LG Smart tv 42 3D

Reaction score
0
Καλημερα σε ολη την παρεα, νεος στον χωρο και στο forum. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης.
Τα χριστουγεννα αγορα μια LG 3D smart tv IPS panel. Δυστηχως η μικρη μου κορη ενα παιχνιδι με δυναμη επανω της. Δεν την προλαβαμε και εκανε το panel με ενα σχεδιο σπασιματος tricolore. Τι να κανω πηρα τηλεφωνο και εδω πληρη στοιχεια μοντελου να μαθω προσεγγιση κοστους και μου αναφεραν 70+φπα τεχνικος και πανω απο 300+ φπα το panel. την τηλεοραδη την αγορασα απο το Πλαισιο 470 δηλαδη σχεδον ιδια τιμη. και δεν αξιζει. Υπαρχει περιπτωση να φτιαχνεται καπου καπως δεν ξερω εσω και με used ανταλακτικο που να μειωθει αρκετα η τιμη??????????

Ευχαριστω

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.504
Μόνο αν βρεθεί ίδια τηλεόραση με βλάβη (όχι στο panel προφανώς) ή σκέτο μεταχειρισμένο panel.
Απίθανο, εκτός αν υπάρχει σε service κάποιο και δεν το πουλάνε για καινούργιο. ;)

Reaction score
0
Ειναι φυσιολογικες οι τιμες που μου ειπανε ομως απο το service!!! Δηλαδη μια τηλεοραση σχεδον να ξανα-αγορασω!

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.504
Κάπως έτσι είναι οι τιμές των ανταλλακτικών ηλεκτρονικών δυστυχώς. Το πάνελ είναι το ακριβότερο ανταλλακτικό σε μιά TV.

Reaction score
97
αδερφε, χωρις να θελω να σε απογοητευσω μαλλον πας για καινουργια tv.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.898
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan