LG LB731V 55''

Reaction score
0
Παίδες καλησπέρα,

είμαι νέος στο forum και χθες αγόρασα την LG LB731V 55'' set με το BD Player BP325. Ήθελα να ρωτήσω καταρχήν τις ιδανικές ρυθμίσεις για την καλύτερη απόδοση εικόνας για τη συγκεκριμένη TV (τώρα θα μου πείτε ιδανικές ως προς τι..) και αν γνωρίζει κανείς τίποτα "καλούδια" που μπορώ να της κάνω. Επίσης ο κατασκευαστής λέει τι είναι 800hz αλλά το πάνελ της πόσα πραγματικά είναι?

Ευχαριστώ και συγνώμη που είμαι αόριστος αλλά είμαι άσχετος

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.573
Καλώς ήρθες!

Kαι να σου δώσει κάποιος ρυθμίσεις, δε θα είναι σωστές ούτε για το συγκεκριμένο κομμάτι ούτε για το χώρο σου και το φωτισμό με τον οποίο παρακολουθείς.
Τα βασικά μπορείς να τα ρυθμίσεις κατεβάζοντας αυτό: http://www.avsforum.com/t/948496/avs-hd-709-blu-ray-mp4-calibration
Έχει και manual για το τι είναι και τι κάνει το κάθε pattern.
Contrast και brightness κατ' αρχήν, κι αν παίξεις λίγο με τα υπόλοιπα κατα τις οδηγίες θα έχεις αξιοπρεπές αποτέλεσμα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.026
Επίσης ο κατασκευαστής λέει τι είναι 800hz αλλά το πάνελ της πόσα πραγματικά είναι?
Απ' όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα είναι κατά 80% 100Hz και 20% 200Hz. Η σειρά 8 είναι 200Hz. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι και η 7 φοράει το ίδιο πάνελ, κάποιοι άλλοι (περισσότεροι) όχι. Πάντως τα πραγματικά Hz έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Τα παλιότερα μοντέλα ήταν στην πλειονότητά τους 50άρια.

Reaction score
0
σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση. αν κάποιος άλλος έχει να συμπληρώσει κάτι καλοδεχούμενη κάθε πληροφορία. και πάλι ευχαριστώ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.990
Members
38.274
Νεότερο μέλος
Triumph