Lg oled 55b7 ή Samsung 65mu7002

Reaction score
56
Από την Παρασκευή παλεύω να αποφασίσω. Έχω ξεκινήσει 3 φορές για το μαγαζί να πάρω μια από τις δυο και τελικά γυρνάω πάλι πίσω με άδεια χέρια. Είναι και οι δυο στα ίδια χρήματα.
Ξεκινάω πάλι για το μαγαζί, πείτε τη γνώμη σας μπάς και πάρω την μια από τις δυο.

Ευχαριστω

Reaction score
864
Στα ποσα μετρα θα βλεπεις? Αν εισαι απο 3 μετρα παρε 65 αν 2.5 και κατω παρε 55! Σε καθε περιπτωση εγω θα διαλεγα την 65 καθοτι εχω 65 και βλεπω στα 2.70 αλλα κ παλι θελω μεγαλυτερη αφου την εχω 4 χρονια και θελω κατι παραπάνω

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
4.799
Δυστηχως οτι κ ν πάρεις θα κλαις
Απο την μια θα θες ιντσες παραπάνω κ απο την άλλη δεν θα μπορεις να δεις γιατι η διαφορα σε ποιότητα ειναι χαώδης

Reaction score
864
Δυστηχως οτι κ ν πάρεις θα κλαις
Απο την μια θα θες ιντσες παραπάνω κ απο την άλλη δεν θα μπορεις να δεις γιατι η διαφορα σε ποιότητα ειναι χαώδης
Ενταξει καθε χρονο βγαινουν νεες τηλεορασεις με αυτη την λογικη θαπρεπε ολοι να κλαιμε οσοι δεν εχουμε ολεντ! Δεν ξερω κατα ποσο η σαμσουνγκ ειναι καλη,η σονυ παντως σειρα 9005 διαβασα τεστ οτι ειναι πολυ καλη

Reaction score
638
Τελικά πήρα την oled.
Ευχαριστώ για τις απόψεις σας.
Χρόνια πολλα

Η LG δινει την δυνατοτητα για επεκταση της εγγυησης μερικες μερες πριν η τηλεοραση συμπληρωσει την διετια και λήξει η κανονικη εγγυησης και μαλιστα η επεκταση δεν ειναι ασφαλιστηριο συμβολαιο οπως αυτο που δινουν οι μεγαλες αλυσιδες και προβλεπει την αντικατασταση με αλλη τηλεοραση ενω αυτο που δινουν τα καταστηματα προβλεπει αποζημιωση στο 70 % της αρχικης αξιας .
Νεκτάριε για τηλεοπτικό σήμα μην ρυθμίσεις πάνω από το 50 % το backlight και το contrast πανω απο 87 %

vassilis1984

"Επαγγελματίας"
Reaction score
116
Παντως εγω σε αντιστοιχο ερωτημα που εχω θεσει, κλινω προς την led, φοβαμαι τα ψεγαδια των Oled (Το κιτρινισμα, τα dead pixel, το burn in). Φοβαμαι να αναβει η γυναικα την τηλεοραση κανενα 2ωρο σε κανενα στατικο βιντεο μουσικης στο youtube

Reaction score
638
Παντως εγω σε αντιστοιχο ερωτημα που εχω θεσει, κλινω προς την led, φοβαμαι τα ψεγαδια των Oled (Το κιτρινισμα, τα dead pixel, το burn in). Φοβαμαι να αναβει η γυναικα την τηλεοραση κανενα 2ωρο σε κανενα στατικο βιντεο μουσικης στο youtube
Η ζωη ειναι μικρη κοιτα να ξεπερασεις τους φοβους σου .....
Δεν θα γερασεις με μια τηλεοραση με την γυναικα σου θα γερασεις ....
Το σκεφτηκες τοσο πριν παντρευτεις ?
Εαν εχεις τα φραγκα παρε Oled

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.856
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29