Lowther EX3 & δώρο Fidelio

Status
Not open for further replies.

gas

Reaction score
8
Καλησπέρα
Πωλούνται οι μονάδες Lowther EX3
Αγορασμένες από την ΄μαμά΄ εταιρία χρησιμοποιήθηκαν ελάχιστα.
Βρίσκονται σε εξαιρετική (άριστη) κατάσταση.
Μπορούν να αποσταλούν δωρεάν οπουδήποτε στην Ελλάδα.
Τιμή : 800€

Μπορούν να δοθούν με extra χρεωση 200€ και οι DIY καμπινες της Lowther Fidelio απο σημυδα Ρωσίας, με μπορνες Cardas και εσωτερική καλωδίωση ασήμι.
Είναι εξαιρετική κατασκευή με πολύ μεράκι.
Λόγω όγκου όμως θα υπάρχει κάποια χρέωση για την αποστολή τους.

¨Οποία άλλη πληροφορία χρειαστείτε είμαι στην διάθεση σας.

Καλησπέρα και πάλι
Επειδή αρκετοί με ρωτάτε για της καμπίνες να δώσω μερικές πληροφορίες και κάποιες extra φωτο.
Οι καμπίνες κατασκευάστηκαν σε επαγγελματία μαραγκό-φίλο.
Αποτέλεσε το project μιας παρέας μουσικόφιλων με αγάπη στον ηχο,που περνούσαν τα απογευματα τους δημιουργικά (μην φανταστείτε κατι ιδιαιτερο, κρασια πιναμε)
Τα σχέδια είναι αγορασμένα από την 'μαμά' εταιρία και κομμένα σε ειδικό μηχάνημα κοπής που μπορεί να δημιουργήσει όλες της γωνίες που υπάρχουν εσωτερικά του ηχείου.
Έχει ricofon στην πλάτη της μονάδες μιας και αυτό μας συμβούλεψαν απο την Lowther.
Η εξωτερική του εμφάνιση είναι καλή εκτός από κάποια σημάδια που είναι στοκαρισμένα φυσικά αλλά είναι εμφανή
Έχει γίνει επίστρωση με βερνίκι 2 συστατικών πάλι με σύσταση της εταιρίας.
Γενικά η εξωτερική εμφάνιση του θα μπορούσε να είναι καλύτερη αλλά εμένα δεν με απασχόλησε ποτέ για αυτό και δεν ασχολήθηκα
Εννοείτε ότι σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζουν το ηχητικό αποτέλεσμα.
Από τότε στην παρέα έχουν κατασκευαστεί αλλά 3 τέτοια ηχεία όλα με τον ίδιο τρόπο αλλά με διαφορετικά εξωτερικά φινιρίσματα (από κόκκινη λάκα μέχρι ντυμένο με καλό βυνίλιο - δέρμα)
Έχει εσωτερική καλωδίωση μονόκλωνο ασήμι.Εχουν δοκιμάστει και χαλκός και πολύκλωνα Kimber.Αυτο ταιριαζει στην δική μου ακουστική φιλοσοφία και αυτό παρέμεινε.
Είναι κατασκευή των 30 κιλών το κάθε ένα ηχείο και όπως θα παρατηρήσετε έχει γίνει και μια βάση που έχει υποδοχές για μα βιδωθούν διάφορα αντικραδασμικά.
Είναι συσκευασμένα σε σκοτεινό χώρο και φυσικά έχουν βγει οι μονάδες από επάνω (όπου φυλάσσονται επίσης σε σκοτεινό χώρο)
Ελπίζω να βοήθησα αρκετά.
Ότι άλλο χρειαστείτε είμαι στην διάθεση σας

Attachments

gas

Reaction score
8
Παρακαλώ να κλείσει η αγγελία.
Πουλήθηκαν εντός forum
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Status
Not open for further replies.

Staff online