Luxman l-205 vs Marantz sr4200

Reaction score
1
Καλησπέρα σας. Έχω στην κατοχή μου αυτούς τους δύο ενισχυτές και είμαι σε δίλημμα ποιόν να κρατήσω εν ενεργεία. Βασικά δεν είμαι του home cinema. Παίζω με δύο κολώνες. Απλώς η απορία μου είναι ποιος από τους δύο είναι καλύτερος σε ποιότητα. Βασικό στοιχείο , παίζω πολύ πικ απ.

ika

News
Reaction score
16.745
Αφού έχετε και τους δύο, δεν υπάρχει καλύτερος κριτής από τα αυτιά σας.

Εγώ πάντως θα κράταγα τον πολύ νεότερο, με ένα phonostage εξωτερικό

Last edited:

Reaction score
1
Στην γραμμή cd έχω βάλει προσωρινά ένα μεικτή όπου έχει phono in.
Τώρα βλέπουμε. Ένα σοβαρό θέμα που έχει ο marantz είναι πως όταν συνδέσω εκουαλαιζερ δεν μπορεί να περάσει τις ρυθμίσεις στις άλλες γραμμές διότι κόβει τα κανάλια.
Στον luxman δεν υπάρχει τέτοιο προβλημα.

ika

News
Reaction score
16.745
Ένα σοβαρό θέμα που έχει ο marantz είναι πως όταν συνδέσω εκουαλαιζερ δεν μπορεί να περάσει τις ρυθμίσεις στις άλλες γραμμές διότι κόβει τα κανάλια.
Λίγο πιο λιανά, δηλαδή το equalizer παίζει μόνο στα L & R και όχι στα υπόλοιπα κανάλια?
Ο 205 δεν έχει τα υπόλοιπα κανάλια, εκεί πως να είναι πρόβλημα?

Last edited:

Reaction score
1
Λοιπόν συνδέω το εκουαλαιζερ στο 205 σε είσοδο έξοδο tape, και όταν επιλέξω τον μεταγωγο στο phono , άσχετα ότι είναι στο tape το εκουαλαιζερ, για να παίξω πικ απ έχω την δυνατότητα ρυθμίσεις του εκουαλαιζερ.
Στον sr2000 δεν γίνεται αυτή η λειτουργία, κόβει τα κανάλια τις συνδέσεις τού εκουαλαιζερ.
[DOUBLEPOST=1504346655][/DOUBLEPOST]
Λίγο πιο λιανά, δηλαδή το equalizer παίζει μόνο στα L & R και όχι στα υπόλοιπα κανάλια?
Ο 205 δεν έχει τα υπόλοιπα κανάλια, εκεί πως να είναι πρόβλημα?
Ακριβώς. Τα έχει κανονικά τα υπόλοιπα κανάλια.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Κάνε μια προσπάθεια μήπως δώσεις και τα δύο και με τα χρήματα που θα πάρεις αγοράσεις κάτι νεότερο, που δεν θα απαιτεί συντήρηση (Luxman), με τηλεχειρισμό και περισσότερη ισχύ.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514