ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 728
Σκηνη πρωτη
(Μουσικη υποκρουση απο βαζα και πιατα που σπανε)
Αχουρι μου το εκανες το σπιτι αχρηστε!Κοιτα πως κρεμεται το ρημαδι που ξοδεψες μια περιουσια.Τωρα ολοι οι καλεσμενοι μας θα κοιτουν το...εξαμβλωμα αντι για το σαλονακι Λουι Κενζ.Να το παρεις και να το πας στην μανα σου, και μια και θα εισαι εκει,ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ!
Σκηνη δευτερη
(Μουσικη υποκρουση απο αρπες και πουλακια που τιτιβιζουν χαρουμενα)
Μπραβο αντρουλη μου, μπραβο καμαρι μου, μπραβο αφεντη μου!Και ταινιουλες απολαμβανουμε και το ντεκορ του σπιτιου μας δεν αλλαξε σε τιποτα.Τι φαγητο θες για αποψε νοικοκυρη μου?
Οι περισσοτεροι απο εμας ζουμε την πρωτη αλλα θα θελαμε την δευτερη.
Φανταστειτε την σκηνη:
Με το πατημα ενος κουμπιου κατεβαινει απο...το πουθενα προβολεας και οθονη και ξεκινα η αγαπημενη σας ταινια την οποια και απολαμβανετε στα χαδια του γλυκυτατου ημισεως.
Τελειωνει η ταινια?Παλι το κουμπακι και ολα εξαφανιζονται.Τιποτα που να δειχνει πως στον χωρο υπαρχει στημενο home theater.
Η λυση ειναι απλη και ονομαζεται Lift.
Για προβολεις, plasma, LCD κλπ
Πολλοι απο εμας τα ξερουμε στις αναζητησεις μας στο internet.
Γνωριζατε ομως πως κατασκευαζονται και στην χωρα μας και μαλιστα απο εναν ανθρωπο που και πολυ μερακι διαθετει και δεν κυνηγα να γινει Ωνασης απο αυτη την ιστορια.
Απο τον Σακη περιμενω να μας "μπασει" περισσοτερο στην νοοτροπια του Lift.
Απο εσας περιμενω τις οποιες αποριες και συζητησεις σε ενα...παρεξηγημενο θεμα.
(Μουσικη υποκρουση απο βαζα και πιατα που σπανε)
Αχουρι μου το εκανες το σπιτι αχρηστε!Κοιτα πως κρεμεται το ρημαδι που ξοδεψες μια περιουσια.Τωρα ολοι οι καλεσμενοι μας θα κοιτουν το...εξαμβλωμα αντι για το σαλονακι Λουι Κενζ.Να το παρεις και να το πας στην μανα σου, και μια και θα εισαι εκει,ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ!
Σκηνη δευτερη
(Μουσικη υποκρουση απο αρπες και πουλακια που τιτιβιζουν χαρουμενα)
Μπραβο αντρουλη μου, μπραβο καμαρι μου, μπραβο αφεντη μου!Και ταινιουλες απολαμβανουμε και το ντεκορ του σπιτιου μας δεν αλλαξε σε τιποτα.Τι φαγητο θες για αποψε νοικοκυρη μου?
Οι περισσοτεροι απο εμας ζουμε την πρωτη αλλα θα θελαμε την δευτερη.
Φανταστειτε την σκηνη:
Με το πατημα ενος κουμπιου κατεβαινει απο...το πουθενα προβολεας και οθονη και ξεκινα η αγαπημενη σας ταινια την οποια και απολαμβανετε στα χαδια του γλυκυτατου ημισεως.
Τελειωνει η ταινια?Παλι το κουμπακι και ολα εξαφανιζονται.Τιποτα που να δειχνει πως στον χωρο υπαρχει στημενο home theater.
Η λυση ειναι απλη και ονομαζεται Lift.
Για προβολεις, plasma, LCD κλπ
Πολλοι απο εμας τα ξερουμε στις αναζητησεις μας στο internet.
Γνωριζατε ομως πως κατασκευαζονται και στην χωρα μας και μαλιστα απο εναν ανθρωπο που και πολυ μερακι διαθετει και δεν κυνηγα να γινει Ωνασης απο αυτη την ιστορια.
Απο τον Σακη περιμενω να μας "μπασει" περισσοτερο στην νοοτροπια του Lift.
Απο εσας περιμενω τις οποιες αποριες και συζητησεις σε ενα...παρεξηγημενο θεμα.