LG 37LS5600 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ DTS

Reaction score
20
Καλησπερα παιδια!
Εχω την τηλεοραση που αναγραφω στον τιτλο και δεν μου παιζει DTS ηχο απο το USB.
Υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να ενεργοποιησω αυτη την δυνατοτητα??

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.965
Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υποστηρίζει DTS μέσω USB.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.965
Μπορείς να μετατρέψεις το DTS σε Dolby Digital AC3 με το PopCorn MKV AudioConverter αν μιλάμε για MKV αρχεία. Κάνει περίπου ένα μισάωρο για μία ταινία. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει για να σου πω περισσότερα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.999
...ή να πάρεις ένα media player.

Reaction score
5
Μπορείς να μετατρέψεις το DTS σε Dolby Digital AC3 με το PopCorn MKV AudioConverter αν μιλάμε για MKV αρχεία. Κάνει περίπου ένα μισάωρο για μία ταινία. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει για να σου πω περισσότερα.
Ε, όχι και μισάωρο ανά ταινία! Χωρίς να έχω σούπερ ντούπερ PC, καλό για την εποχή του και αξιοπρεπες ακόμη, σε μια στάνταρ ταινία 720p με DTS, ~4.7GB, γύρω στα 5 λεπτά κάνει!
Έχω δώσει στον πατέρα μου το WD TV HD (Gen 1) που είχα πρωτοπάρει που δεν κάνει downmix σε DTS, και μια Samsung στο υπνοδωμάτιο με τον ενσωματωμένο media player μέσω LAN και περνάω όλες τις ταινίες μου από το PopCorn MKV AudioConverter. Η μόνες "αστοχίες" μου είναι ότι στα όχι 5.1 DTS (δηλ 5.0, 4.0) δεν μου φτιάχνει AC3 2.0, και δεν το έκανε επίσης σε TrueHD stream, παρόλο που δείχνει να το υποστηρίζει.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.965
Ε, όχι και μισάωρο ανά ταινία! Χωρίς να έχω σούπερ ντούπερ PC, καλό για την εποχή του και αξιοπρεπες ακόμη, σε μια στάνταρ ταινία 720p με DTS, ~4.7GB, γύρω στα 5 λεπτά κάνει!
Το ξέρω ότι είναι πιο γρήγορο, απλά είναι ψυχολογικό το θέμα. Αν έλεγα ότι κάνει 5 λεπτά και στο PC του φίλου έκανε 10, τότε θα είχαμε γκρίνιες. Αν αντί για μισάωρο που έγραψα κάνει 10 λεπτά θα πετάει από τη χαρά του.

Προσωπικά, και ένα λεπτό να έκανε θα βαριόμουνα τη διαδικασία. Τα θέλω όλα έτοιμα. 8-)

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.965
Members
38.271