LG 42LF75

Reaction score
0
Αυτό είναι το πρώτο μου ποστ στο αξιόλογο φόρουμ σας...

Καλώς σας βρήκα λοιπόν. Θα ήθελα τα φώτα σας, αν αυτό είναι δυνατόν.

Ψάχνοντας για τηλεόραση lcd γύρω στις 40 ίντσες, έπεσε το μάτι μου σε αυτήν: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169311

Τα χαρακτηριστικά της πιστεύω ότι είναι αρκετά καλά, αλλά μια άποψη από τους ειδήμονες πάντα μετράει παραπάνω..:cool_4:.

Επίσης είδα ότι την είχε σε δοκιμή το περιοδικό ήχος εικόνα Νοεμβρίου, αλλά δυστυχώς δεν το πρόλαβα.

Αν μπορεί κάποιος που το έχει να μου πει τι κριτική της έκαναν, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα...:happy_9:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Reaction score
0
Μια χαρα φαινεται, αλλα σε ακριβως τα ιδι αλεφτα θα πηγαινα στην αντισοιχη toshiba (42χ3030) ή ακομα καλυτερα με 50 ευρω παραπανω στην Samsung LE40M86 (οχι απο e-shop ομως που την εχει πανακριβα)

Reaction score
0
Η Toshiba δεν με συγκίνησε ιδιαίτερα, αλλά η samsung φαίνεται σούπερ κι ας είναι χαμηλότερη σε ίντσες και υψηλότερη σε χρόνο απόκρισης. Η αντίθεσή της είναι απίστευτη!

Reaction score
0
τη συγκεκριμενη samsung εγω την εχω ερωτευτει....οποτε μη παιρνεις και πολυ σοβαρα την αποψη μου, δεν ειμαι πολυ αντικειμενικος.

Αποκει και περα μη πολυκοιτας και τα νουμερα αντιθεσης που δινουν οι κατασκευαστες....ειναι ολα Δυναμικη αντιθεση και οχι πραγματικη. Η native στις LCD παιζει γυρω στα 1000:1 οποτε καταλαβαινεις οτι τι 10.000 τι 15.000 ολα ειναι τρελες υπερβολες και δεν εχουν μεγαλη σημασια.

Reaction score
0
Η Toshiba δεν με συγκίνησε ιδιαίτερα, αλλά η samsung φαίνεται σούπερ κι ας είναι χαμηλότερη σε ίντσες και υψηλότερη σε χρόνο απόκρισης. Η αντίθεσή της είναι απίστευτη!

Η M86 είναι εξαιρετική για τα λεφτά της αν μπορείς πάρτην χωρίς δεύτερη σκέψη...

Reaction score
0
συνεχίζοντας το ψάξιμο, διάβασα απόψεις που υποστήριζαν ότι είναι προτιμότερο να πάρεις τηλεόραση 100 Hz με χαμηλότερη ανάλυση παρά Full HD και 50 ή 75 Hz;:confused:

Εσείς τι λέτε; Υπάρχει άραγε κανένα άρθρο που να αναλύει περισσότερο αυτό το θέμα;

ΥΓ: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...:bravo: Καλά Χριστούγεννα!!!:happy_4:

Reaction score
0
Εγω προσωπικα δεν ασχολουμαι ΚΑΝ με τα 100Hz. Θες καλυτερη κινηση (εστω στη λεπτομερεια?) παρε plasma...τα 100hz ειναι marketing trick και αυτο φαινεται και απο το γεγονος οτι δε δουλευουν παντα (μαλλον ποτε?) καλα και τα απενεργοποιεις συνηθως , αλλα και μπορεις να τα καταλαβεις μονος σου οταν διαβασεις την λογικη με την οποια λειτουργουν.

Αποκει και επρα η χαμηλοτερη αναλυση ειναι μερικες φορες προτιμοτερη (για παρακολουθηση τηλεοπτικου σηματος) , οχι κατι το τρομακτικα καλυτερο βεβαια....μονο αν μπει μεσα και η διαφορα κοστους μπορει αν δελεασει.

Reaction score
0
Απάντηση: LG 42LF75

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ LG
ΜΟΝΤΕΛΟ 42LF75/76
XD Engine FULL HD 1080P

ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ 500cd/m2
ΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ 10.000:1
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ DVB-T
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Simplink (ΕΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΣΚΕΥΗ)
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ intelligent Eye (ΡΥΘΜΙΣΗ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ)
Simplink and Intelligent Eye
ΑΝΑΛΥΣΗ 1920 x 1080 Pixel
ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΟΘΟΝΗΣ : 16:9
ΓΩΝΙΑ ΘΕΑΣΗΣ : V:178º / H:178º
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ : PAL/SECAM/NTSC,HDTV (480i, 480p, 576i, 576p, 720p,
1080i, 1080p @ 24fps, 50fps, 60fps, VGA~SVGA
ΗΧΟΣ : Audio Stereo 2 x 7W mit Surround MAX

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ : PC, RS-232C, PC Audio, 2 Scart (1xRGB) Video, S-Video,
3 χ HDMI
HD ready Bild
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠχΥχΒ : 1031 x 780 x 334 (mm)
ΒΑΡΟΣ 27.2 Kg
ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΕΤΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.530
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106