Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Στα χρήματα αυτά η 37LC2R είναι όντως ευκαιρία! Αν είναι αυτή βέβαια...babilon said:Αν ειναι η 37LC2R παρτην. Ειναι πολυ καλη για τα χρηματα που εχει και απο εικονα κοντραρει αρκετα ακριβοτερα μοντελα καθως και το contrast ειναι πολυ καλο . Δεν ειναι βεβαια True HD.Για True HD αυτη την στιγμη πρεπει να δωσεις πανω απο 2000 Αν ειναι ποιο παλιο μοντελο θα σου ελεγα να την αφησεις.
Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο
Σε τοσο μεγαλη αποσταση δεν θα στραβωθεις, εγω την δικια μου την εχω στα 2 μετρα..jkap said:Και εγώ ενδιαφέρομαι να αγοράσω την 37LC2R,
Η χρήση της θα είναι ταινίες στο dvd, δορυφορική, ps2 (ps3 μελλοντικά) αλλά και συμβατικά τηλεοπτικά κανάλια.
Το θέμα είναι ότι θα ήθελα όμως να την χρησιμοποιώ και σαν οθόνη για το pc. Θα μου κάνει ή θα στραβωθώ?
Να προσθέσω ότι η απόσταση θέασης είναι στα 2.5 - 3 μ
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση,gio360 said:Σε τοσο μεγαλη αποσταση δεν θα στραβωθεις, εγω την δικια μου την εχω στα 2 μετρα..jkap said:Και εγώ ενδιαφέρομαι να αγοράσω την 37LC2R,
Η χρήση της θα είναι ταινίες στο dvd, δορυφορική, ps2 (ps3 μελλοντικά) αλλά και συμβατικά τηλεοπτικά κανάλια.
Το θέμα είναι ότι θα ήθελα όμως να την χρησιμοποιώ και σαν οθόνη για το pc. Θα μου κάνει ή θα στραβωθώ?
Σαν οθόνη pc δεν ξέρω... δεν γνωρίζω τι ανάλυση δέχεται μέσω dvi...jkap said:Και εγώ ενδιαφέρομαι να αγοράσω την 37LC2R,
Δεν νομηζω στραβωθεις, την δικια μου δεν την εχω σαν οθονη υπολογιστη αλλα την εχω δοκιμασει πολες φορες, και μου φανηκε οτι μια χαρα κανει και για οθονη pc, δηλαδη δεν μου φανηκε οτι θα στραβωθω κιολας..jkap said:Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση,gio360 said:Σε τοσο μεγαλη αποσταση δεν θα στραβωθεις, εγω την δικια μου την εχω στα 2 μετρα..jkap said:Και εγώ ενδιαφέρομαι να αγοράσω την 37LC2R,
εννοούσα άν θα στραβωθώ αν την χρησιμοποιώ σαν οθόνη για το pc
Μήπως η Viewsonic N4060W είναι καλύτερη? περίπου ίδια τιμή έχουν.