LG PA5500

Reaction score
1.766
ειμαι να αγορασω την παραπανω τηλεοραση σε 50 η 60 αναλογα την τιμη της 60αρας.πηγα να παρω τιμες απο καποιο καταστημα και ο πωλητης μου ειπε οτι ολες οι lg πλασμα εχουν προβληματα με Burn in.εχει παρατηρηση κανεις κατι τετοιο;

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Απάντηση: LG PA5500

ειμαι να αγορασω την παραπανω τηλεοραση σε 50 η 60 αναλογα την τιμη της 60αρας.πηγα να παρω τιμες απο καποιο καταστημα και ο πωλητης μου ειπε οτι ολες οι lg πλασμα εχουν προβληματα με Burn in.εχει παρατηρηση κανεις κατι τετοιο;
Τσου.

Reaction score
1.766

τι να πω δεν ασχολουμαι πολυ με το θεμα εικονα ωστοσο δεν βρηκα παραπονα.επισης απο οσο μου εχουν πη πιο σχετικοι τωρα πια μονο στο στρωσιμο θελουν προσοχη και ειναι οκ.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

καλό θα ήταν να μάθουμε το κατάστημα......για να προφυλασσόμαστε από κακούς πωλητές και εμπόρους...

Reaction score
1.766

ειναι αλυσιδα οποτε εχει πολλα καταστηματα και πωλητες οποτε δεν εχει νοημα.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
οι plasma χρειαζονται στρωσιμο?
και ποιο ειναι αυτο?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.106
Μέχρι να στρώσουν έχουν αυξημένη ευαισθησία στο image retention, που σε παλιότερες TV μπορούσε να οδηγήσει σε μόνιμο burn-in.

Αν δεν προβάλλεται σταθερή εικόνα ή logo καναλιού γιά πολλή ώρα, δεν υπάρχει θέμα.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Μέχρι να στρώσουν έχουν αυξημένη ευαισθησία στο image retention, που σε παλιότερες TV μπορούσε να οδηγήσει σε μόνιμο burn-in.

Αν δεν προβάλλεται σταθερή εικόνα ή logo καναλιού γιά πολλή ώρα, δεν υπάρχει θέμα.
επειδη εχω παραγγειλει την PANASONIC VIERA 50" Class UT50 Series Full HD
θα χρειαστει στρωσιμο ? και πως γινεται το στρωσιμο?

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Απάντηση: Re: LG PA5500

οι plasma χρειαζονται στρωσιμο?
και ποιο ειναι αυτο?
Εγώ για 200 ώρες έπαιζα με όλες τις ρυθμίσεις της στο 50% και την εικόνα zoom in τόσο ώστε να μην φαίνονται τα λογότυπα των καναλιών.

Παιχνίδια καθώς και χρήση ως monitor καλό είναι να αποφεύγονται με τις plasma.
Επίσης καλό είναι και το συχνό πυκνό zapping.

Αυτά. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο... αν διαβάσετε στο διαδύκτιο υπάρχουν και dvd με περιεχόμενο που βοηθάει στο στρώσιμο και λοιπές άλλες συμβουλές.
Εγώ ακολούθησα αυτά τα απλά που έγραψα παραπάνω.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.343
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent