετά σοβαροί ώστε να διακρίνουν τα όρια της δικής τους τεχνογνωσίας και αρκετά έξυπνοι ώστε να επιλέξουν ορθά ποιόν θα εμπιστευθούν για τη "βρωμοδουλειά". :126:δεν μπορω να φαντασθω οτι εταιριες σοβαρες και με παραδοση στον χωρο οπως oi marantz-yamaha-rotel-nad-pioneer-onkyo-denon κτλ να μην μπορουν να <βγαλουν> συσκευες παρομοιες
στην αγορα παραμενωντας ουραγοι στον τομεα αυτο πισω απο την cambridge ? και μιλαμε για εταιριες που δεν πλασαρουν βουρτσισμενες προσοψεις και σχηματα φουτουριστικααι αλλα.
θελω να πω το οτι εαν πραγματικα η αποδοση του 840 και η εμπορικη του παρουσια στην αγορα ειναι τετοια που τα <ριχνει> στους αλλους τι εμποδιζει τις αλλες εταιριες να κανουν το ιδιο ?Μα η Cambridge δεν ανέπτυξε τίποτα η ίδια. Πλέρωσε και έβαλε έτοιμα τα "υλικά" της Anagram. Απλά ήταν αρκετά σοβαροί ώστε να διακρίνουν τα όρια της δικής τους τεχνογνωσίας και αρκετά έξυπνοι ώστε να επιλέξουν ορθά ποιόν θα εμπιστευθούν για τη "βρωμοδουλειά". :126:
Oi marantz-yamaha-rotel-nad-pioneer-onkyo-denon δεν κάνουν έρευνα αιχμής στα ψηφιακά. Είναι άλλη βιομηχανία που δεν τις ενδιαφέρει. Έτοιμα τσιπάκια αγοράζουν κι αυτοί (π.χ. της Texas Instruments ή της Analog Devices) τα οποία, μάλιστα, τις περισσότερες φορές κοστίζουν 2-3 δολλάρια το κομμάτι. Από εκεί και πέρα ο καθένας βάζει το χεράκι του σε τροφοδοσίες και αναλογικά στάδια (ανάλογα με τους στόχους και το budget).
To υψηλό κόστος χωρίς να υπάρχει κατ'ανάγκη αντίκρισμα στις πωλήσεις (σε σχέση με το τι θα πουλούσε ούτως ή άλλως η συσκευή).θελω να πω το οτι εαν πραγματικα η αποδοση του 840 και η εμπορικη του παρουσια στην αγορα ειναι τετοια που τα <ριχνει> στους αλλους τι εμποδιζει τις αλλες εταιριες να κανουν το ιδιο ?
Ίσως.... να χεις δίκιο, συμβαινει αυτό και σε άλλες βιομηχανίες...To υψηλό κόστος χωρίς να υπάρχει κατ'ανάγκη αντίκρισμα στις πωλήσεις (σε σχέση με το τι θα πουλούσε ούτως ή άλλως η συσκευή).
Άλλωστε για εταιρείες όπως η Yamaha δεν αρκεί να πει ένας μηχανικός τους ότι το Anagram είναι καλύτερο για να χαλάσουν τη συμφωνία τους με την Analog Devices (τυχαίο παράδειγμα).