LG 42lm640s

Reaction score
20
πήρα χτες την τηλεόραση αυτή και διάβασα εδώ λίγο για τις ρυθμίσεις αλλά μου φαίνονται κινέζικα.Την έχει κανείς να με βοηθήσει να τα κάνω όπως πρέπει?

Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Reaction score
20
Απάντηση: LG 42lm640s

Κάποιος???

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.595
Ή δε θα την έχει κάποιος ή δε θα το έχει δει σε μισή ώρα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.290

Ποίες ρυθμίσεις;
Για την εικόνα ή γενικά της τηλεόρασης;

Reaction score
20

για την εικονα...ξερω και γω?γενικα ειμαι ψιλοασχετος και ειπα να μπω να δω εδω αλλα μου φαινονται κινεζικα.χτες την εστησα και δεν εχω πειραξει τιποτα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.290

Kάθε τηλεόραση για να ρυθμιστεί σωστά χρειάζεται τον ειδικό της,με το ανάλογο κόστος φυσικά.Προς το παρόν χρησιμοποιήστε αυτές για να δείτε τις διαφορές.
Κάποιες ρυθμίσεις μπορείτε να τις κάνετε και μόνος σας διαβάζοντας εδώ

Reaction score
20

παιδιά είμαι από Δράμα, που να βρω ειδικό εδώ...γι'αυτό ρωτάω μήπως κάποιος την έχει και έχει ήδη τις ρυθμίσεις.

Reaction score
118

Εγώ ρε φίλε την έχω σε 47άρα. Την 640. Τι αγχώθηκες; Έτοιμη είναι η ρημάδα, τι ρυθμίσεις ψάχνεις; Ελληνικά έχει, σου προτείνει αναλόγως του τι θες να δεις, κάποιες ρυθμίσεις ο κατασκευαστής.

Reaction score
1.815

Σε θεάσεις με αρκετό φωτισμό δωματίου, χρησιμοποιείς τη ρύθμιση "Κανονικό" (Normal).
Σε καμία περίπτωση δε χρησιμοποιείς τη ρύθμιση "Έντονο", καθώς όλες οι παράμετροι είναι για εντυπωσιασμό και κουράζουν μετά τα 10 πρώτα λεπτά.

Όταν θες να δεις μια ταινία, τότε χρειάζεται να αποθηκεύσεις την τηλεόραση διαφορετικές ρυθμίσεις.
Αυτό προϋποθέτει ότι ο περιβάλλον φωτισμός του δωματίου σου είναι χαμηλός - υποτονικός έως και ανύπαρκτος, έτσι ώστε να βιώσεις την κινηματογραφική αίσθηση.:biggrin:

Σε αυτήν την περίπτωση ακολουθείς τις παρακάτω ρυθμίσεις:

Στο μενού "Εικόνα" πηγαίνεις στη ρύθμιση "Expert" (Νο 1 ή Νο 2 δεν έχει σημασία) και περνάς τα παρακάτω:

Backlight: 75
Contrast: 76
Brightness :55
H sharp:28
V sharp: 28
Colour: 55
Tint: 0

Expert control.

Dynamic contrast: OFF
Super resolution :ON
Colour gamut: WIDE
Edge enhancer: LOW
Gamma: 1.9 - 2.2
White balance colour temp: warm
Point pattern outer point: LOW
Red: 0
Green: 3
Blue: 0
Picture option N/R: OFF
MPEG: OFF
Black level: LOW
Real cinema: ON
Local Dimming: LOW
Tru-Motion De-Judder: 3 (User)

Kαλορίζικη και καλές θεάσεις!:thumbsup:

Reaction score
20

Σε θεάσεις με αρκετό φωτισμό δωματίου, χρησιμοποιείς τη ρύθμιση "Κανονικό" (Normal).
Σε καμία περίπτωση δε χρησιμοποιείς τη ρύθμιση "Έντονο", καθώς όλες οι παράμετροι είναι για εντυπωσιασμό και κουράζουν μετά τα 10 πρώτα λεπτά.

Όταν θες να δεις μια ταινία, τότε χρειάζεται να αποθηκεύσεις την τηλεόραση διαφορετικές ρυθμίσεις.
Αυτό προϋποθέτει ότι ο περιβάλλον φωτισμός του δωματίου σου είναι χαμηλός - υποτονικός έως και ανύπαρκτος, έτσι ώστε να βιώσεις την κινηματογραφική αίσθηση.:biggrin:

Σε αυτήν την περίπτωση ακολουθείς τις παρακάτω ρυθμίσεις:

Στο μενού "Εικόνα" πηγαίνεις στη ρύθμιση "Expert" (Νο 1 ή Νο 2 δεν έχει σημασία) και περνάς τα παρακάτω:

Backlight: 75
Contrast: 76
Brightness :55
H sharp:28
V sharp: 28
Colour: 55
Tint: 0

Expert control.

Dynamic contrast: OFF
Super resolution :ON
Colour gamut: WIDE
Edge enhancer: LOW
Gamma: 1.9 - 2.2
White balance colour temp: warm
Point pattern outer point: LOW
Red: 0
Green: 3
Blue: 0
Picture option N/R: OFF
MPEG: OFF
Black level: LOW
Real cinema: ON
Local Dimming: LOW
Tru-Motion De-Judder: 3 (User)

Kαλορίζικη και καλές θεάσεις!:thumbsup:

ααααααυτοοο ηθελα...σας ευχαριστω ολους παιδια.χτες βραδυ ειδα την πρωτη μου 3d,ειδα το hobbit,18gb με ασυρματη dlna συνδεση με το λαπτοπ μου και ολα πηγαν ρολοι.αριστη εικονα και χωρις διακοπες η ασυρματη συνδεση.τωρα παλευω να την συνδεσω με το nexus 4 που εχω με wifi direct αλλα δεν τα καταφερνω.παρολο που συνδεονται και ζευγοποιουνται δεν βλεπει τα αρχεια του κινητο μετα στο smart share

Reaction score
0

Παίδες, δείτε προσφορά στο electroworld.gr ....η λευκή 42LM640s με κωδικό 42LM649s...έχει πέσει στα 629 ευρώ προσφορά αυτήν την εβδομάδα! Καλό? ε?

Reaction score
20
Μετα την τελευταια αναβαθμιση δεν συνδεεται πια με το ρουτερ μου...το επαθε κανεις αυτο με την ιδια;ξερει κανεις τι μπορει να φταιει;

Reaction score
1.815
Κάνε μια προσπάθεια ξαναπερνώντας τις ρυθμίσεις για το router σου (ξεκίνα από την αναζήτηση δικτύου) κι εδώ είμαστε πάλι.:thumbsup:

Reaction score
20
Μισο να καταλαβω...εντωμεταξυ αποβτοτε που σταματησε να συνδεεται πηρα και καινουριο ρουτερ οποτε μαλλον το προβλημα δεν ειναι εκει.υπαρχει περιπτωση να φταιει η αναβαθμιση;να την συνδρσω με ethernet μηπως εβγαλε καμια νεα αναβαθμιση γιαυτο;

Reaction score
1.815
Βάλε την τηλεόραση σε εργοστασιακή κατάσταση με όλες τις ρυθμίσεις στο αρχικό στάδιο.
Κατόπιν συνδέσου με το ασύρματο δίκτυο αφού πρώτα ελέγξεις τον κωδικό ασφαλείας του νέου σου router...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.013
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan