- Reaction score
- 9
χαιρεται και χρονια πολλα σε ολους.ειμαι στο τσακ να παρω τηλ το πλαισιο για αγορα στα 1089 ε.την εχω δει μονο στο πλαισιο και στο μουλτιραμα σε 42'' διπλα σε αλλεσ ιδιας κατηγοριας.μπορω να πω οτι για τα ματια μου φανηκε πολυ καλη.δεν μπηκα καν στο κοπο να παιξω με ρυθμησεις ενα trailer εδειχνε και ολα οκ.σαφος δεν μπορω να πω οτι συγκρινεται σε κινηση με την samsung 6100 η αλλες ακριβοτερες.απλα ως κατοχος ππροτζεκτορα σε ενα δωματιο με αποσταση λιγο παραπανω απο 2,5 μετρα θα ηθελα να επιμεινω στις 55 ιντζεσ και οχι λιγοτερο με σκοπο να καταργησς τον προτζεκτορα μιασ και ειναι ενας σονυ 720p.το σωστο ξερω οτι ειναι να θυσιασεις ιντζες για καλυτερη ποιοτητα εικονας αλλα στην περιπτωση μου ξεφευγω πολυ αν θελω κατι πολυ ποιοτικο σε αυτες τις ιντζεσ.εχω διαβασει παρα πολυ γι αυτην τη tv και πραγματικα εχει κανταντησει ανεκδοτο με τα 50 hz που λενε οτι ειναι ολη σειρα 6χχχ και για θολωματα στην κινηση(το λεω αυτο γιατι αλλη λενε ειναι ωραια και δεν εχει τεχνοθργηματα και αλλη την εχοθν βγαλει φολα).λοιπον η χρηση θα εχει ως εξης.ταινιες 40% games 40% ολα τα υπολοιπα 20%βασικοτατο ειναι οτι εχω ψηφιακο ηχο (dts,dd) στις ταινιες μεσω της οπτικης ενω σε αλλες δεν γινεται. για το 3d δεν εχω αποψη.αν μου αρεσει θα βλεπω αν οχι οκ χωρις να σημαινει αυτο οτι θα επαιρνα tv χωρις 3d αφου το προσφερουν ολες οι καινουριες αστο και ας ειναι μετριοτατο.αλλη μια που ειχα στο νου μου ειναι η σονυ 750 της ειδα διπλα αλλα διεκρινα μικρες διαφορες.απλα δεν την διαλεγω λογο του οτι θελει εχτρα media player μιας και δεν διαβαζει ταινιες με subs.λοιπον σαν οριο χρηματων 1200 ευρο σε αυτες τις ιντζες.αν προτεινεται κατι εκτοσ πλασμα tv σε αυτα τα λεφτα παρακαλω πειτε μου.καλυτερα να με φρεναρετε μιας και ειμαι ετοιμος μεχρι το απογευμα να κανω την αγορα.σημειωση.εχω μεινει απο τv εδω και 2 μερες και παιχνιδια στο προβολακι μου δεν παιζω.ειχα την samsung lcd f86 40'' kai ta τα τιναξε.ακρως ικανοποιημενος αλλα τα ειχα σκασει χοντρα τελη του 2007 2300 ευρο.ευχαριστω πολυ.....