lg lm640s 55'' ενα βημα πριν την αγορα...

Reaction score
9
χαιρεται και χρονια πολλα σε ολους.ειμαι στο τσακ να παρω τηλ το πλαισιο για αγορα στα 1089 ε.την εχω δει μονο στο πλαισιο και στο μουλτιραμα σε 42'' διπλα σε αλλεσ ιδιας κατηγοριας.μπορω να πω οτι για τα ματια μου φανηκε πολυ καλη.δεν μπηκα καν στο κοπο να παιξω με ρυθμησεις ενα trailer εδειχνε και ολα οκ.σαφος δεν μπορω να πω οτι συγκρινεται σε κινηση με την samsung 6100 η αλλες ακριβοτερες.απλα ως κατοχος ππροτζεκτορα σε ενα δωματιο με αποσταση λιγο παραπανω απο 2,5 μετρα θα ηθελα να επιμεινω στις 55 ιντζεσ και οχι λιγοτερο με σκοπο να καταργησς τον προτζεκτορα μιασ και ειναι ενας σονυ 720p.το σωστο ξερω οτι ειναι να θυσιασεις ιντζες για καλυτερη ποιοτητα εικονας αλλα στην περιπτωση μου ξεφευγω πολυ αν θελω κατι πολυ ποιοτικο σε αυτες τις ιντζεσ.εχω διαβασει παρα πολυ γι αυτην τη tv και πραγματικα εχει κανταντησει ανεκδοτο με τα 50 hz που λενε οτι ειναι ολη σειρα 6χχχ και για θολωματα στην κινηση(το λεω αυτο γιατι αλλη λενε ειναι ωραια και δεν εχει τεχνοθργηματα και αλλη την εχοθν βγαλει φολα).λοιπον η χρηση θα εχει ως εξης.ταινιες 40% games 40% ολα τα υπολοιπα 20%βασικοτατο ειναι οτι εχω ψηφιακο ηχο (dts,dd) στις ταινιες μεσω της οπτικης ενω σε αλλες δεν γινεται. για το 3d δεν εχω αποψη.αν μου αρεσει θα βλεπω αν οχι οκ χωρις να σημαινει αυτο οτι θα επαιρνα tv χωρις 3d αφου το προσφερουν ολες οι καινουριες αστο και ας ειναι μετριοτατο.αλλη μια που ειχα στο νου μου ειναι η σονυ 750 της ειδα διπλα αλλα διεκρινα μικρες διαφορες.απλα δεν την διαλεγω λογο του οτι θελει εχτρα media player μιας και δεν διαβαζει ταινιες με subs.λοιπον σαν οριο χρηματων 1200 ευρο σε αυτες τις ιντζες.αν προτεινεται κατι εκτοσ πλασμα tv σε αυτα τα λεφτα παρακαλω πειτε μου.καλυτερα να με φρεναρετε μιας και ειμαι ετοιμος μεχρι το απογευμα να κανω την αγορα.σημειωση.εχω μεινει απο τv εδω και 2 μερες και παιχνιδια στο προβολακι μου δεν παιζω.ειχα την samsung lcd f86 40'' kai ta τα τιναξε.ακρως ικανοποιημενος αλλα τα ειχα σκασει χοντρα τελη του 2007 2300 ευρο.ευχαριστω πολυ.....

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.616
Υπομονή.

Γιατί δεν παίζετε παιχνίδια στον προβολέα?

Reaction score
9
Απάντηση: lg lm640s 55'' ενα βημα πριν την αγορα...

δεν ειναι και πρωτης ποιοτητασ προβολακι.ταινια ενταξει.αλλα παιχνιδια η ευκρεινια ειναι χαλια.ασε ποθ εχει native αναλυση 1280χ800

Reaction score
9

την τριτη μου ερχεται σπιτι.lg lm640s 55'' δεν σχολιασατε κατι οποτε κινηθηκα προς τα κει.μολισ την δουλεψω λιγο και και αν μεινω ικανοποιημενος θα φτιαξω αναλυτικο review μαζι και φοτος.δεν μπορω να πω οτι ειμαι χαρουμενος με αυτη την αγορα γιατι οτι πληρωσεις παιρνεις.και αν δεν εχεις περιοριζεσαι.ας ελπιζω τουλαχιστον οτι δεν θα στεναχωριθω εχοντας στο μυαλο μου οτι δεν εσκασα πολλα.αυτα.καλα να παιρνατε!!!!!

Reaction score
1.815

Καλορίζικη η νέα τελεβιζιόν!
Περιμένουμε εντυπώσεις από κινηματογραφικές θεάσεις!:thumbsup:

Εξ' άλλου ...ειδήσεις δε θα ξαναματαδείς!:biggrin:

Last edited by a moderator:

Reaction score
0

περιμένουμε τις εντυπωσεις σου :) Ειμαι και εγω να την αγορασω

Reaction score
9

παιδια δεν εχω ευκαιρισει να ετοιμασω ολοκληρωμενη παρουσιαση.αυτο που εχω να πω ειναι οτι εχω να ασχοληθω με το θεμα εικονας απο το 2007 οταν ειχα παρει την τελεθταια μου samsung που αναφαιρω παραπανω.παρα πολυ ικανοποιημενος.οι μαμισιες ρυθμισεις μονο για games κανουν.πηγαινοντας στο expert τη φερνεις στα μετρα σου.η κινηση της πολυ ομαλη και φυσικη.λιγα τεχνουργιματα οπωσ ειναι φθσικο σε ολεσ τισ γρηγορεσ σκηνεσ αλλα τπτ το τραγικο και ενοχλητικο σε αρκετα καλο επιπεδο.για το πανελ δεν χερω αν οντως ειναι 50 hz h 100 hz,στα ματια μου μοιαζει τελεια.ολο το σμαρτ κοματι τποτα το super.ισως επειδη ειναι λιγο αργο με το κοντρολ.ασυρματα συνδεδεμενη.βαζοντας mouse h keyboard μπορει να ειναι ενταξει αλλα δεν εχω δοκιμασει.ps3 games απλα τελεια ειδα μεγαλη διαφορα απο πριν.mkv αρχεια διαβαζει κανονικα με υποτιτλουσ.kai κανονικα ηχο dd kai dts φτανει μονο να το δηλωσεις στο μενυ της tv αρχικα πειρα μια κρυαδα γιατι ο ενυσχυτησ επερνε prologik μονο.αλλα τελοσ καλα ολα καλα.720p ταινιεσ δοκιμασα και ηταν πολυ smooth.με το 3d πολυ ικανοποιημενοσ,δεν πειραχα καμια ρυθμηση και εχω δει εως τωρα 3 ταινιεσ.hobbit,ice age 4,avatar.blu ray kanonika se ps3.4 ατομα εχουμε δει δεν παραπονεθηκε κανενας οτι τον κουρασε.και απο εικονα απλα καταπληκτικο.δεν το περιμενα να ειναι τοσο ευκρινεσ το 3d.active 3d δεν εχω δει για να συγκρινω.αυτα τα ολιγα για την ωρα.οτι θελετε ρςτηστε με να σασ πω....

Reaction score
1.815

Για πιο εύκολο χειρισμό της τηλεόρασης στην πλατφόρμα Smart TV, αλλά και στα μενού της, πάρε το magic remote control.
Το μοντέλο του magic remote control για τη συγκεκριμένη τηλεόραση, είναι το AN-MR300 και θα το αγοράσεις από το κατάστημα που πήρες και την τηλεόραση.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να ανατρέξεις εδώ.

Εναλλακτικά μπορείς να προσθέσεις οποιοδήποτε ασύρματο mouse ή πληκτρολόγιο, τοποθετώντας τον ασύρματο δέκτη του σε μια από της θύρες USB της τηλεόρασης και είσαι έτοιμος.

Επίσης αν δε θέλεις να δώσεις έξτρα χρήματα για να αποκτήσεις μια εκ των δυο λύσεων, μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή LG TV Remote, αν και εφ’ όσον διαθέτεις κινητό σε πλατφόρμα android ή την αντίστοιχη εφαρμογή για κινητό i-phone. Και στις δυο περιπτώσεις χειρίζεσαι την τηλεόρασή σου όπως με το magic remote control!:smile:

Eδώ το link για LG TV Remote for android platform:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lge.tv.remoteapps&hl=en

Kι εδώ το link LG TV Remote for i-phone:

https://itunes.apple.com/us/app/lg-tv-remote/id509979485?mt=8

Επίσης θα δεις μια εφαρμογή LG Cloud, μετά το τελευταίο update.
Έχεις δωρεάν 5GB χώρο στο cloud, για να ανεβάσεις φωτογραφίες μουσική ή ταινία.

Και βεβαίως όπως έχουμε ξαναπεί στο AVSite, το panel της τηλεόρασης είναι 100 πραγματικά Hz και όχι 50, όπως διατυμπανίζουν "ειδήμονες" δεξιά και αριστερά.

Καλές θεάσεις και καλό παιχνίδι με σερφάρισμα!:thumbsup:

Reaction score
9

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ για τις ενδιαφερουσες πληροφοριες σου.θα κανω αυτο με το κιν για την ωρα και μπορει να παρω και το σμαρτ κοντρολ.τςρα που λες οτι οντως εχει 100hz πανελ πραγματικα μια τιμια αγορα.παιδες οποις σκεφτετε να την παρει ας βιαστει υπαρχει ελειψη σιγα σιγα.και σε 42 και σε 47 και σε 55''.πραγματικα αξιζει.μεσα στο σ.κ θα αναιβασω φωτος με ολο το set up μου και θα πω λεπτομεριες.ενα cd(calibration) περιμενω για να σας δωσω και τισ πιο τελειες ρυθμισεισ κατε με.αυτα για την ωρα.ευχαριστω για ολα!!!!

Reaction score
1

Και βεβαίως όπως έχουμε ξαναπεί στο AVSite, το panel της τηλεόρασης είναι 100 πραγματικά Hz και όχι 50, όπως διατυμπανίζουν "ειδήμονες" δεξιά και αριστερά.
Καλημέρα, εαν ειναι η 640 100hz τοτε ειναι και η δικια μου 670S? και αν ναι πως προκύπτει?Γιατι και εγω διαβαζοντας εχω μπερδευτει με το τι λεει ο καθενας.

Ευχαριστώ πολυ!

Reaction score
1.815

Καλημέρα, εαν ειναι η 640 100hz τοτε ειναι και η δικια μου 670S? και αν ναι πως προκύπτει?Γιατι και εγω διαβαζοντας εχω μπερδευτει με το τι λεει ο καθενας.

Ευχαριστώ πολυ!
Όντως! Κυκλοφορούν πολλοί "ειδικοί" επί του θέματος, που προκαλούν σύγχυση.:biggrin:
Όπως πολύ σωστά συμπέρανες, η LM670 και η σειρά LM640 έχουν καθαρόαιμο panel 100 Hz.

Όταν λέμε ότι η τηλεόραση είναι 100Hz, εννοούμε ότι το panel της, λειτουργεί με ρυθμό ανανέωσης 100Hz.
Ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?121828-100-200-400-800-Hz&p=1648661#post1648661

Επίσης αν κάνεις κέφι και δε βαριέσαι, ρίξε ένα βλέφαρο και στο παρακάτω τεστάκι για την τηλεόρασή σου.
Σε ξεκινάω από τη σελίδα 3 (από 5), που αναφέρει ότι είναι στα 100Ηz το panel:

http://www.techradar.com/reviews/au...s/lg-47lm670t-1074149/review/3#articleContent

Kαλές θεάσεις σου εύχομαι!
Να τη χαρείς!:thumbsup:

Reaction score
0

Όντως! Κυκλοφορούν πολλοί "ειδικοί" επί του θέματος, που προκαλούν σύγχυση.:biggrin:
Όπως πολύ σωστά συμπέρανες, η LM670 και η σειρά LM640 έχουν καθαρόαιμο panel 100 Hz.

Όταν λέμε ότι η τηλεόραση είναι 100Hz, εννοούμε ότι το panel της, λειτουργεί με ρυθμό ανανέωσης 100Hz.
Ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?121828-100-200-400-800-Hz&p=1648661#post1648661

Επίσης αν κάνεις κέφι και δε βαριέσαι, ρίξε ένα βλέφαρο και στο παρακάτω τεστάκι για την τηλεόρασή σου.
Σε ξεκινάω από τη σελίδα 3 (από 5), που αναφέρει ότι είναι στα 100Ηz το panel:

http://www.techradar.com/reviews/au...s/lg-47lm670t-1074149/review/3#articleContent

Kαλές θεάσεις σου εύχομαι!
Να τη χαρείς!:thumbsup:
Γράφτηκα μόνο και μόνο για να απαντήσω σε αυτό το θέμα επειδή καλό είναι όταν υποστηρίζουμε κάτι να ξέρουμε και τι λέμε, και όχι να παπαγαλίζουμε το τι λέει ένα review στο internet...γιατί καλά όλα αυτά και κάπως έτσι επηρεάστηκα κι εγώ διαβάζοντας για το συγκεκριμένο μοντέλο και πήγα και το πήρα στις 55 ίντσες και όλα είναι άψογα, μπράβο στην LG, αλλά εγώ θέλω να μου πεις εσύ (που με πάθος βγάζεις "ειδήμονες" τους υπόλοιπους, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εσύ είσαι πιο ειδήμονας, σωστά;) αν την έχεις δουλέψει την συγκεκριμένη τηλεόραση και αν ναι, έβαλες να παίξεις pro evolution soccer 2013; Game mode, θύρα hdmi μετονομασμένη σε PC, και το παιχνίδι πάει σπαστά. Ασχέτως που το αντιλαμβάνεται κανείς με το καλημέρα μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι και δεν αφορά input lag, το φαινόμενο κάνει μπαμ σε στημένες φάσεις όπου περιστρέφοντας την κάμερα 360 μοίρες ή απλά αριστερά-δεξιά, κάνει σπασίματα η εικόνα.

Αν είναι 100 hz και τα κάνει αυτά, τότε δηλώνω βλάβη στην LG προφανώς γιατί δεν μπορώ να παίξω pro στο ps3 και εδώ στο avsite οι ειδήμονες μου λένε ότι θα δικαιωθώ. Έτσι;

Ήρθα από τους "ειδήμονες" που μάλλον αν τους είχα ακούσει θα είχα γλυτώσει ταλαιπωρία και 1250 ευρώ θα πήγαιναν σε τηλεόραση που παίζει όπως πρέπει και όχι μόνο όταν βάζεις bluray..

να τραβήξω βιντεάκι, θέλεις; να δούμε τα 100 hz τα πραγματικά...όχι τίποτα, εγώ την πλήρωσα φαντάσου, εγώ ξενερώνω αλλά μην λέτε ότι να'ναι γιατί δεν ισχύουν αυτά που λέτε στο συγκεκριμένο μοντέλο - τουλάχιστον. Δυστυχώς το επιβεβαίωσα κατόπιν αγοράς της.

Reaction score
1

δεν ξερω εαν εχει σχεση αλλα στα ακολουθα παιχνιδια με μονο game mode ενεργοποιημενο δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα σε κινηση:

Tomb raider το καινουργιο
Dead space 2 & 3
F1 2012
Battlefield 3
NBA2K13

Reaction score
65

Γράφτηκα μόνο και μόνο για να απαντήσω σε αυτό το θέμα επειδή καλό είναι όταν υποστηρίζουμε κάτι να ξέρουμε και τι λέμε, και όχι να παπαγαλίζουμε το τι λέει ένα review στο internet...γιατί καλά όλα αυτά και κάπως έτσι επηρεάστηκα κι εγώ διαβάζοντας για το συγκεκριμένο μοντέλο και πήγα και το πήρα στις 55 ίντσες και όλα είναι άψογα, μπράβο στην LG, αλλά εγώ θέλω να μου πεις εσύ (που με πάθος βγάζεις "ειδήμονες" τους υπόλοιπους, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εσύ είσαι πιο ειδήμονας, σωστά;) αν την έχεις δουλέψει την συγκεκριμένη τηλεόραση και αν ναι, έβαλες να παίξεις pro evolution soccer 2013; Game mode, θύρα hdmi μετονομασμένη σε PC, και το παιχνίδι πάει σπαστά. Ασχέτως που το αντιλαμβάνεται κανείς με το καλημέρα μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι και δεν αφορά input lag, το φαινόμενο κάνει μπαμ σε στημένες φάσεις όπου περιστρέφοντας την κάμερα 360 μοίρες ή απλά αριστερά-δεξιά, κάνει σπασίματα η εικόνα.

Αν είναι 100 hz και τα κάνει αυτά, τότε δηλώνω βλάβη στην LG προφανώς γιατί δεν μπορώ να παίξω pro στο ps3 και εδώ στο avsite οι ειδήμονες μου λένε ότι θα δικαιωθώ. Έτσι;

Ήρθα από τους "ειδήμονες" που μάλλον αν τους είχα ακούσει θα είχα γλυτώσει ταλαιπωρία και 1250 ευρώ θα πήγαιναν σε τηλεόραση που παίζει όπως πρέπει και όχι μόνο όταν βάζεις bluray..

να τραβήξω βιντεάκι, θέλεις; να δούμε τα 100 hz τα πραγματικά...όχι τίποτα, εγώ την πλήρωσα φαντάσου, εγώ ξενερώνω αλλά μην λέτε ότι να'ναι γιατί δεν ισχύουν αυτά που λέτε στο συγκεκριμένο μοντέλο - τουλάχιστον. Δυστυχώς το επιβεβαίωσα κατόπιν αγοράς της.
την τηλεοραση δεν την ξερω καθολου,αλλα μπορω να σου επιβεβαιωσω οτι το pro evolution soccer 2013 απο ps3,
σε Pioneer 5090H(που ειναι σιγουρα 100hz)σε πολλες περιπτωσεις κολλαει υπερβολικα.
αντιθετως απο pc παιζει νερακι.
αυτα στα κανει μονο στο pro evolution soccer 2013
ή και σε αλλα παιχνιδια?

Reaction score
0

Λοιπόν να ζητήσω καταρχάς ένα συγνώμη γιατί μπήκα με φόρα ορμώμενος από τον ενθουσιασμό της αγοράς μου ο οποίος τις τελευταίες 2 βδομάδες έχει μετατραπεί σε άγχος ώστε ζυγίσω τα όποια ελαττώματα εντοπίσω και να αποφασίσω ή όχι την επιστροφή της. Έχοντας δοκιμάσει αρχεία avi, mkv 720/1080p, bluray /3d, με όλες μου τις συσκευές συνδεδεμένες απροβλημάτιστα και με αποτέλεσμα στην εικόνα επέιτα από ρυθμίσεις πολύ ικανοποιητικό στα μάτια τα δικά μου, επαιξα nba 2k13 και όλα μια χαρά. Ήρθε φίλος με το pes2013 και παίξαμε 3 παιχνίδια όλα σε 3d και δεν ήμουν σίγουρος τι διέκρινα. Είδα αγώνα μπάσκετ, είδα μπάλα...μέχρι που έβαλα μια μέρα πάλι το προ σε 2d και πήγαινε σπαστά. Σαν να έπαιζα παιχνίδι σε pc που δεν σηκώνει τα γραφικά ή κάρτα γραφικών και σε σημεία ειδικά περιστροφής της κάμερας πήγαινε καρέ-καρέ.

Ξενέρωσα, αγχώθηκα, και άρχισα να διαβάζω τι μπορώ να κάνω για να την αλλάξω όσο είναι νωρίς. Γύρισα σπίτι πριν λίγο έτοιμος να πάω στο κατάστημα από κοντά κατευθείαν για να βγάλω άκρη και να πληρώσω ακριβότερο μοντέλο αν δεχόντουσαν την αλλαγή. Και κάνω μια τελευταία προσπάθεια και κάνω μια γενική επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Δεν ξέρω τι είχα κάνει από το σκάλισμα αλλά τώρα το προ δεν έχει καμία σχέση με πριν...είναι μάλλον φυσιολογικό. Περιμένω φίλο να επιβεβαιώσει αν είναι ιδέα μου.

Από την μία αν όντος έφταιγα εγώ και τώρα είναι οκ γλύτωσα κόπο, χρόνο, άγχος, από την άλλη κάνω κωλοτούμπα αλα μελισσανίδη όχι τόσο για τα 100hz που ακόμα αμφιβάλλω ότι είναι τόσα, αλλά για το ότι μπορώ τελικά να παίξω προ κανονικότατα.

Παντελονάτα λοιπόν ζητώ συγνώμη για το ύφος μου πριν, που έγραφα εν θερμώ γιατί ένιωθα ότι πέταξα 1250 ευρώ και η ψυχολογία μου είναι αυτές τις μέρες σαν το χρηματιστήριο.

Καλή συνέχεια σε όλους.

Reaction score
1.815

Μιας και το συγκεκριμένο site που μπήκες είναι απόλυτα δημοκρατικό και δε διαχειρίζεται συμπεριφορές και αντίθετες απόψεις μελών, που γράφουν σε διαφορετικά forums, σου εύχομαι καλή παραμονή!
Kαλώς όρισες λοιπόν στο ΑVSite!

Όσον αφορά την ανανέωση του panel, να είσαι απόλυτα βέβαιος ότι είναι 100Hz.
Καλή συνέχεια και καλές θεάσεις!:thumbsup:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.027
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic