LG 60PN6500

Reaction score
1
Kαλημέρα σας
Ολοκαίνουργιος στην παρέα σας και έρχομαι κατευθείαν στο θέμα.Μετά από μια σχετική έρευνα για αγορά νέας τηλεόρασης προσανατολίζομαι στην LG 60 PN 6500 έχοντας στο μυαλό μου τις εξής προδιαγραφές:
-Απόσταση θέασης 3-3,5 μέτρα
- Χρήση Τηλεοπτικό πρόγραμμα (ΜΕΣΩ OTE TV ):95 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
-Κανένα ενδιαφέρον για smart tv και 3d
-Kριτήριο η καλή εικόνα στο τηλεοπτικό σήμα (άντε και καμμιά φορά να δω BLUE RAY ταινία και κανένα playstation).
-Περιορισμένο budget (άντε να φτάσω έως τα 1.000-1100 ευρώ)

Πράττω σωστά ή να κοιτάξω κάτι άλλο;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.100
Οι 60 ίντσες είναι οριακά ικανοποιητικές για την απόσταση θέασης που έχεις και σε συνδυασμό με το budget σου η TV που λες είναι σχεδόν μονόδρομος.

Reaction score
1
Το ερώτημα παραμένει σχετικά με την ποιότητα της εικόνας.Υπάρχει κάποιο thread με απόψεις Ελλήνων χρηστών;

Reaction score
1.815
Με γνώμονα τις ανάγκες σου, ιδιαίτερα με τη διευκρίνηση που έκανες για σωστή θέαση τηλεοπτικού σήματος, η επιλογή για Plasma TV είναι μονόδρομος.
Ιδιαίτερα θα έλεγα ότι είναι ευκαιρία, να πουλιέται εξηντάρα σε αυτήν την τιμή ...:thumbsup:

Σχόλια ιδιοκτητών μπορείς να βρείς εδώ (click).
Eπιπλέον μπορούν να σου πουν λεπτομέρειες, μέλη του AVSite που την έχουν στην κατοχή τους.:welcome:

Last edited:

Reaction score
1
Eπανέρχομαι και πάλι στην συγκεκριμένη τηλεόραση.Μήπως θα μπορούσαν μέλη του AVsite που την έχουν στην κατοχή τους να μου πουν περισσότερες λεπτομέρειες;

Reaction score
56
Την εχει καλος μου φιλος ! Μου αρεσε αρκετα στο τηλεοπτικο σημα και σε ταινια αλλα μονο σε απολυτο σκοταδι γιατι λογω τζαμιου οταν πεφτει φως κανει αντανακλασεις ... Δεν μου αρεσε καθολου στο playstation γιατι παραμορφωνε τα αντικειμενα ... Οπως και να εχει προτιμω χιλιες φορες την δικια μου , αν και μικροτερη 46αρα led ... Αν πηγαινα ποτε σε 60 ιντζες μονο σε 4κ ... Αλλα σε αυτα τα χρηματα για αυτες τις ιντζες και αν δεν σε ενδιαφερει το 3d - smart πιστευω ειναι καλη αγορα !

Reaction score
1
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Κατάλαβα...
Μάλλον πρέπει να ανέβω στο budget και να πάω στην samsung ue55f7000.
Παρότι είναι smart και 3d (που δεν με ενδιαφέρουν)την είδα να παίζει και τηλεοπτικό σήμα και blue ray και μου ..έπεσαν τα σαγόνια....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.007
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell