Logitech Harmony 885 service?

Reaction score
0
Εχω το universal remote harmony 885. Καποια στιγμη εμεινε τελειως ααπο μπαταρια μετα τις διακοπες, το φορτισα, εδειξε πληρης φορτιση, αλλα δεν δεινει πλεον εντολες. Προσπαθησα να το προγραμματισω ξανα, εγινε με επιτυχια η ολη διαδικασια (καινουργιο firmware και software μεσα απο το επισημο site), αλλα παλι αρνεθταθ να δψσει εντολες. Καμμια ιδεα? Κανενα παρομοιο προβλημα? Ειναι αγορασμενο απο εξωτερικο. Στην Ελλαδα ξερει κανεις που να απευθυνθω για service?.
Να σημειωσω οτι η οθονη του δουλευει κανονικα και ολες οι συσκευες και οι δραστηριοτητες ειναι περασμενες σωστα. Τα κουμπια πατιουνται, φαινεται οτι ο πομπος δουλευει, αλλα καμμια συσκευη απο τις 9 που εχω δεν ανταποκρινεται.

Reaction score
0
Απάντηση: Logitech Harmony 885 service?

Σε ενα καταστημα Γερμανος που πηγα την μπαταρια μου ειπε ο τεχνικος οτι ειναι ελαττωματικη, αλλα δεν εχουν ιδια να μου δωσουν. Ξερει κανεις που μπορω να βρω?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

δεν ρωτας πριν καψεις τα λεφτα σου?

Reaction score
0

Ευχαριστω για το link. Μαλλον δεν φταιει η μπαταρια γιατι πηρα μια ομοια απο τον Δησιο και κανει τα ιδια. Το εστειλα πισω για ελεγχο καθως ισχυει η εγγυηση του. Να δω τι θα πουν οι γερμανοι στο mp3-player.de και τι service εχουν .

Reaction score
0

Τελικα ολα καλα. Το εστειλα πισω στη Γερμανια και σε 10 μερες μοθ ηρθε ενα ολοκαινουργιο. Αψογη εξυπηρετηση και δεν πληρωσε ουτε τα μεταφορικα.

Reaction score
4.235
Re: Απάντηση: Logitech Harmony 885 service?

Ευχαριστω για το link. Μαλλον δεν φταιει η μπαταρια γιατι πηρα μια ομοια απο τον Δησιο και κανει τα ιδια. Το εστειλα πισω για ελεγχο καθως ισχυει η εγγυηση του. Να δω τι θα πουν οι γερμανοι στο mp3-player.de και τι service εχουν .
Το ειχες αγορασει απο το εξωτερικο?

Reaction score
0

Ναι, απο το πιο πανω καταστημα, μαζι με κατι ακοθστικα της AKG. Τοτε ηταν το πιο φθηνο που ειχα βρει και με λιγα μεταφορικα.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Logitech Harmony 885 service?

Ναι, απο το πιο πανω καταστημα, μαζι με κατι ακοθστικα της AKG. Τοτε ηταν το πιο φθηνο που ειχα βρει και με λιγα μεταφορικα.
Γερμανία φίλε... Γερμανία... Ενώ εδώ θα σου έλεγαν ότι φταις εσύ που το άφησες αφόρτιστο!!!!!!

Reaction score
18
Το πήρα προσφορά από το e-shop 72 ευρώ. Ό,τι καλύτερο είχα μέχρι τώρα, απίστευτο..

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.357
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent