LUXMAN MO3 ΒΛΑΒΗ....

Reaction score
0
Παιδια ειμαι περηφανος κατοχος ενος αρχαιου LUXMAN MO3 ΤΕΛΙΚΟΥ ( Εχω & τον CO3 αλλα χρησιμοποιειται μονον σαν phono stage)...
Χρονια τωρα με συντροφευει πιστα & οδηγει τα JBL TI10K με προενισχυτη τον DENON 4306...Γερασε ομως και μου εκανε την πρωτη βλαβη του - καηκε το δεξι καναλι (;)....
Τωρα τα JBL παιζουν μονο με τον DENON ...

Να τον ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΩ η οχι ;( Να ζει κανεις η να μη ζει ;)
Και αν ΝΑΙ μπορει καποιος να μου πει ΠΟΥ ;
Ευχαριστω !

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75
Απάντηση: LUXMAN MO3 ΒΛΑΒΗ....

Αν είσαι απο Αθήνα,στείλε μου πμ να του ρίξουμε μια ματιά και αν αξίζει οπως λες,να τον φτιάξουμε. Γιατί να μην αξίζει όμως?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: LUXMAN MO3 ΒΛΑΒΗ....

Αν είσαι απο Αθήνα,στείλε μου πμ να του ρίξουμε μια ματιά και αν αξίζει οπως λες,να τον φτιάξουμε. Γιατί να μην αξίζει όμως?
Σ' ευχαριστω φιλε μου !...Ομως ειμαι απο Χανια ...Για το οτι αξιζει να τον επισκευασω ΔΕΝ αμφιβαλω !Απλα δεν ξερω ποσο καλυτερα παιζουν τα ηχεια μου με το ΜΟ3 παρα με τον DENON...

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75
Απάντηση: LUXMAN MO3 ΒΛΑΒΗ....

Το αν παίζουν καλύτερα η όχι,είσαι ο μόνος που μπορείς να το κρίνεις,αφού τα έχεις ταυτόχρονα στην κατοχή σου,αλλά οπως και νάχει,τον τελικό να τον φτιάξεις,γνώμη μου πάντα. Το που,δυστυχώς δεν το ξέρω,αφού φαντάζομαι πως εννοείς μόνο απο Χανια,οπου έρχομαι μονο Αυγουστο;)
Η άλλη περίπτωση,αν δεν βγάλεις ''ακρη'' εκεί,είναι να τον δώσεις σε κάποιον φίλο-γνωστό σου οταν έρθει προς τα εδώ και να μου τον φέρει,΄γιατί το να τον στείλεις με κουριερ δεν στο συνιστώ,λογω κόστους....Οπως και νάχει,καλή επιτυχία!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.160
Members
38.294
Νεότερο μέλος
kostas-vinylios