LG RH-188 / 199.. Εχει κανεις δοκιμασει?

Reaction score
0
Γεια σας
Σκεπτομαι να αγορασω ενα dvd-recorder και σαν πληρη βλεπω τα LG RH-188/199.
Εχει κανεις δοκιμασει ?  Φαινονται πληρη σε specifications (HDMI κλπ.. ) και απο οτι ειδα στο internet μπορουμε να αλλαξουμε το σκληρο ευκολα.
Αραγε αξιζουν η καλυτερα να περιμενουμε το pana DMR-EH65?

Οτι πληροφορια ευπροσδεκτη,...

ΒΚ

Reaction score
784
Θα ανοιγα μολις τωρα thread για αγορα του 177 η του 188 της lg.Ενας φιλος εχει το 177 και η ποιοτητα εγγραφης ειναι απλα αψογη!
Απλα αν ξερει κανεις 2-3 πραγματα παραπανω.Τα 2 χρονια εγγυησης ειναι επισης φοβερο ατου.
Υποθετω οτι απο μονταζ πανε καλα ετσι? (τα βασικα,διαφημισεις κτλ)

Reaction score
2
θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι αισθητη (και θετικη φυσικα) η διαφορα απο upscale του σηματος της Nova..????γνωριζει κανεις>>>??

Reaction score
3
Κάτοχος του 188,παρακαλώ ρωτήστε! :)
Στην ερώτηση του upscale σε τηλεοπτικό σήμα,δεν έχω nova,στο τηλεοπτικό σήμα δεν μπορώ να διαπιστώσω σοβαρή διαφορά...
Κατά τα άλλα,στην Ελλάδα παίζει στα 360€ και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το εν λόγω player/recorder

Reaction score
3
Αντιγράφω από άλλο thread λίγα πράγματα σχετικά με το LG RH-188H:

"Έχει σκληρό 160 GB,δίνει 576i-576p-720p-1080i ΜΟΝΟ μέσω HDMI,από component 576i+576p,παίζει divx με ελληνικούς υπότιτλους.
Οι διαφορές με το 9900H (Σ.Σ.αναφορά στο LG DVX-9900H που είναι απλό DVD player):Το 9900H κάνει upconversion ΚΑΙ μέσω component,επίσης στα MPEG4 αρχεία διαβάζει υπότιτλους της μορφής movie.el.srt + movie.en.srt κ.ο.κ.,ενώ το Recorder διαβάζει μόνο έναν υπότιτλο της μορφής movie.srt (όπου movie.avi ή movie.mpg είναι το όνομα του video αρχείου μας).
Υποστηρίζει και *.sub,*.smi,*.txt υπότιτλους.
Στα θετικά του ότι μετατρέπει το 4:3 τηλεοπτικό σήμα σε 16:9 χωρίς καμία ορατή παραμόρφωση.
Επίσης,η ποιότητα εγγραφής είναι πολύ καλή,ιδίως στην XP ανάλυση (42h εγγραφής).

mrw

Reaction score
0
Tις τελευταίες βδομάδες γίνεται χαμός, ειδικά στη γερμανική αγορά που είναι πολύ ανταγωνιστική...εμφανίζονται μοντέλα που δεν υπάρχουν καν στις επίσημες ιστοσελίδες των εταιριών

Για όποιον δε καίγεται να αγοράσει τώρα, θα περίμενα να δώ και το Samsung HR-745 πού έχει USB host capability/Bluetooth/DivX

Οσο για την LG - "LG RH200MH has 250GB hard disk and records in avi-mpeg4 which means 570hrs recording space..."

Reaction score
6
Εδω και μερικές μερες το εχω και γω και γενικα οι εντυπώσεις μου ειναι θετικές.
Θετικες σε οτι αφορα το παίξιμο όλων των format.
Πλουσιο σε εισόδους εξοδους και καλη ποιότητα εγγραφής.
Μειονέκτημα σε αυτο τον τομεα ειναι οτι δινει μονο 4 σκαλες ποιότητας ( εγγραφης) και δεν σου αφηνει το περιθώριο να επιλέξεις σε περισσότερες σκαλες αναλογα με τον χρονο που θελεις να γραψεις ( πραγμα που το εκανε το προηγούμενο μου Pioneer)
Επισης σε σύγκριση παντα με το παλιο pioneer , δεν υπάρχουν τα θεματικά bitmap που χρησιμοποιείς οταν θελεις να κλείσεις ενα dvd βάζοντας τα ως μενού.

Παντως ενα θετικό που δεν αναφερθηκε ειναι πως μπορει να αναπαράγει dvix και απο dvd-r.
Αυτο σημαίνει πως μπορεις να βαλεις ως και 5 ταινιες σε ενα δισκακι DVD5.
:)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.227
Members
38.292
Νεότερο μέλος
ChristosDi