LG 37" 1200 Euro

Reaction score
3
Μια και δεν την βρήκα στην σελίδα της Ηλεκτρονικής Αθηνών, πες μας τι ανάλυση έχει.
Αν είναι 1366χ768, άστην.
Αν είναι 1920χ1080p τρέξε και πάρε την.

VG

Reaction score
0
Εχει βγαλει η LG full HD;
Ακομα και αν εχει βγαλει ειναι πανχλωμο να πωλειται απο τις τοπικες αλυσιδες.

Reaction score
3
Αφού μέχρι 1200 € μπορείς να διαθέσεις, πάρτην.
Καλό όμως θα είναι να ψάξεις λίγο παραπάνω τις τιμές γιατί πέφτουν συνεχώς.

Reaction score
0
Αν ειναι η 37LC2R παρτην. Ειναι πολυ καλη για τα χρηματα που εχει και απο εικονα κοντραρει αρκετα ακριβοτερα μοντελα καθως και το contrast ειναι πολυ καλο . Δεν ειναι βεβαια True HD.Για True HD αυτη την στιγμη πρεπει να δωσεις πανω απο 2000 Αν ειναι ποιο παλιο μοντελο θα σου ελεγα να την αφησεις.
Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
babilon said:
Αν ειναι η 37LC2R παρτην. Ειναι πολυ καλη για τα χρηματα που εχει και απο εικονα κοντραρει αρκετα ακριβοτερα μοντελα καθως και το contrast ειναι πολυ καλο . Δεν ειναι βεβαια True HD.Για True HD αυτη την στιγμη πρεπει να δωσεις πανω απο 2000 Αν ειναι ποιο παλιο μοντελο θα σου ελεγα να την αφησεις.
Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο
Στα χρήματα αυτά η 37LC2R είναι όντως ευκαιρία! Αν είναι αυτή βέβαια...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Τελικά, σύμφωνα με το σημερινό διαφημιστικό έντυπο της Ηλεκτρονικής, είναι όντως η 37LC2R.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Γιατί να μην είναι;

Όλες οι 1366Χ768 ξεστοκάρονται... γι' αυτό και οι χαμηλές τιμές!

Στα χρήματα αυτά, η τηλεόραση αυτή είναι ευκαιρία ειδικά αν το budget σου είναι μέχρι 1200 Ευρώ...

Reaction score
784
Γενικα η lg αυτη τη περιοδο βγαζει καινουργιες σειρες τηλεορασεων.
Τις νεες plasma 50 ιντσων τις ειδε κανεις?2400ε η "απλη" και 2600ε αυτη με τον σκληρο 80gb!
Αντε και του χρονου οι 50αρες κατω απο τα 2000ευρα...

Reaction score
0
Και εγώ ενδιαφέρομαι να αγοράσω την 37LC2R,
Η χρήση της θα είναι ταινίες στο dvd, δορυφορική, ps2 (ps3 μελλοντικά) αλλά και συμβατικά τηλεοπτικά κανάλια.
Το θέμα είναι ότι θα ήθελα όμως να την χρησιμοποιώ και σαν οθόνη για το pc. Θα μου κάνει ή θα στραβωθώ?
Να προσθέσω ότι η απόσταση θέασης είναι στα 2.5 - 3 μ

Reaction score
0
jkap said:
Η χρήση της θα είναι ταινίες στο dvd, δορυφορική, ps2 (ps3 μελλοντικά) αλλά και συμβατικά τηλεοπτικά κανάλια.
Το θέμα είναι ότι θα ήθελα όμως να την χρησιμοποιώ και σαν οθόνη για το pc. Θα μου κάνει ή θα στραβωθώ?
Σε τοσο μεγαλη αποσταση δεν θα στραβωθεις, εγω την δικια μου την εχω στα 2 μετρα..

Reaction score
0
gio360 said:
jkap said:
Σε τοσο μεγαλη αποσταση δεν θα στραβωθεις, εγω την δικια μου την εχω στα 2 μετρα..
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση,
εννοούσα άν θα στραβωθώ αν την χρησιμοποιώ σαν οθόνη για το pc
Μήπως η Viewsonic N4060W είναι καλύτερη? περίπου ίδια τιμή έχουν.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
jkap said:
Σαν οθόνη pc δεν ξέρω... δεν γνωρίζω τι ανάλυση δέχεται μέσω dvi...

Reaction score
0
jkap said:
gio360 said:
jkap said:
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση,
εννοούσα άν θα στραβωθώ αν την χρησιμοποιώ σαν οθόνη για το pc
Μήπως η Viewsonic N4060W είναι καλύτερη? περίπου ίδια τιμή έχουν.
Δεν νομηζω στραβωθεις, την δικια μου δεν την εχω σαν οθονη υπολογιστη αλλα την εχω δοκιμασει πολες φορες, και μου φανηκε οτι μια χαρα κανει και για οθονη pc, δηλαδη δεν μου φανηκε οτι θα στραβωθω κιολας..

Reaction score
0
Oπως είπα και σε άλλο post αυτές τις μέρες έκανα βόλτα στα διάφορα μαγαζιά της Λάρισας. Ειχα πάρει μαζί μου και δύο dvd από το σπίτι (Toy Story και Mικρόκοσμος) και τους εβαζα να τα παίξουν για να έχω μια εικόνα σύγκρισης με αυτό που βλέπω σπίτι μου σε μια 29αρα Crt. Στην "Ηλεκτρονική Αθηνών" ειχαν την LG στημένη , συνδεδεμένη με ένα dvd player με Hdmi σε περίοπτη θέση. Με το που έμπαινες έπεφτες πάνω της. Μάλιστα στη μισή ώρα που έμεινα πούλησαν δύο κομμάτια !!! Βλέπω και εγώ τη τιμή και λέω "ώπα! για να δούμε !μήπως φύγουμε με τηλεόραση". Του έδωσα λοιπόν και έβαλε το toy Story και μετά το "Μικρόκοσμο".
Δεν θέλω να σας τη σπάσω αλλά εμένα με απογοήτευσε! Μια θαμπάδα, καθόλου καθαρή εικόνα, ξεπλυμένα χρώματα και χάλια κίνηση. Απογοητεύτηκα και σκέφτηκα " δεν τη βγάζουμε με τόσα λεφτά". Να ξεκαθαρίσω πως μιλάω για αυτό που ειδα ΕΚΕΊ δεν υποστηρίζω πως πάντα παίζει έτσι η τηλεοραση. Δεν ξέρω για ρυθμίσεις κτλ.Κρίμα γιατί η τιμή με ειχε φτιάξει !!!
Για να καταλάβετε συνέχισα το test με άλλες 3 τηλεοράσεις που είχαν συνδεδεμένες με dvd player.
Μια Samsung lcd (το μοντέλο που έχετε αναφέρει πολλοί απο εσάς εδώ μέσα δεν το θυμάμαι τώρα) και δύο plasma, την Panasonic PV60E και τη Hitachi 9700. Όλες ειχαν εικόνα ένα επίπεδο πιο πάνω. Βεβαια εχουν σχεδόν τα διπλάσια λεφτά-από 1800 ευρώ και πάνω (είναι βέβαια 40αρα και 42αρες). Εγώ λέω απλά τι είδα. Διπλα ειχε και μια lg 640Χ480 και όταν έβαλα το dvd μου φάνηκε καλίτερη!!!
Αποδεκτή εικόνα θα έλεγα.
Αυτά..

Reaction score
14
ίσως πρίν τα Χριστούγεννα ή λίγο μετά έμαθα απο την LG οτι ερχονται αρκετές νέες LCD.

Μεταξύ αυτών διαλέγω 2 μοντέλα μια 46" και μια σε 49" όλες 1920x1080p σε τιμές αρκετά καλές (για το μεγαλο μεγεθος και το Full-HD).

Μιλάμε επίσημα σαν avsite να ολοκληρώσουμε μια συμφωνία με την LG Hellas, νεώτερα επί της οθόνης σας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.198
Members
38.302
Νεότερο μέλος
ggianno88