LG 42 LS341C

Reaction score
0
Αγορασα την συγκεκριμενη tv . Αρχικα γιατι ηθελα μια οικονομικη 42αρα και κατα δευτερον διοτι ειχε Panel-direct led ips , που σημαινει για μενα καλη γωνια θεασης.

Λοιπον το θεμα μου ειναι οτι την tv δεν την ειχα δει πριν την αγορασω και να πω την αληθεια ψιλο απογοητευτηκα , διοτι δεν εχω καταφερει να της ρυθμισω την βελτιστη εικονα , οπως ακομα απο οτι παρατηρησα ειναι και 50hz που σημαινει σε αγωνα που ειχα χθες στη γρηγορη κινηση σε full hd δεν ειχε καμια σχεση με την samsung που εχω (23") .

Εντωμεταξυ δεν μπορω να βρω πουθενα ρυθμισεις και υποστηριξη για αυτην την tv , ακομα και στο επισημο site της lg την αναφερει σαν επαγγ. tv και εχει μονο το φθλλαδιο της για κατεβασμα.

Δεν ξερω ρε παιδια , μηπως ειναι τοσο αποτυχια αγορα΄? και το ips -direct κτλ δεν μετρανε και τοσο?

καμια γνωμη?:frown:

Reaction score
1.815
Απάντηση: LG 42 LS341C

Συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω (μέρες που είναι), αλλά δυστυχώς δεν ψώνισες από σωστό κατάστημα.

Η τηλεόραση που σου πούλησαν είναι ειδικό προϊόν για επαγγελματική χρήση.
Έχει δυνατότητες που αφορούν ξενοδοχειακές μονάδες και γενικά τη σκληρή χρήση.
Καταλαβαίνεις πλέον και μόνος σου ότι το συγκεκριμένο προϊόν δε δίνει έμφαση στην κινηματογραφική αίσθηση, αλλά στη διάρκεια ζωής χωρίς προβλήματα.

Αυτός που στην πρότινε, ίσως δε ρώτησε για το που έχεις σκοπό να την τοποθετήσεις και για πια χρήση την προορίζεις.
Υπάρχουν και κακοί πωλητές φίλε μου, κρίμα...

Αν έχεις τη δυνατότητα και μπορείς να την επιστρέψεις έχει καλώς.
Αν όχι, βάλε ένα ποτάκι και χαλάρωσε.
Μπορεί να μην απολαύσεις την πλήρη κινηματογραφική αίσθηση, αλλά τουλάχιστον θα έχεις ένα τέρας αξιοπιστίας για τα επόμενα (τουλάχιστον) 30 χρόνια!:thumbsup:

Reaction score
0

Συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω (μέρες που είναι), αλλά δυστυχώς δεν ψώνισες από σωστό κατάστημα.

Η τηλεόραση που σου πούλησαν είναι ειδικό προϊόν για επαγγελματική χρήση.
Έχει δυνατότητες που αφορούν ξενοδοχειακές μονάδες και γενικά τη σκληρή χρήση.
Καταλαβαίνεις πλέον και μόνος σου ότι το συγκεκριμένο προϊόν δε δίνει έμφαση στην κινηματογραφική αίσθηση, αλλά στη διάρκεια ζωής χωρίς προβλήματα.

Αυτός που στην πρότινε, ίσως δε ρώτησε για το που έχεις σκοπό να την τοποθετήσεις και για πια χρήση την προορίζεις.
Υπάρχουν και κακοί πωλητές φίλε μου, κρίμα...

Αν έχεις τη δυνατότητα και μπορείς να την επιστρέψεις έχει καλώς.
Αν όχι, βάλε ένα ποτάκι και χαλάρωσε.
Μπορεί να μην απολαύσεις την πλήρη κινηματογραφική αίσθηση, αλλά τουλάχιστον θα έχεις ένα τέρας αξιοπιστίας για τα επόμενα (τουλάχιστον) 30 χρόνια!:thumbsup:
κοιτα και αυτο δεν ειναι κακο.....τουλαχιστον εχω μια αξιοπιστια στη χρηση(ηδη σε δυο samsung μου εχουν καει απο 1 εως 3 Pixel) ,δεν απογοητευτικα και δεν ηταν προταση καποιου πωλητη ,απλα στη ερευνα που εκανα την επελεξα με τα χαρακτηριστικα μονο. Τωρα αν εχετε να προτεινετε καποιο τροπο για να την ρυθμισω ωστε να πιανει την καλυτερη δυνατη εικονα θα βοηθουσε .

loukyrantaplan

LG Hellas staff
Reaction score
13

βρε μπαγασα τσιγκουνευτηκες πχ 100 ευρω, και πηρες hotel tv!!!
δεν θα βρεις τιποτα προχωρημενες ρυθμισεις ουτε κανενα review γιατι δεν προοριζετε για οικιακη χρηση,
δες μηπως μπορεις να την επιστρεψεις και ανεβασε λιγο το budget

φαντασου οτι μονο, ακομη και με 30-40 ευρω παραπανω απο οσα εδωσες
θα πας σε κατι σαφως πιο αξιοπρεπες
πχ https://www.skroutz.gr/s/447597/LG-42LS5600.html

Reaction score
1.815

κοιτα και αυτο δεν ειναι κακο.....τουλαχιστον εχω μια αξιοπιστια στη χρηση(ηδη σε δυο samsung μου εχουν καει απο 1 εως 3 Pixel) ,δεν απογοητευτικα και δεν ηταν προταση καποιου πωλητη ,απλα στη ερευνα που εκανα την επελεξα με τα χαρακτηριστικα μονο...
Ωραίος!
Γουστάρω που γουστάρεις και είσαι χαλαρός! :hi:

Προχώρα στις παρακάτω ρυθμίσεις για τη μέγιστη κινηματογραφική αίσθηση και είσαι άρχοντας!
Εννοείται ότι θα πρέπει να έχεις ένα πολύ χαλαρό (έως καθόλου) φωτισμό περιβάλλοντος χώρου:

Energy Saving: Off
Picture Mode Expert: 1
Backlight: 21
Contrast: 81
Brightness: 57
H Sharpness: 50
V Sharpness: 50
Color: 47
Tint: 0

Expert Control
Dynamic Contrast: Off
Noise Reduction: Off
Gamma: 0
Black Level: Low
Real Cinema: Auto
TruMotion: High
Dynamic Color: Off
White Balance Warm

Kαλοθέατη και καλή Ανάσταση! :thumbsup:

Reaction score
0

Thanks Θα τα δοκιμάσω , χαλαρά Και θα σου πω, Καλή ανάσταση

Reaction score
0

μονο για ταινιες γιατι στην ελλ.τηλεοραση η κατασταση ειναι μετρια.......

Reaction score
0

βρε μπαγασα τσιγκουνευτηκες πχ 100 ευρω, και πηρες hotel tv!!!
δεν θα βρεις τιποτα προχωρημενες ρυθμισεις ουτε κανενα review γιατι δεν προοριζετε για οικιακη χρηση,
δες μηπως μπορεις να την επιστρεψεις και ανεβασε λιγο το budget

φαντασου οτι μονο, ακομη και με 30-40 ευρω παραπανω απο οσα εδωσες
θα πας σε κατι σαφως πιο αξιοπρεπες
πχ https://www.skroutz.gr/s/447597/LG-42LS5600.html
δεν τσιγκουνευτικα απλα ειδα το direct led ips και ψαρωσα....... αλλα με τις ρυθμισεις που μου εδωσε ο φιλος παραπανω στις ταινιες δειχνει αρκετα καλα....στα ψηφιακα καναλια ειναι μετρια σχετικα εικονα.

loukyrantaplan

LG Hellas staff
Reaction score
13

δεν τσιγκουνευτικα απλα ειδα το direct led ips και ψαρωσα....... αλλα με τις ρυθμισεις που μου εδωσε ο φιλος παραπανω στις ταινιες δειχνει αρκετα καλα....στα ψηφιακα καναλια ειναι μετρια σχετικα εικονα.
Καλοριζικη και καλες θεάσεις!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.027
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic